Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.793
Cevap
302
Favori
711.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aracın camlar kumandadan açılıyordu şuan açılmıyor bunu nasıl çözüyoruz beyler

• Japonya kullanıcısına yanıt
    kumandada kilitleme tusuna basili tutarken ust uste bes kez acma tusuna basip denesene, kumandayi resetleyince duzeliyor genelde bu tur hatalar. internette mercedes key reset diye de arayabilirsin duzelmezse.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • volkan450 V kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam sabah denerim sonucu yazarım

• C200 AMG dip rakam ne veriyorlar

en son alan kaça aldı

öü eşşek lazım

• tedarik sürecindeki araçları ne kadar zamanda teslim alabiliyorsunuz. değişkenlik gösterebileceğini biliyorum ama tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    C200 berbat bir araba kaptan boşver

• navarchs kullanıcısına yanıt

Online'da tedarik sürecinde olan aracımı yaklaşık 40 gün sonra teslim aldım. Aracın liman, gemi, fabrikada olmasına göre değişebiliyor bir süreç

Ortalama 1 ay gibi ama gemide ise dağa kısa olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eqe 350 sıfır 3500 e varken ,2. eller 3500-4000 gibi. Bu araç satarken sıfır fiyatlarına niye bakmıyorlar anlamıyorum. Herkes bol keseden yazmış.

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt

Bir keriz yakalar mıyız diye deniyorlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlineda olan arabalar dolu değil, donanım farkını kontrol edin . Bu arabanın dolusuyla - boşu arasında 1 milyon liste fiyatı farkı var.

• Japonya kullanıcısına yanıt

aracınız hangi model acaba ve kumanda olarak ne kullanıyorsunuz? teşekkürler

• ozgur3000 O kullanıcısına yanıt

Moddan düşmüş serviste götürüp bir şeyler yapıp hallettiler

• yasinozkan Y kullanıcısına yanıt
    Aynen onlineda baz araçlar var , dolular genelde bayide oluyor

Minik bir tavsiye mercedes bmw de her zaman dolu araba talep görür ve kolay satılır, boş almak makbul değildir…

• c serisi ile ilgili soru sormak istiyorum kafama yatmayan bir konu var

lastik basınç uyarısı aldım, benzinliğe gittim havaları basmak için. depo kapağının üzerine tabloyu koymuşlar basılması gereken havalar için ancak çok şaşırdım

kendi ölçülerime baktığım zaman ön lastiklere 43, arka lastiklere 33 PSI bas diyor tablo.

arka ve ön lastikler arasında 10 psi basınç farkı olması normal mi? daha önce hiç böyle bir şey görmedim ben. 1-2 psi bırakırdım normalde de hep araçlarımda ama 10 psi bana çok uçurum geldi.

• falterubbix kullanıcısına yanıt
    Hangi seri? W206 için ön arka sabit 37 psi, 255 kpa. Ağır yükte arka biraz daha fazla. 10 psi normal değil yanlış bakmış olabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibiza123 kullanıcısına yanıt
    hocam yarin fotografi cekip paylasirim burada. 2023 model sedan arac, 19 inc amg jantlar var.

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.