Gülsoy aracı teslim ederken -w177fl- bana adaptif hız sabitlemeyi açmayı teklif etti. 800 avro demişti hatta. Me falan gerekmiyor anladığım kadarıyla bir bayinize sorun. ön kamera için bir teklif gelmedi ben de sormadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (383. sayfa)

-
-
800 euro cok yuksek, alt tarafı zaten var olan donanımı yazılımsal aktıf edecekler. soygun resmen.
aracı ureten mercedes bıle 1500-2000 euro kar edıyor arac basına. ustelık 50 bın euro luk arabayı zaten 65 bın euro ya almısım. olması gereken default olarak acık olması.
garantısı bıtınce sanayıde actırırım en kotu. hermes denılen modul 300 euro falan zaten. 800 euro ısteyerek tum ustaları dahıl edıp gruba almak ıstemısler baska acıklaması yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 8 Ağustos 2024; 9:8:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de böyle düşünüp kabul etmedim. hermes falan takılacak mıydı sanmıyorum ayrıca. muhtemeşen me ile hiç alakası olmadan açacaklardı. altı üstü öndeki araçla mesafeyi takip edecek zaten me olmasa da rahat çalışacak özellik.
-
Me modülü olmadan açılması mümkün değil, servis yanlış bilgi vermiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: emreqServisle konuştum, bilgilendirme bekliyoruz dediler. Resmi olarak aslında 1 ağustos itibarıyla açılmış sistem. Sanırım test yapıyorlar.
Bugun egitimdeler yarina belli olur actirmaya goturecem bende.
Araçlar yüklenmiş ama zamsız fiyatları yazıyor. Klasik mercedes
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatlar zamlı ama kampanya var o yüzden, yanlışlık yok.
Araç neydi sizin?
C hocam.Fiyatlarda ne kampanya var bu arada gorusmedim sifir birimi ile
Biraz zor okunuyor ama bu şekilde.
Hocam sagolun eqe ve eqs ciddi cazip ozaman
Evet baya cazip.
Bu arada yurtdışı mağazasından mercedes me indiren arkadaşların ekranına demo videosu düşmüş az önce. Açılıyor sistem, eli kulağında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen almanya magazasindan indirdim bende motor calistirma guncelleme hepsi mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 9 Ağustos 2024; 2:1:27 >
Yaz bitmeden şu motor çalıştırma gelse iyiydi
-
Teşekkürler bilgi için. Online store’da gözüken araçlardan bu oranları mı düşeceğiz yoksa onlar indirim yansıtılmış rakamlar mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanyalı fiyatlar görünüyor artık, sistem değişti. Gördüğünüz fiyatı ödeyeceksiniz.
Hocam var mı bir gelişme me konusunda
Eylulde aktif edeceklermis randevu aldim
modül takımı için mi randevu aldınız? yoksa modül var da aktif ettirtmek için mi?
-
Neye göre randevu alınıyor. Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X