Şimdi Ara

MERCEDES c180 AMG Vs BMW 418i mSport (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
8.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Renault TALİSMAN alın.Hem prestijiniz olur hemde babanız için kolaylık olur.

Prestij isteyen talisman mı alır c180 mi bir düşün bakalım.

Konu açılmışken şunuda belirteyim prejtij derdimiz yok niye derseniz ben ileriyi düşünerek alacağım aracı ya bi kere şu var elimize fırsat geçmiş merso sahibi olma fırsatı hemde amgsi alınmazmı sizcede şu dünya geçici mersoyada binmedik demeyek

Lütfen sırf yıldızı var diye pişman olacağınız bir araç almayın iyi düşünün

pişmanlık nedir yahu sınıfının en kaliteli 2 aracından biri işte.

C180 güzel araç ona lafım yok ben sadece konu sahibi talismanıda test etsin diye söyledim yani sonradan pişman olmasın diye.Zaten konu sahibi kararını vermiş bize hayırlı olsun demek duser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Prestij isteyen talisman mı alır c180 mi bir düşün bakalım.

Sırf yıldızı var diye Talisman dan daha konforsuz bir araç almazdım

Ayrıca hocam siz hiç Talisman test ettiniz mı etmediyseniz beni anlayamazsınız.

Amg paket biraz sert olabilir ama ölüsü bile talismandan iyidir.

Anladım hocam bende zaten kötü bir araç demedim.Ama ölüsü bile talismandan iyidir derken çok abartmışsınız.Neden renaulta bu kadar düşmanımız?

Renault düşmanlığı falan yok, burada sorulması gereken soru siz niye bu kadar renault fanısınız ?

Ben sadece konu sahibi talismanıda test etsin ona göre karar versin dedim.Böyle yapınca hemen Renault fanımı oluyoruz.Forumda çokça Opel Honda Toyota övmüslügüm vardır.Bana haksızlık ediyorsunuz.

• Abim senin içinde mercedes kalmış passat alırsan içinde ufakta olsa kalır. Birdaha indirim fırsatı vs olmayabilir bence içinde kalmasın dediğin gibi peder beyin çok gezme ihtiyacı yoksa c180 alınır

• laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    Şu an size 105 bine gelecek olan aracı 5 sene sonra 180 bine satmayı düşünüyorsunuz, doğru mu anladım?

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Abim senin içinde mercedes kalmış passat alırsan içinde ufakta olsa kalır. Birdaha indirim fırsatı vs olmayabilir bence içinde kalmasın dediğin gibi peder beyin çok gezme ihtiyacı yoksa c180 alınır

Aynen abi şimdi passat alsak teh lan keşke merso aldaydık diye hep bi ukte kalacak eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Şu an size 105 bine gelecek olan aracı 5 sene sonra 180 bine satmayı düşünüyorsunuz, doğru mu anladım?

Hayır 5 sene sonra kaza bela olmazsa ve fazla km yapmazsak dedim ederi neyse o fiyata satılır 5 sene sonunda normal vatandaşa satılabiliyor normal prosedürle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasir3

Bence alınmalı. 5 sene sonra aldığınız fiyatın muhtemelen 2 katına satarsınız

Devlet ötvyi artırdı sene başında yoksa hayaldi mercedes engelliler için şans doğdu mercedesimiz olacak ama belki annem yine geceleri babam için uyumucak orası kesin engellilik hali cidden zor çevresindekiler için özellikle çok görülmemeli çeken bilir

Audi A4 e bakın hocam Mercedes C den çok daha iyi bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

quote:

quote:

Devlet ötvyi artırdı sene başında yoksa hayaldi mercedes engelliler için şans doğdu mercedesimiz olacak ama belki annem yine geceleri babam için uyumucak orası kesin engellilik hali cidden zor çevresindekiler için özellikle çok görülmemeli çeken bilir

Audi A4 e bakın hocam Mercedes C den çok daha iyi bence

Audi çok pahalı hocam yani full donanımda değil 1.4 ü var o bile çok pahalı düşünmedim değil

• quote:

Talisman ve prestij?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkı_Pelit

quote:

Talisman ve prestij?

Talismanı Fluence ile karıştırdınız sanırım.

• Volvo tercih ederim ben olsam. V40 işine yarar mı bilmem ama onun sw olanı var sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakkı_Pelit

quote:

Talisman ve prestij?

Talismanı Fluence ile karıştırdınız sanırım.

Arkadaşın Talisman'ı tanımadığı bariz. Boşverin siz onu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Volvo tercih ederim ben olsam. V40 işine yarar mı bilmem ama onun sw olanı var sanırım.

Volvo bek tipsiz be ustad sağlam araç ama

• quote:

quote:

Çekememezlik tabiki asla olmamalı ancak orada da çok ciddi haksızlıklar var . Sadece ortopedik engele veriyorlar . NHL hastası ayrıca kemoterapi + radyoterapi + ilik nakli olan hastam var %10 vermediler uğraşsam alırım Emin'im ancak hastam kaldıramaz :( haksızlığa dayanamıyorum sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Volvo tercih ederim ben olsam. V40 işine yarar mı bilmem ama onun sw olanı var sanırım.

Volvonun ikinci eli olmadığı için kar etmeyi bırak zarar eder

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

quote:

quote:

2.el düşünüyosanız passat

Bende yeni nişanlıyım o yüzden ilerde satar bi ev alırım belki 5 sene sonra 183 bin fiyatı var passatın biz 5 senede en fazla 25 bin km yaparız çok kullanmıyoruz şehir içi genelde kaça gider 5 sene sonra bize 105 e falan geliyor engelli inidirmiyle

off 183 bin ne demek ben olsam passata o parayı vermem megane sport tourerlere bak ev alcaksan

Yok hocam 183 bin fiyatı bize engelli indirimiyle 105 e geliyor yüzde 60 indirimle

Kdv de mi düşüyorsunuz?

126 bine gelmesi lazım 183lük aracın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

quote:

quote:

quote:

2.el düşünüyosanız passat

Bende yeni nişanlıyım o yüzden ilerde satar bi ev alırım belki 5 sene sonra 183 bin fiyatı var passatın biz 5 senede en fazla 25 bin km yaparız çok kullanmıyoruz şehir içi genelde kaça gider 5 sene sonra bize 105 e falan geliyor engelli inidirmiyle

off 183 bin ne demek ben olsam passata o parayı vermem megane sport tourerlere bak ev alcaksan

Yok hocam 183 bin fiyatı bize engelli indirimiyle 105 e geliyor yüzde 60 indirimle

Kdv de mi düşüyorsunuz?

126 bine gelmesi lazım 183lük aracın.

Hayır bayileri arayıp soruyorum

• quote:

quote:

quote:

Çekememezlik tabiki asla olmamalı ancak orada da çok ciddi haksızlıklar var . Sadece ortopedik engele veriyorlar . NHL hastası ayrıca kemoterapi + radyoterapi + ilik nakli olan hastam var %10 vermediler uğraşsam alırım Emin'im ancak hastam kaldıramaz :( haksızlığa dayanamıyorum sadece

Aynen bir düzenleme şart

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Vito tarzı bir araç alsanız daha iyi olmaz mı ?

Olurda onda indirim yüzde 9 binek araçta yüzde 60 o yüzden yani

Hocam bende engelli babama araç alacağım mersedes dnekadar indirim yapıyorlar bilginiz varmıdır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Nasıl araçtan ziyade boş c serisi dış ve iç görünüş olarak çok kötü görünüyor, bu araç mümkünse amg, en kötü örta donanım olmalı diye düşünüyorum, birde 5 yıl sonrasında iyi para etmesi için bu şart gibi bir şey

Amg alacam zaten sedan c180 benzinli ama olsun 201 bin fiyatı normalde bize 118200 e geliyor bendeki corallayı satıp üstüne kredi alacam mercedesin kendi kredisini 0 faizli 50 bine kadar

MERCEDES c180 AMG Vs BMW 418i mSport

Hocam c180 amg paket 217 bin gözüküyor nasıl 201 bin dediniz.16 bin tl indirim mi yapıyor mersedes.öyleyse gayet iyi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.