Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.793
Cevap
302
Favori
711.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Stok GLC için pek iyi yoruma denk gelmedim o yüzden X3-GLC-XC90-Q5 arasında kaldım (Q5'in içi bana hep VW'yi hatırlattığından ötürü uzağım).

Siz olsanız hangisini seçersiniz?

• emreq E kullanıcısına yanıt

"Bu arada önümüzdeki dönemde bol miktarda E ve GLC gelecekmiş. Almayı düşünenler varsa stok sorunu yok." stoklar bayi satışlarındamı yoksa online olarak mı ?

• İletişim modülü yeni olan araçların hepsinde me kullanılır diye düşünüyorum. 2021 ve üstü tahminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 ve üstü tüm Audi lere ChatGPT entegrasyonu geliyormuş. Mercedes den hala ses yok. Bu iş bu kadar zor olmamalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Japonya kullanıcısına yanıt

Xc90 farklı segment ve fiyat olduğu için onu geçiyorum, o kadar para veririm diyorsanız biraz daha üste çıkıp makyajlı kasa benzinli Q7/Q8 alınır.

Diğerlerinin arasında X3 en iyisi ama yeni kasasını beklemek lazım. Güncel kasaya o kadar verilmez.

• ibiza123 kullanıcısına yanıt
    Şahsi yorumum performans anlamında ikisi de sınıfının en düşük motorları o yüzden bence performans odaklı seçim yapacak olan audi ye yönelmelidir. 3 serisi C’den daha seri hissettiriyor. BMW’nin ZF şanzıman ve 2 litreden devşirme motoru çok başarılı ve konfor üst seviyede. Bence C serisi sadece dış tasarımda göreceli olarak tercih edilebilir. Borusan’ın servis ve bakımda sunduğu premium destekler de ekstra avantaj. (İkame araç, bakım zamanı servise gitmeden ikame araç ayağına gelmesi, bedava sayılabilecek ücrete silecek değişimi, lastik saklama vs.)

• omer1071 O kullanıcısına yanıt

Her iki seçenekde de olacak, haddinden fazla araç geliyormuş. Avrupada araç satışları çakıldığı için oradan artan kotaları da bize gönderiyorlar.

• Audi tarafinda da özellikle a5de kasa degisiminden dolayi güzel fiyatlar var. 3.5 civarina g20 veya w206 almak yerine a5 tercig edilir mi sizce ? Audi hakkinda ne dusunuyorsunuz marka algisi olarak ?

• boltman34 B kullanıcısına yanıt

G20 M paket nakit fiyatı 3150. Audi çok demode kaldı, 10 yıl önceki iç tasarım ve ekranlar var yoksa sürüş disiplininde güzel araç.

• c sedan test ettim tam bir hayal kırıklığıydı içi çok dar ve basıktı. her tarafından trim sesi geliyordu. kasise girdim çattt diye bir ses geldi dedim araç 2ye ayrıldı. 3 serisinin içine bindim fakat test edemedim içi daha rahat ve ferah geldi. 3 serisinin makyajlı hali 2 ay sonra gelecek dediler.

audi a6 kasa değişecek mi yakın zamanda bilginiz var mı ?

Ben 7 yıl a5 kullandım. Tren gibi yol tutuşu var çok oturaklı hiç arıza vermedi. İç tasarımı hakkaten demode , ruhsuz biraz. Ben olsam bmw 3 tercih ederim , a5 i aratmaz. A5 kasa değiştirecek zaten. Şu an Mercedes a sedan kullanıyorum ama 3 serisi c nin bu tik önünde bence. A sedan serisi de bmw 2 nin önünde bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 1 Temmuz 2024; 10:18:36 >
    2009 yılından beri kesintisiz a5 coupe kullaniyorum😊 su ana kadar cikan iki kasayi da kullandım yani. Ucuncu kasayi bekliyoruz:) bugun araci servise goturmusken showrooma cikip a5i sordum kasim ayinda gelecegini ama coupelerin 2025e kaldığını soyledier. Tahmini bir fiyat araligi vermediler.
    Sunu soyleyebilirim mevcut kasa 2016’da ciktigi için dıştan hala cok klas dursa da ici artik eskidi. Yani simdi gidip a5 almak cok mantiksiz olur benim gorusume gore. Cok cabuk sıkılırsiniz diye dusunuyorum.
    Ben de yeni kasanin coupesini bekleyip fiyat performans durumuna gore ya a5ten devam edecegim ya da mercedes cle cok hosuma gidiyor ona yogunlasacagim. Ama once a5i bir gormek istiyorum. Hem kasayi hem fiyatini.

• Hocam selamlar, bende sizin gibi dusunuyorum.Bir süre beklemeye karar verdim.

• sakın yeni c serisi almayın, daha 1200 km 'deki aracın her yerinden ses geliyor,

servisin dünyadan haberi yok, araba 2 haftada 3 kere servise gitti,

hiçbişey yapamadan geri gönderiyorlar,

hele ki izmit 'te oturuyorsanız mengerlerle muhattap olmak zorunda kalacaksınız, aman diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BUTZ -- 2 Temmuz 2024; 15:44:18 >
  • Mercedes online fiyatlardan kaç iskonto yapıyor bilen var mı?

• The_BUTZ T kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak hangi parçalardan ses geliyor. Arkadaşım cla aldı ben de a serisi bizde trim sesi neredeyse hiç yok. C de olması enteresan.

• Anafartalar- kullanıcısına yanıt
    Yeni q6 tanıtıldı yeni a5 in içi de aynı olur muhtemelen bu tek yolcu tarafına ekran koymazlar. Mercedes gibi ekran koymuslar soldan sağa uzun.

Detaylandırabilir misiniz?

• volkan450 V kullanıcısına yanıt

bu sabah itibariyle 1500 km olmuş daha 2 haftalık araç; (km'nin yarısı da sürekli servise gidip gelirken oldu zaten)

-sunrooftan 80-90 km hızdan sonra bir ıslık sesi geliyor ve 120 üzerine çıkınca şiddetli bir uğultuya dönüyor,

bu soruna özel 3 kere servise gitti ama çözümü bırakın sorunun kaynağını bile bulamadılar, çözüm önerisi olarak da döşemelere kadar herşeyi söküp bakalım dediler.

-b kolonunda ve orta konsolda sürekli sinir bozucu bir gıcırtı geliyor,

-yine sunrooftan düz yolda giderken yüksek sesli takırtı geliyor, ilk seferde taş geldi sandım,

-levha tanıma sürekli arıza veriyor

-dün itibariyle de kamera arıza vermeye başladı

-bagaj kapağı kumanda dan bazen açılıyor bazen açılmıyor (aynı şekilde kapanmıyor da)

daha 2 haftada başıma gelenler bunlar, izmit servis inanılmaz lakayt hiçbir soruna çözüm bulamadılar, müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil,

Alış sürecinden itibaren bir insansın parasıyla nasıl rezil olabileceğini mercedes bana öğretti saolsun,

önceki aracımda gene c serisiydi, ufak problemler vardı ve bir şekilde halloldu ama bu kasa tam bir fiyasko

araçlar zaten güney afrika üretimiymiş, bilseydim almazdım,

sen dacia mısın fiat mısın da afrikada üretim yapıyorsun,

bir daha tövbe, dacia / chery / fiat alırım ama mercedes almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BUTZ -- 3 Temmuz 2024; 8:17:3 >

4 aydır kullanıyorum tık duymadım aracımın içinde. benim canımı tek sıkan saçma sapan yazılım güncellemeleri gelince çağırıyolar ve araç serviste kalıyor 1 gün. allahın belası mercedes me açılsa da gereken güncellemeleri kendimiz yapabilsek. car play de güncelleme var diyorlar götürüyorum 8 saat sürecek diyor adam.

iphone günceller gibi her versiyonda aracı götür bırak çok saçma geliyor.

onun dışında benim kronik olarak duyduğum (bende olmayan ama olanları duyduğum) iki trim sesi var

1. sürücü koltuğu altından geliyormuş - çözüyorlar
    2. sürücü başlıklarının oradan geliyormuş onları da çözüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.