Burada paylaşılan tavsiyeler sayesinde ben de CLA 4Matic aldım. Herkese bilgi paylaşımı için teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenkahraman88 -- 23 Mayıs 2023; 16:22:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (20. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan
-
bot tam olarak ne işe yarıyor hocam
-
Bayideki ticari satış temsilcisi arkadaşımı aradım, otomobil st ler bir odaya doluşmuşlar pc başında müşterileri için araç kovalıyorlarmış
-
bot derken telegram botlarından bahsediliyor sanırım. araç geldiğinde mesaj atıyor. ama onun dışında her şey manuel ilerliyor.
-
Merhaba, CLA AMG+ 4 matic siparişi verdim. destek olan arkadaşlara teşekkür ederim. sağlıcakla kalın.
-
200-300 yazarlar üstüne hizmet bedeli haklılar😀😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
anladım hocam saolun
-
Mercedes mengerler sistemine araç düşmediği için 150 bin tl almıyor..
Satış temsilcisi sizi bilgilendireceğiz diyor.
Sistem bitik düşmesi yarını bulabilir hocam.
Araçları online takip sistemi kurmaları gerekiyor bayiler bir haber bu işten
A serisi,GLA ya da Önden çeker CLA isteyenlerde çok talep olduğu için almak çok daha zor.
GLB ve CLA 4 Matic şuan almak daha olası gözüküyor.
E serisi ve GLC almak isteyenler biraz sabırlı olurlarsa en kolay onlar alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 23 Mayıs 2023; 17:3:55 > -
Merhaba, A200 AMG alabildim bende. Araç tedarik sürecinde gözüküyordu, gerekli dökümanları imzalamak için bayiye gittiğimizde sormuştuk nerde bu araç vs diye Haziran ayında elinize ulaşır dediler sadece. Tedarik sürecinde araç alıp bilgi sahibi olan var mı?
Üstte bir arkadaş gemi ismi de paylaşmıştı, acaba aynı gemide mi geldiler insan merak ediyor?
-
Hocam siz yine iyi 150 bin tl ödemişsiniz😀
Bazı bayilerde sistem bile çalışmıyor.
Ekli kart bilgisini silmiş, yenisi de eklenmiyor, aynı durumda olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben de aynı durumdayım
bende de var aynı durum ama kartım bilgilerim ksımında gözüküyor ödeme ekranında çıkmıyor o an yeni kart bilgisi girmeme izinde vermiyor çok sıkıntılı bi sistem ne yazık ki
-
Tedarik hızını arttırırlarsa hiçbirşey yapmaya gerek kalmayacak zaten. Bmw sisteminde ben araç alırken 170 adet 3 serisi vardı pandemiden önce. Şu özellik olsun bu olmasın diye almıştım aracı sallana sallana
nasıl kolay olabilir? öngörünüz nedir? kaç gündür uğraşmama rağmen olmuyor bir türlü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamen hızlı davranmak ve biraz da şans. Özel bir durum yok, deneyeceksiniz.
Sen algı yaptığını zannediyorsun en baştan beri ama amacını herkes anlayabiliyor, bilgin olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X