< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (17. sayfa)

-
-
Cla gördüm A serisi gördüm ama ne durumda bilmiyorum alımı denemedim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
milim milim ilerledim. düne göre 4-5 kat yavaştı. bilgileri tamamladım onayları verdim son tıka bastım gene hata verdi :D
-
Bugün site çok ağır sona gelmek bile başarı😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
işten kovalacaz bunun yüzünden. Dünden beri toplam 7 kez aynı yerde kaldım. Normalde bütçe max. 1.8 falan glb hatta c bile devam hırs yaptım alacam bir tane.
-
ziraat kredi kartıyla alabilen var mı? 15 oldu son adımda patlıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Troy kartla yapamadım ben,
Velev ki bugün kapora verdik 50k aldık aracı. 48 saat içerisinde tamamını ödemek zorunda mıyız? Yoksa bazı arkadaşların dediği gibi 200k'daha verip süreyi 4 güne çıkarabiliyor muyuz?
-
2 gün içinde 200.000'e tamamlanmak zorunda yoksa iptale düşüyormuş.
-
hocam dünden beri 7 kez bende o aşamada patladım.
-
200.000 verdik, kalanını kaç gün içinde vereceğiz?
-
araç hazır ise tıra yüklenip gelmesi için bakiye kapanması gerekiyor dendi, tedarik ise gümrüklenip yüklenmeye hazır olduğunda.
@blasko hocam daha iyi bilir rezerve ettiği a serisi hazırdı sanırım. Ödemeyi kapatmasını istediler mi istemediler mi bilmiyorum teyid edebiliriz ordan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekutkua -- 23 Mayıs 2023; 11:36:51 >
-
Bugun glb alabilen var mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
büyük ihtimalle mercedes çalışanları okuyup okuyup eğleniyorlardır. 10 oldu benim toplam o ekranda kalmam, internet hızı falan diyorlardı 150 mb net fiber internet var. Mercedesin sitesinde 146'dan bağlandığımız günleri hatırladım.
-
Konusu olduğumuz bu filmi izledikleri kesin :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X