Bildirim
mercedes c ile vw passat aynı sınıf mı?
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır Polo ile aynı sınıfta
Hatta BMW 3 de bu sınıftadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 30 Mart 2011; 21:57:01 > -
OTOMOBİL SINIFLAMALARI Ve GÜNCEL SATIŞ ADETLERİquote:
Orijinalden alıntı: Dentex Dentex
Kaynak: Arabam.com
-
quote:
Jetta Bugün itibariyle Mercedes S ve BMW 7 segmentine terfi etmiştir. Cümleten hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: KINGHUNAL
quote:
Jetta Bugün itibariyle Mercedes S ve BMW 7 segmentine terfi etmiştir. Cümleten hayırlı olsun.
Başbakanlığa mail atalımda S kasayı bıraksınlar. 1.6 105 Ps Tdi Jetta neylerine yetmiyor? Hem ekonomi yapmış olurlar. -
Aynı segment.quote:
Orijinalden alıntı: Fleetwood1991quote:
quote:
Jetta Bugün itibariyle Mercedes S ve BMW 7 segmentine terfi etmiştir. Cümleten hayırlı olsun.
Başbakanlığa mail atalımda S kasayı bıraksınlar. 1.6 105 Ps Tdi Jetta neylerine yetmiyor? Hem ekonomi yapmış olurlar.
Alıntıları Göster
-
VW Passat ve Mercedes C serisi ; D segmenti arabalardır. Aynı segmentteki diğer arabalara örnek: BMW 3, Volvo S60, Alfa Romeo 159, Lexus IS, Audi A4, Seat Exeo, Skoda Superb, Toyota Avensis, Mazda 6, Honda Accord, Opel Insignia, Peugeot 508, Citroen C5, Renault Laguna, Renault Latitude...quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Aynı segment.
Alıntıları Göster
Ayrıca, ek bilgi olarak şunu da ekleyeyim:
D segmenti arabalar, Amerika'da Mid-Size Car ve Entry-Level Luxury (Near Luxury), İngiltere'de ise Large Family Car ve Compact Executive (Premium, Luxury) Car olarak ikiye ayrılır. Mercedes C, BMW 3, Volvo S60, Audi A4 gibi Premium markaların arabaları Entry-Level Luxury / Compact Executive olarak; VW Passat, Skoda Superb, Opel Insignia, Citroen C5 gibi arabalar ise Mid-Size Car / Large Family Car olarak adlandırılır Amerikan / İngiliz sınıflandırmalarına göre.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezginaydogan
OTOMOBİL SINIFLAMALARI Ve GÜNCEL SATIŞ ADETLERİ
teşekkürler
-
İkiside d sınıfı araçlardır, jetta ise c sınıfına girer.quote:
Orijinalden alıntı: Grkmquote:
OTOMOBİL SINIFLAMALARI Ve GÜNCEL SATIŞ ADETLERİ
teşekkürler
Alıntıları Göster
-
6-7 ay sıra verilen jettanın satış listesinde kendi sınıfında 5'ci olması ilginç.quote:
Orijinalden alıntı: bangsuui
İkiside d sınıfı araçlardır, jetta ise c sınıfına girer.
Alıntıları Göster -
quote:
6-7 ay sıra verilen jettanın satış listesinde kendi sınıfında 5'ci olması ilginç.
şubat 2011 satışında evet ama toplam 2011 yılı satışında filocu fluence ile aynı satmış -
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
quote:
6-7 ay sıra verilen jettanın satış listesinde kendi sınıfında 5'ci olması ilginç.
şubat 2011 satışında evet ama toplam 2011 yılı satışında filocu fluence ile aynı satmış
Bence jettadaki sıranın nedeni de filo satışları zaten. Jetta ve passatı şirket arabası olarak görmeya başladık. Burada özellikle belirtmek isterim bir aracın şirket arabası olarak da kullanılmasını eleştirmiyorum. Sonuçta araç, isteyen satın alır ve kullanır.
-
quote:
quote:
quote:
şubat 2011 satışında evet ama toplam 2011 yılı satışında filocu fluence ile aynı satmış
Bence jettadaki sıranın nedeni de filo satışları zaten. Jetta ve passatı şirket arabası olarak görmeya başladık. Burada özellikle belirtmek isterim bir aracın şirket arabası olarak da kullanılmasını eleştirmiyorum. Sonuçta araç, isteyen satın alır ve kullanır.
aynen bende
-
İtiraf edeyim, Mercedes C yi C sınıfı sanıyordum önceleri..Ama D segmenti..Madem Dsegmenti Mercedes D diye çıkarsalar ya...quote:
Orijinalden alıntı: over and underquote:
quote:
quote:
aynen bende
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: peugeot-406
İtiraf edeyim, Mercedes C yi C sınıfı sanıyordum önceleri..Ama D segmenti..Madem Dsegmenti Mercedes D diye çıkarsalar ya...
Siz de haklısınız. -
quote:
quote:
quote:
quote:
aynen bende
Ben bu ülkede Ford Mustang'in dahi şirket arabası olduğunu görmüş biriyim. Üzerinde sigara reklamı vardı galiba. Erenköy'de görürdüm hep.
-
quote:
Orijinalden alıntı: newmonarch
quote:
quote:
Başbakanlığa mail atalımda S kasayı bıraksınlar. 1.6 105 Ps Tdi Jetta neylerine yetmiyor? Hem ekonomi yapmış olurlar.
jetta alabilmek için 7 ay sıra beklemesi gerekir başbakanın
-
quote:
İtiraf edeyim, Mercedes C yi C sınıfı sanıyordum önceleri..Ama D segmenti..Madem Dsegmenti Mercedes D diye çıkarsalar ya...
Mercedes B serisi de B segmentinde değildir örneğin. Audi'nin D segmenti arabası A4'ken, Mazda'nın 6'dır. BMW 1 serisi, C segmenti bir arabadır fakat sadece ismine bakarsak Citroen C1 ile aynı segmentte (A) olduğu zannedilebilir.
@sezginaydogan rumuzlu üyenin verdiği tabloda da; muhtemelen isminde 1 olduğu için Audi A1'i A sınıfına eklemişler, halbuki B sınıfı bir arabadır.
-
quote:
onu ben de düşündüm de cavabı da buldum
passat ve mercedes c D sınıfı araçlardır.
vw ın bir üst sınıfı (E) sınıfı aracı olmadığı için passat ı istediği kadar büyük yapabiliyorlar
ama mercedes c , audi a4 , bmw 3 araçlarının abisi olduğu için ve abilerinin pazar payını çalmak istemedikleri için boyut kaygısı taşıyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ngerek -- 1 Nisan 2011; 14:23:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ycgurdal
quote:
onu ben de düşündüm de cavabı da buldum
passat ve mercedes c D sınıfı araçlardır.
vw ın bir üst sınıfı (E) sınıfı aracı olmadığı için passat ı istediği kadar büyük yapabiliyorlar
ama mercedes c , audi a4 , bmw 3 araçlarının abisi olduğu için ve abilerinin pazar payını çalmak istemedikleri için boyut kaygısı taşıyorlar..
S'i de F diye çıkarmaları lazım o mantıkta. Segment harfleriyle çıkmıyor ki bu otomobiller.
Benzer içerikler
- renault kangoo 1.9 kronik sorunları
- hyundai getz 1.5 crdi 3 silindir
- fiat fiorino en çok tutulan modeli hangisi
- bedelsiz hasar kaydı nedir
- senetle araba alınır mı
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X