< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (373. sayfa)

-
-
Mercedes hakikaten çok büyük marka,
İnanılmaz kötü Mercedes Türkiye organizasyonuna rağmen hala burada araç satabiliyor ya, hakikaten çok büyük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BUTZ -- 7 Haziran 2024; 9:26:34 > -
Ülke çöplük. Pandemide karaborsaya alıştık, otomobil markaları da nemalanmaya alıştı. Müşteriye değil de çalışanlara uygun fiyatlı araç satışını doğru bulmuyorum. Cimer'e konuyu ileteceğim, karaborsa yasal değilse ilgili kurumlar da gereğini yapar.
-
arkasaşlar uzun süredir onlineda tedarik sürecinde 2 tane gla var. ne satılıyor ne yenisi geliyor. bilginiz var mı? bayiiye gitsek onlarda bulunuyor mu? ne kadar zamanda tedarik ediliyor.
-
Mercedes satışları yavaşladı, online yanıltıcı olabiliyor. Bu tip sistemlerde gördüğünüz bir aracın aynısından onlarca olabiliyor. Satılınca sistem aynısını tekrar yerine koyuyor. Maksat elimizde fazla otomobil yok algısı yaratmak.
Bu arada GLA berbat bir otomobil, almanızı tavsiye etmem. Arkadaşa aldık, bu hafta sattı hayatımda yaptığım en kötü 12 bin km dedi sattıktan sonra :)
Bayilerde 3 milyon civarında 2023 model C serisi satılıyor hala, dün burmesterli olanı 3.080 e teklif ettiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar Mercedes G serisinin elektrikli versiyonun ülkeye girişi ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Yabancı forumlarda Avrupa ve USA ‘da 2024. İkinci yarıda 150-160k $ satışa çıkacak vs yazıyor.
Yıl sonuna doğru gelecek diyorlar. 400 bin € civarı olur tr fiyatı.
Menzili düşünüldüğünde o fiyata oldukça anlamsız bir tercih olacak o halde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
G serisinin müşterisi menzil ile pek ilgilenmeyecektir. Tank dönüşü için bile peynir ekmek gibi satar 3. dünya ülkelerinde..
Araç gümrükte demişlerdi 20 gündür teslim edilmesini bekliyoruz. Bir tanıdığa Glc almıştık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bana bayide hazır araç dediler, parayı aldılar, araba limanda çıktı
ne fatura kestiler ne arabayı verdiler, bekliyoz bakalım,
bi de hazır dedikleri için asıl tercih ettiğim renkten de vazgeçmiştim
ben paramla bu kadar rezil olduğumu hatırlamıyorum
-
Biz sadece kaporayi verdik Allah'tan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"aktif takip yardımcısı etkin değil ancak satın alınabilir"
bunu nasıl açıyoruz
-
2.el parasina sifir almanin bedelleri bunlar hocam onlarda bunu bildikleri icin rahatlar.
Açamıyorsunuz. Mercedes Me açılırsa satın alın kullanırsınız.
Çöp.
Mercedes diye bir yalan yapmışlar hepimiz inanmışız.
Çoğu kişi bilmiyor, bazıları umursamıyor, dikkat etmiyor. Mercedes de otomobili çakıp geçiyor müşteriye maalesef.
Mercedes Me açılmazsa 2024 içerisinde ben aracımı satacağım.
Evet bende o kervandayım 😃
Bari şu yaz gününde evden çalıştırabilseydik araçları soğuk soğuk binerdik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X