Şimdi Ara

mercedes c serisinde eco start stop sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • c 250 coupe arabamda eco start stop sistemi var.trafikte durunca eğer arabanın sistemleri uygunsa, gösterge panelindeki eco yazısı yeşil oluyor ve arabayı durdurunca motor stop ediyor.bu islemi 5 - 10 kez ardarda yapabiliyor.eğer motor uygun değilse(klima voltaj vs)eco ışığı sarı oluyor ve araba durunca sönmüyor.ama bazende bu eco ışığı tamamen yok oluyor ,orta konsoldaki tuşuyla bile açılmıyor.bayiye sordum arabanın sistemleri uygun olmadığında öyle olur sonra düzelir dedi,ama bu halde 30 km yol daha yapmama rağmen eco ışığı hicbir şekilde yanmadı.eğer motoru stop edip tekrar çalıştırırsam tekran eco fonksiyonu devreye giriyor.yani mercedes böyle bir sistem yaptı, eco ışığı sarı iken zaten motor durmuyor ,niye tamamen devreden çıkıyor anlamadım
    böyle birsey yaşayan arkadaşlar var mı?

• start stop olayinin aracin motoruna zarar vermesini engellemek icin devreye girmiyo olabilir..benim kardesimde julyet var...ondada bi ara devreye girmedi...birkac km sonra tekrar devreye girmisti...bende garipsedim ama,motorun omruyle alakali galiba diye dusundum...
  • araba 5000km geçtikten sonra artık düzeldi.eco sistemi uygun olmayınca sarı ışık oluyor ve motor çalışıyor.
  • Fiat evo puntolarda var aynı sistem:) klima acık olsada duruyor:)eger ki klima otomatik modda ise durmuyor:)mercedes in az daha calısması lazım:)
    hehehehe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.