Şimdi Ara

mercedes c ile vw passat aynı sınıf mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907
    Ayrıca, ek bilgi olarak şunu da ekleyeyim:

D segmenti arabalar, Amerika'da Mid-Size Car ve Entry-Level Luxury (Near Luxury), İngiltere'de ise Large Family Car ve Compact Executive (Premium, Luxury) Car olarak ikiye ayrılır. Mercedes C, BMW 3, Volvo S60, Audi A4 gibi Premium markaların arabaları Entry-Level Luxury / Compact Executive olarak; VW Passat, Skoda Superb, Opel Insignia, Citroen C5 gibi arabalar ise Mid-Size Car / Large Family Car olarak adlandırılır Amerikan / İngiliz sınıflandırmalarına göre.

Dogrusu da bu. C segment genisligine sahip olup sirf pahali konforlu ve donanimli diye D segmente sokulan C klasse ve 3 serisi ile gemi gibi D segment arabalari bir tutmak yanlis.
  • quote:

onu ben de düşündüm de cavabı da buldum

passat ve mercedes c D sınıfı araçlardır.
    vw ın bir üst sınıfı (E) sınıfı aracı olmadığı için passat ı istediği kadar büyük yapabiliyorlar

ama mercedes c , audi a4 , bmw 3 araçlarının abisi olduğu için ve abilerinin pazar payını çalmak istemedikleri için boyut kaygısı taşıyorlar..

Aslında Çin'de felan, Audi A6'nın uzun şaseli versiyonları satılıyor, A8 boyutlarında. Türkiye'de de E sınıfı boyutlarında D sınıfı Bmw ve Mercedes olsa çok satabilirdi.

Çünkü insanlar ikileme düşüyor, C serisi yada 3 serisimi yoksa daha büyük Passat vs. mi diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

İtiraf edeyim, Mercedes C yi C sınıfı sanıyordum önceleri..Ama D segmenti..Madem Dsegmenti Mercedes D diye çıkarsalar ya...

vw ın bir üst sınıfı (E) sınıfı aracı olmadığı için passat ı istediği kadar büyük yapabiliyorlar

ama mercedes c , audi a4 , bmw 3 araçlarının abisi olduğu için ve abilerinin pazar payını çalmak istemedikleri için boyut kaygısı taşıyorlar..

Passat'ın daha büyüğü ve lüksü olarak Phaeton var.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: ycgurdal

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

İtiraf edeyim, Mercedes C yi C sınıfı sanıyordum önceleri..Ama D segmenti..Madem Dsegmenti Mercedes D diye çıkarsalar ya...

Passat'ın daha büyüğü ve lüksü olarak Phaeton var.

adam "E" sınıfı arac olmadıgından demiş, F dememiş. hemen sazan gibi balıklama ne atlıyorsun be adam?

noldu egonmu tatmin oldu PİTON VAR PITONNN diye zıplayınca

Allah akıl fikir versin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.