Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.797
Cevap
299
Favori
716.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam açıkçası benim araç A türevlerinden olmasına rağmen böyle bi sorunla karşılaşmadım sizinki çok ekstrem bi durum bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Neler güncellendi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • The_BUTZ T kullanıcısına yanıt

Cok soyledim burda bosuna ucuz satmiyorlar diye , Almanya butun afrika uretimleri yigdi Turkiye’ye insanlarda kampanya yapiyorlar sandi,zaten yuksek iskontoyla cektiler afrikadaki arabalari.

Avrupa uretim harici almayin c serisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Benim Afrika üretim. Ses yok 9 aydır ama Avrupa üretim olanlarda da ses va var galiba şans işi bu durum

• sorun çıkmasına takılmıyorum aslında, her araçta olabilir, kul yapısı sonuçta ama derdim çözüm bulunamaması,

çözümü geçtim sorunun kaynağını bile bulamıyorlar ki,

sabah araç gidiyor servise, akşam arıyorum araçtaki sorun çözüldü mü diye, cevaplar sanayide ki usta kıvamında, "araç kalsın bi hallederiz, bakıcaz çözecez" şeklinde,

çözüm yok, ikame araç yok, bugün git yarın gel hallederiz şeklinde satış sonrası var markada

satış sonrası böyle olacaksa ben niye premium alayım ki,

premium markadan beklentim, aracı alırsın servise, ikame aracı verirsin, sorunu çözüp bilgilendirirsin, karşılaşılan sorundan dolayı özür niyetine bir ücretsiz servis hediyesi falan verirsin vs. vs.

inşallah sorun çıkmaz diye dua ede ede premium araç mı alınır

Hocam C all terrainlerde aynı mı?

İkame arac almazsaniz 1 ayda alamazsiniz arabayi.Mercedeste isi hizli yapsinlar istiyorsaniz ikame alacaksiniz.

Bu arada servis olarak mengerler kocaeli vs ugrsmayin koluman samandira duzce hasmere vs goturun.

• Marksman84 M kullanıcısına yanıt

Almanyada uretiliyor onlar Afrika uretimi yok.

• Ecz92 kullanıcısına yanıt

Arada nadirde olsa istisna olabiliyor fakat riske girilmez gelenilde montaj ve iscilik hatalari agirlikta.

Ben alirken arabada zor bulunuyordu ona ragmen bekledim Almanya uretimi aldim.Hic bir problem yasamadim 2 senede.

işte buna takıldım bende,

ben mercedes alıyorsam bunları düşünmemem lazım, benim aracımda bişey çıkmaz demem lazım, çıksa da beni mağdur etmeden sorunu hallederler rahatlığında olmam lazım,

olamıyorsam mercedese neden fazladan para vereyim ki

öndeki amblemi sök, oraya citroen amblemi tak bu arabanın ederi taş çatlasın 2,5 milyon olur, gerisi markaya verilen para

Teşekkürler.

• Kamera sorunu arka plakaliktan kaynaklı olabilir. Benim kamera bazen acılmiyordu. Plakaligi söküp plakayı yapıştırdım sorun çözüldü. Adamlar zaten plakalık takmayın diye sticker koymus fabrikada ama bayinin umrunda değil. Ben aracı bostanci mengerlerden alırken lastik basıncı tamam değil mi dedim evet abi ayarladık dediler. Benzinlige bi gittim lastikler 48 de taş gibi sert.

Satış ve satış sonrası Mercedes Türkiye’de rezalet. Aynı dönem BMW de bakıyordum çok iyi hizmet anlayışları vardı ama 3 serisine bütçem yetmedi diye alamadım.

Bi arkadaş güncelleme için çağırıyorlar demiş ben de 4 ay önce aldım bi defa bile çağırmadılar.

Bu araçlar Almanya üretim bi ara herkes vin kodundan bakmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 3 Temmuz 2024; 20:12:17 >
  • alieren01 A kullanıcısına yanıt

carplay güncellemesi ve sistem güncellemesi varmış ikisini de yaptılar.

Mercedesi adi satiyor turkiye’de ssh yok malesef,2018’de bana mercedes me diye sattiklari aracin bi kac ay sonra me hizmetini kapattilar.Ordan dusunun.

Ssh onemliyse ki cogu kisi onemli Audi Porsche’de dogus super bu konuda 2.borusan gelir mercedes cogu premium olmayan markalarin bile gerisindedir turkiyede, cunku Almanya merkezden duzgun denetlenmiyor yaptirim uygulanmiyor.Servislerin coguda kamyon servisinden devsirme.

insanlar mercedesi gözlerinde öyle bir büyütmüşler ki hala 80'li ve 90'lı yıllardan kalma, mercedes ve diğer markalar arasındaki uçurumun var olduğunu sanıyorlar,

araç kalitesindeki farkın kapanmasını geçtim, ssh konusunda mercedes ciddi şekilde geri kaldı (en azından Türkiye özelinde)

en bariz örnek;

evde getir götür işleri için bi tane Chery aldık,

ülkeye yeni girmiş ve daha doğru düzgün bayi / servis organizasyonunu tamamlamamış bir markanın ssh'ından çok memnun kaldım,

yaklaşım, ilgi/alaka, çözüm için çabaları ve çözüm sonrası teyid için tekrar tekrar aramaları vs vs.

sorun diye bahsettiğim de, çok fazla uyarı verdiği için kapatılmasını istediğimiz sürücü dikkat ikazı,

bu arada bahsettiğim araç mercedesin 1/3 fiyatına satılıyor üstelik,

Forumda çok fazla mesaj yazıp işgal ettim ama kısaca mercedes ne araç kalitesi ne de ssh konusunda diğer markalardan ilerde değil,

ilerde olduğu tek konu abartılı fiyatı,

Ben son mercedesimi aldım ve en kısa sürede kurtulacağım,

Potansiyel alıcılara uyarım, mercedesi gözlerinde büyütmesinler ve markaya hak etmediği paraları vermesinler, çünkü o fazla verilen paraların karşılığı yok,

tabi ki karar yine sizlerin

Bu cümleleri bize değilde mercedes genel merkezine iletirseniz daha hızlı sonuç alırsınız.

• Mercedes te bu ay herhangi bir indirim yok mu arkadaşlar?

GLA soruyorum fiyat hiç oynamıyor ve 2.880 deniyor.

Bilgisi olan var mıdır?

• alieren01 A kullanıcısına yanıt

Derdim benim sorunumun çözülmesi değil, satar arabayı geçerim umurumda olmaz,

amacım insanların ne satın aldıklarını, neye para verdiklerini ve neyin karşılığını alamayabileceklerini bilmeleri,

gözlerinde markayı kutsal görmeden objektif bakabilmelerini sağlamak

uyarınız için saolun ama burada yazınca hiçbir sorunumun çözülmeyeceğini bilecek kadar kafam çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BUTZ -- 4 Temmuz 2024; 10:51:45 >

Haklı olabilirsin ama sen ne dersen de mercedes mercedes’tir sokağa in insanlar hemen sana farklı bir gözle bakar mercedes’in olduğu için

Ben sizin derdinizi anlıyorum ancak siz binlerce mercedes müşterisinden sadece birisiniz. Sizin yaşadığınız kötü deneyimi yaşayacağımız anlamına gelmiyor.
    Kasım 2024 de cla fl sıfır araç satın aldım ve 400 km de servise bıraktım. Araçta motor ve şanzıman sorunu nedeniyle benden 2 ay içerisinde iade aldılar. Bu süreçte mercedesin farklı mobilo araçlarını tecrübe ettim. Bunu size hangi marka sunabilir?

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.