Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.793
Cevap
302
Favori
711.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam afrika uretimi c’leri yuksek iskonto ile cekmislerdi zaten olmasi gerekenden ucuza satiyorlardi.Simdi gelismis ses sistemini bile opsiyon yapmislar.

@emreq daha iyi bilir ama bana soylenen zam orani daha fazlaymis oyuzden 2 ayda yansitacaklarini soylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Zam %5 civarı hatta bazı serilerde daha az. Hangi seride %8 gördünüz acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Drdaredevil D kullanıcısına yanıt

Hocam bazi modellerde standart olan opsiyonlari opsiyonel yapmislar .

• Bmw zam yapmamış ve indirime devam edeceği söyleniyor. Aklın yolu bir, şu ortamda Mercedes çok zam yaptı

• mbkaynar M kullanıcısına yanıt

Hocam martta 3.5’a i5 aliyordum suan 4.5 milyon borusan 5 ayda 1 milyon zam yapti zaten indirim yapsa ne olur.

Anladım hocam teşekkürler

Bayiler tamamen dedikodu ve müşteriyi gazlamak için yıllardır zam gelecek, ötv artacak diye konuşur.

Zam ise bundan bağımsız, satışlar fena gitmiyor mercedes türkiye özelinde. Bmw’ye %30, Audiye %50 fark atıyorlar aylardır. Demek ki biz ucuz kaldık diye düşünmüş olmalılar, yoksa zam yapmak için bir sebep yoktu.

İşin gerçekler kısmına gelirsek, mercedes’in almanyada satışları berbat. Bazı fabrikalar’da 3 shift’den 2 shift e düşmek zorunda kaldılar, üretim kapasitesi %50 ye düşmüş durumda. Oransal olarak da satışlarda %15 düşüş var. Stok araçlarda %15-25, özel sipariş araçlarda %10-15 modeline göre iskonto var. İşler hiç iyi gitmiyor yani aslında..

Türkiye özelinde de işler bundan sonra kötü gidecek, yıl sonunda acaip indirimler görmeye hazır olun (euro bazında). Mercedes Türkiye berbat yönetildiği ve öngörüsüzlüğün dibi yaşandığı için anlık saçma kararlar veriliyor.

Bu yüzden otomobil almak zorunda değilseniz, paranız tl mevduat veya dövizde ise bu fiyatlar günümüz konjüktüründe saçma bir hareket olur.

Bizim halkımız biraz bilinçli olsa bu tip kazıkları yemeyiz ama sen ben 3-5 kişi var piyasayı takip eden, gerisi saldım çayıra mevlam kayıra misali maalesef :)

Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın )

• Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) ben mercedes me bu araçta kulanıcağım bayi öle dedi bana

• almanyada 172 bin euro verince degil mercedes me ekrandan nasa ya baglanmak lazım

• volkan450 V kullanıcısına yanıt

Hahahah doğru

• mercedes amerikada chatgpt entegrasyonu için bazı arac sahıplerıne beta kullanım acmıs. mercedes me ıse turkıyede acılmaya baslanmıs. bakıma gıden bırıne acmıslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 6 Ağustos 2024; 17:0:7 >

Me için duyuru falan bir şey de olmadı nasıl bir yol izlemek lazım ki

• ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    yenı gelen araclarda acık gelıyormus ama eskıler ıcın arayacaklar sanırım. acmak ıcın aracta ıllakı ıletısım modulu olması gerekır mı falan netbilgi yok. benim arac en full ü ama sos tusunun oldugu tavandakı ıletısım modulu yok. bu ay detaylar bellı olur.

hangi araclarda acılacagı sası no ıle gelecek bayılere dıyolar. bayıler sıra ıle arar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 6 Ağustos 2024; 18:22:18 >

Bilgi doğru, servislere liste gidecek. Sırayla çağıracaklar.

• zam yapınca online araçları niye kaldırdırlar. ayın 7 si oldu sadece E kasaları yüklemişler. ilginç gercekten.

• Mercedes-Benz  Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) ben aracı 2023 yılında samsun mercedes bayiden özel sipariş ettim bana 2024 haziran ayında bayiden teslim alırsın dedi fabrika aracı kusurlu ürettim diye geri çağırdı haziran ayında yapılamdırdım teslim tarihi 2025 şubat ayı diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC0F17D79 -- 7 Ağustos 2024; 22:28:19 >

• navarchs kullanıcısına yanıt

Sistemsel sıkıntı var, araçların bir yere gittiği yok. Mercedes türkiyenin ekibi amatör olduğu için işin içinden çıkmakta zorlanıyor. Kısa sürede yüklenir.

• doğruysa yarın me detayları belli olacak diyorlar.

• ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt

Servisle konuştum, bilgilendirme bekliyoruz dediler. Resmi olarak aslında 1 ağustos itibarıyla açılmış sistem. Sanırım test yapıyorlar.

• hermes iletişim modulu olmayan araclara faydası olacak mı mercedes me nin bilgisi olan var mı. ondekı kamerayı kayıt ıcın kullanmak ıstıyorum, bı de dıstronıc acılsa ıyı olur aslında bu ozellıklerın online bi tarafı yok. illa modül mü alıcaz parayla. 2023 makyajlı araca koymamıslar ortada chip krizi falan da yok.

• 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.