Şimdi Ara

MERCEDES BENZ VANEO KULLANICILARI KULÜBÜ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
47
Favori
280.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orkun2000

arkadaşlar geçen gün motoru çalıştırdıktan sonra bi 20 saniye falan 1000 devirde çalıştı sonra geçti 1000 devirdeyken gaz verdim gene düşmedi kötü bir şey midir

Diğer dizel araçları bilmem ama 3 senedir Vaneo kullanıcısı olacak soğuk havalarda çalıştırdığımda araç önce 1000 devirde çalışıyor sonra biraz ısınınca 850 e düşüyor sonra ise 750 devire düşüp normale dönüyor. Bunun nedeni sadece soğuk hava ve yalnış yağdır. Vaneo kullanıyorsanız kesin ve kesin ve kensinlikle hatta mutlaka 0-40 yağ kullanacaksınız. Mercedesin sitesinde ise direk mobile 1 0-40w yağı önerir. Castrol de kullanabilirsiniz. Bu yağları kullandıktan sonra ilk çalıştırmalarınız ve performansınız mutlaka değişecektir. Kazasız günler.

• cfergul C kullanıcısına yanıt
    diğerleri motora zarar verir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: palaxdine22

diğerleri motora zarar verir mi ?

Direk zarar vermez tabiki de fakat ömründen yer.
  • Merhabalar benim arabamın otomatik camı normalde tam bastıgımda otomatik sonuna kadar açılıyor yada kapanıyordu. şu an o işlev çalışmıyor cam acılıp kapanıyor ama komple açılma yada kapanma olmuyor. sorun nedir ne yapmalıyım
  • quote:

Merhabalar benim arabamın otomatik camı normalde tam bastıgımda otomatik sonuna kadar açılıyor yada kapanıyordu. şu an o işlev çalışmıyor cam acılıp kapanıyor ama komple açılma yada kapanma olmuyor. sorun nedir ne yapmalıyım

Merhaba. Normalde açılıp kapanması lazım. Bu aralar akü sıfırlandı mı ya da söküldü mü? Eğer bunlar oldu ise sistem sıfırlanmış demektir. Yapacağınız tek şey araç kontağı tam açıkken camları sonuna kadar kapatın sonra kapandıktan sonra cam kapatma düğmesine kapatma yönünde tekrar sonuna kadar basın. 1-2 sny falan. Bu şekilde camın otomatik açma kapama fonksiyonunu tekrar aktif hale getirmiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 20 Aralık 2013; 21:53:09 >
  • cfergul C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler oldu :)
  • Merhaba;
    Benim Vaneo'da sadece otomatik tam cam açma işlevi var, otomatik tam kapatma yok veya ben yapamadım. Cam tam açıkken veya kapalıyken düğmeyi basılı tuttum ama olmadı. Sizlerde durum nasıl?
    (2003-1.6 Benzinli-Ambiente)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borasu kullanıcısına yanıt
    kapatmakta açmaktan farklı degil cfergül ün dediklerini bi dene istersen
  • Kaç kg yük taşır en fazla?
  • Arkadaşlar satmış olduğum Ambiante'den çıkan performans chipini satıyorum. Yaklaşık %15 civarında bir tork artışı sağlıyor. İlgilenenler özelden mesaj yazsın lütfen. Teşekkürler.
  • Konuyu sıkı takip ediyorum. Bu aralar 1.7 dizel, otomatik Vaneo bakıyorum. Bir kaç tane buldum, takipteyim. Kullanıcı arkadaşlara sormak istiyorum, bu arabayı alırken neye dikkat etmek lazım? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim
  • slm arkadaşlar bir kazadan dolayı aracımın bir jantı kırıldı yenisi pahalı olduğundan dolayı orjinal çıkmasını arıyorum ama tek satan bulamadım aranızda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum
    aracım 1,6 ambiante modeli jantın resminide ekledim.
  • selamun aleykum arkadaslar ben sitede yeni sayilirim 6 7 ay icinde vaneo almak istiyorum tavsiyeleriniz ve daha detayli bilgilere ihtiyacim varr yardimlarinizi bekliyorum temiz az km rede vaneo satan varsa irtibata gecebilirim tesekkurler
  • Temiz full bir vaneo arıyorum yardımcı olursanız sevinirim nelere dikkat etmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfergul

quote:

Herkese merhabalar.
    Benim arabamda kilitle ilgili sorun var sanırım. araba hareket ettikten yaklaşık 5 metre sonra tavandaki ışık yanıyor ve sönmüyor ama kapılar kilitleniyor. aynı şekilde arabayı park edip kilitleyeceğim zaman ilk denemede kilitlenmiyor 2.ye kilitlemeye basınca kilitliyor açıyor sonra kilitliyor ama içerideki ışık sönmüyor. Işığı söndürmek için tüm kapıları açıp sertçe kapatıyorum o zaman sönüyor benim tahminimce sürgülü kapılardan kaynaklanan bir durum ama çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Elinize bir tane zımpara laın ve sürgü kapıların şasede geldiği yeri ve kapıdaki kısmı iyice zımparalayın sonra bir bezle iyice temizleyin. Sorununuz çözülecektir.

merhabalar.
    Daha önce konuya yazmıştım arabamın kilitlenme sorunuyla ilgili, aynı sorun tekrar etti aynı adımları uyguladım ama bu sefer düzelmedi. ne yapabilirim ?

• Vaneo arayan arkadaşlar;
    Sahininden.com da 1,6 ambiante modeli için görünüş itibariyle güzel alternatifler var gibi gözüküyor
    Kolay gelsin....

• quote:

quote:

quote:

Herkese merhabalar.
    Benim arabamda kilitle ilgili sorun var sanırım. araba hareket ettikten yaklaşık 5 metre sonra tavandaki ışık yanıyor ve sönmüyor ama kapılar kilitleniyor. aynı şekilde arabayı park edip kilitleyeceğim zaman ilk denemede kilitlenmiyor 2.ye kilitlemeye basınca kilitliyor açıyor sonra kilitliyor ama içerideki ışık sönmüyor. Işığı söndürmek için tüm kapıları açıp sertçe kapatıyorum o zaman sönüyor benim tahminimce sürgülü kapılardan kaynaklanan bir durum ama çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Elinize bir tane zımpara laın ve sürgü kapıların şasede geldiği yeri ve kapıdaki kısmı iyice zımparalayın sonra bir bezle iyice temizleyin. Sorununuz çözülecektir.

merhabalar.
    Daha önce konuya yazmıştım arabamın kilitlenme sorunuyla ilgili, aynı sorun tekrar etti aynı adımları uyguladım ama bu sefer düzelmedi. ne yapabilirim ?

Şu an diyebileceğim başka bir yöntem yok. Kapı ayarı yapan bir ustaya götürün diyebilirim sadece. Geçmiş olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkese merhabalar.

merhabalar.

Şu an diyebileceğim başka bir yöntem yok. Kapı ayarı yapan bir ustaya götürün diyebilirim sadece. Geçmiş olsun.

yinede sağol haftasonu bir ustaya götüreyim sonuçları yazarım :)

• ELİMDE TEMİZ VANEO TURBO VE ENJEKTÖRLER MEVCUT. İSTEYEN BANA ULAŞABİLİR. 0541 550 00 08.
  • Vaneo kaç litre yağ alıyor. İnternetten sipariş vereceğim. Ayrıca castrol 0-30 ile mobil 0-40 ayni mi. Yada 5-40

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.