Şimdi Ara

MERCEDES c180 AMG Vs BMW 418i mSport (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
8.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laptopal99

Ya engelli babamı düşünmeyip c180 amg alacam yada düşünüp sw araç alacaz ve dsg tehlikesiyle karşı karşıya kalacaz

Dostum station aracin bagaj yukleme yuksekligine bakin ilk olarak. Ben akulu arabanin oraya boydan sigip sigamayacagini kestiremiyorum. 2.elde de bence bosuna korkuyorsunuz, biri sirf mercedes diye satilir, digeri sirf passat diye kesin aloci bulursunuz dert etmeyin. Maksimum bi miktar indirim yaparsiniz ama elde kalmaz.

Son olarak da bence garantiyi uzattiginiz taktirde highline passat cok daha mutlu eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

İnsignia SW,Talisman SW düşünülebilir.İnsigina SW da elektrikli bagaj var passatlar da yok sanırım.

Talisman estate gelmiyor diye biliyorum ülkemize ben

Ayrıca megane 4 st yi bi sormak lazım bayilere,ülkemize ne zaman gelir diye.Oda iyi bi seçenek olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 3 Mart 2017; 18:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    D sınıfı baktığı için Megane Sw önermedim. Özel siparişle filan gelebilir belki Talisman SW.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

D sınıfı baktığı için Megane Sw önermedim. Özel siparişle filan gelebilir belki Talisman SW.

Benim aklımda da hep talisman sw var.Getirteceksin bi tane initiale paris versiyonunu bineceksin mis gibi

Birisi yeni espace getirtmişti araç çok iyi duruyordu,özel getirtme işin içine girince seçenek çoğalıyor

Ayrıca akülü aracın bagaja sığması kadar ve engelli kişinin araca rahat inip binmesi lazım.Alçak araçlara iniş biniş zor olur.Citroen grand picasso gibi modellerede bakmak lazım bi:)

• Passat doluluk ile öne geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Passat doluluk ile öne geçer

Mercedes amg c180 nasıl araç sedanı

• isediğikadar dolu olsun yine c class alınır sw passat bile olsa satışı kolay değil, ikiside benzer zamanlarda satılır, bence c class alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

isediğikadar dolu olsun yine c class alınır sw passat bile olsa satışı kolay değil, ikiside benzer zamanlarda satılır, bence c class alın.

Bi an düşündümde babam çok huysuz şimdi kavga edioz hatta o yüzden c180 amg sedan olanını alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 3 Mart 2017; 18:46:35 >
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    Nasıl araçtan ziyade boş c serisi dış ve iç görünüş olarak çok kötü görünüyor, bu araç mümkünse amg, en kötü örta donanım olmalı diye düşünüyorum, birde 5 yıl sonrasında iyi para etmesi için bu şart gibi bir şey

• quote:

Nasıl araçtan ziyade boş c serisi dış ve iç görünüş olarak çok kötü görünüyor, bu araç mümkünse amg, en kötü örta donanım olmalı diye düşünüyorum, birde 5 yıl sonrasında iyi para etmesi için bu şart gibi bir şey

Amg alacam zaten sedan c180 benzinli ama olsun 201 bin fiyatı normalde bize 118200 e geliyor bendeki corallayı satıp üstüne kredi alacam mercedesin kendi kredisini 0 faizli 50 bine kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 3 Mart 2017; 18:55:38 >
    Senin için en iyi seçim bu olur kardeş, hayırlı olsun şimdiden valla beleşe alıyorsun

• Yılda 5 bin km yaparız demişsiniz. Dizel düşünmeyin hiç, benim tavsiyem C200d Style'dan 2 bin tl pahalı olan C180 Estate Avantgarde. Donanım olarak yeterli style'dan daha dolu. Fakat bu araç hacim olarak Passat'tan hatırı sayılır derecede daha az hacim sunuyor, passatta da dsg sorunları baş gösterebilir.
  • quote:

Senin için en iyi seçim bu olur kardeş, hayırlı olsun şimdiden valla beleşe alıyorsun

Zaten ilk baştaki düşüncemiz buydu ama babamıda düşünmek lazım dedim de mersonun amg sini almak gibi bi fırsat varken elimizde bunu kaçıramayız bide kampanyaya denk getirirsek dahada düşer fiyat 110 a falan gelir inş bakalım takipteyim

• Bildiğim kadarı ile ötv indiriminden 1.600 cc üzeri faydalanamıyor. Herhalde ÖTV'siz almayı düşünüyorsunuz sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

isediğikadar dolu olsun yine c class alınır sw passat bile olsa satışı kolay değil, ikiside benzer zamanlarda satılır, bence c class alın.

Bi an düşündümde babam çok huysuz şimdi kavga edioz hatta o yüzden c180 amg sedan olanını alacam

ister sw ister sedan yinede mercedes

boş olacakta symbol olacak hali yok temel tüm özellikler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Yılda 5 bin km yaparız demişsiniz. Dizel düşünmeyin hiç, benim tavsiyem C200d Style'dan 2 bin tl pahalı olan C180 Estate Avantgarde. Donanım olarak yeterli style'dan daha dolu. Fakat bu araç hacim olarak Passat'tan hatırı sayılır derecede daha az hacim sunuyor, passatta da dsg sorunları baş gösterebilir.

Hocam tam düşüncelerimi okumuşsunuz valla ama c180 amg alacağız galiba babamda zaten arabayla gezmeyi sevmiyor binincede uzun yola gidersek geliyor c180 amg direksiyon simidi bile süper ya amgnin bide metalik elmas rengi yada obsidyen gri süper olur 3000 tl maliyeti var piano black kaplamada çiziliyor diyorlar onuda farklı bişey seçeriz olur biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasir3

Bildiğim kadarı ile ötv indiriminden 1.600 cc üzeri faydalanamıyor. Herhalde ÖTV'siz almayı düşünüyorsunuz sanıyorum.

Mersolar 1.6 zaten c serisi

• Bence alınmalı. 5 sene sonra aldığınız fiyatın muhtemelen 2 katına satarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasir3

Bence alınmalı. 5 sene sonra aldığınız fiyatın muhtemelen 2 katına satarsınız

Devlet ötvyi artırdı sene başında yoksa hayaldi mercedes engelliler için şans doğdu mercedesimiz olacak ama belki annem yine geceleri babam için uyumucak orası kesin engellilik hali cidden zor çevresindekiler için özellikle çok görülmemeli çeken bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 3 Mart 2017; 19:11:45 >
    Türkiye SW araba sevmiyor. Haberin ola dostum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.