Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.797
Cevap
298
Favori
716.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Direkt listeye yansıtmaz. Bu sefer benzinli arac fiyatları ile makas çok açılıyor. Talep dengesi değişecek. 3 milyona Glb, 3.5 milyona C alan adamın kafası karışacak. Mecbur el altından şirketlere vs %10la verirler.

Ama ağız aramakta da fayda var. Eylüle kadar güzel fırsatlar olur. Sonra dolar beyin kipirdanmasi ile bu fiyatlar da geride kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakuar -- 23 Mayıs 2024; 8:59:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada haziran başında yeni vergi paketi geliyor. Bakalim otvler değişecek mi.

Bildiğim birsey yok ama ben maliye bakanı olsam, elektrikte %10u 20 yapıp, benzinlide de 1.6motor altindaki premiumlardan fazla vergi almak icin fikir uretirdim.

• karakuar K kullanıcısına yanıt

Kısa süreliğine bu dediğiniz olabilir fakat EV ile içten yanmalı araç müşterisi farklı. Bedava versen almayacak büyük bir kitle var.

Böyle yapınca müşteri en başta tesla ve diğer markalara kaçıyor, sen de avcunu yalıyorsun marka olarak.

Kia Ioniq aldık 1600 e geçen gün eşimin abisine, hem ix1 hem de eqa/eqb’den çok daha iyi bir sürüş deneyimi var.

Tamam premium vs ama o da bir yere kadar, sonuçta bunlar devşirme elektrikli. Çok da matah bir otomobil değil gerçekçi olmak gerekirse.

• Mercedes Me için bir gelişme var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yeni eqa ve eqb lerde ısı pompası ve menzil artışı var mı bilgisi olan var mı?

• karakuar K kullanıcısına yanıt
    mtv ve ötvlere ellemeyeceklerini söylediler vergi yapılandırması gelecek sadece

• kutii361 K kullanıcısına yanıt

Isi pompasi guncellenmis makyajlilarda 10 km civari bir menzil artisi var (eqb 250)

• Sensörleri geç çalışanlar bir çözüm bulabildi mi?

• alieren01 A kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum. Haziran diyorlardı en son. Haziran da geldi ama halen Mercedes me ile ilgili bir gelişme yok.

• Japonya kullanıcısına yanıt
    Bizim de aracımız 2023 GLB ve oldukça geç çalışıyor sensörler. Eğer çözüm varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanDuru04 -- 30 Mayıs 2024; 19:43:35 >
  • Bende c200 var onun da sensörleri geç çalışıyor. Sensörün öttüğü araç gidiyor sen sör hâlâ ötüyor. Bir çözüm bulan varsa paylaşsın lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Japonya kullanıcısına yanıt

Park sensorlerinden mi bahsediyorsunuz?

• CanDuru04 C kullanıcısına yanıt

Servise bıraktım halledeceğiz dediler bugün gittim aldım aracı naptınız dedim abi denedik düzgün çalışıyor dedi ancak halen aynı halt.

Sanayiden gidip 300-TL ye harici sensör taksanız mercedesin park sensörlerinden çok daha güzel çalışıyor.

• Bende eqs ve b200 fl var, sürekli gezdiğimiz gla fl de park sensörleri mükemmel çalışıyor. Hiç böyle birşey duymadım, muhtemelen belli parti sensörlerde üretim hatası vardır. Öğrenmeye çalışayım sebebini, buraya yazarım.

• EUS E kullanıcısına yanıt
    Evet,trafikte yanımızdan motor geçtiğinde motor geçip gidiyor sensörler anca devreye girip uyarıyor. Bunun gibi geç çalışmalar mevcut.

• emreq E kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, teşekkürler. FL olduğu için bir problem yasanmiyor olabilir. Bizimki FL değil maalesef.

• Benim araç da fl fakat sensörler sapıtıyor ara sıra. Ortada hiçbir engel yokken bile deli gibi ötüp kalıyor , 30 saniye önceki engel hala varmış gibi görünebiliyor.

• CanDuru04 C kullanıcısına yanıt

Bu arabalar aslinda internete bagli olmasi gereken arabalar anlik guncelleme vs alabilmesi icin ama Mercedes Benz Turk yonetimi nedense bu konuyla ilgili gelisme kaydedemedi hala.

• EUS E kullanıcısına yanıt
    Gerçekten inanılır gibi değil. Bir çuval para verip teknolojiyi kullanamıyor olmaktan çok mutsuzum..

• haziran kampanyaları belli oldu mu? var mı eqa eqb de bi sürpriz 

• 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.