Şimdi Ara

MERCEDES c180 AMG Vs BMW 418i mSport (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
8.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SW Türkiye'de pek tutuyor ama Passat Variant kısmen ikinci elde iyi ve bence yakışıklı bir araç.
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    Bmw 418i coupe estoril mavi derim ozaman mersedes c180 falan hikaye

MERCEDES c180 AMG Vs BMW 418i mSport

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 4 Mart 2017; 0:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Genç adamsın, Exclusive çok resmi kalır sana, makam şoförü gibi gezersin. Alacaksan AMG al fakat ortalık zibil gibi Beyaz AMG dolu, biraz farklı olmak da istiyor insan. Bmw'ye baktın mı veya Audi'ye. Insignia'da çok spor duruyor.

Aynen bu arada bizim buralarda bmw cilere çakal gözüyle bakıyorlar valla audi ye para yetmiyor insignia 2. eli nasıl olur bilmiyorum merso bayini aradım ellerinde c180 kalmamış millet para yok diye ağlıyor bayide amg kalmamış ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: M.parolo

Bmw 418i coupe estoril mavi derim ozaman mersedes c180 falan hikaye

MERCEDES c180 AMG Vs BMW 418i mSport

4 kapılı olsun ya ben havalı biri değilim harbiden genç olsamda

Kardeşim ozaman mpaket estoril mavisi grancoupe bmw 418i öneririm felaket şekil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 4 Mart 2017; 0:8:39 >
    Valla ikisi de benim gözümde kentsel dönüşümle yandaş belediyeden ihale kapıp zengin olan müteahhit aracıdır, özellikle beyaz renkleri. İnsignia Passat kadar olmasa da ikinci eli en hızlı olan modellerden biri, hem taze kan, yeni kasası değişti kimsede olmayan bir araç. Zaten D sınıfında bir Passat, Superb bir İnsignia var. Talisman da ne kadar güzel olsa da Renault'un saçma politikaları yüzünden tutmadı. Halbuki çok güzel bir araç ama Passat gibi modelinin ekmeğini yiyemedi. Merso zaten yolunacak kaz arıyor, sırf 1.6 diye daha pahalıya satıyor diğer markalardan.

• quote:

Kardeşim ozaman mpaket estoril mavisi grancoupe bmw 418i öneririm felaket şekil .

Aynen ya msport paketi yani amg gibi düşünün aynı fiyat mersoyla süper araç bmw 4 serisi kafam karıştı

Bir aydır benimde acaip kafa karışık.bir yanda yıldız bir yandan aşırı spor bmw.ben iyibi indirim alabilirsem merso exclusive alırım indirim alamassam coupe bmw mpaket beyaz bi 418i alacağım.zaten makyajlanacak iyi bi indirim alırım diye düşünüyorum hakkında hayırlısı

• quote:

Bir aydır benimde acaip kafa karışık.bir yanda yıldız bir yandan aşırı spor bmw.ben iyibi indirim alabilirsem merso exclusive alırım indirim alamassam coupe bmw mpaket beyaz bi 418i alacağım.zaten makyajlanacak iyi bi indirim alırım diye düşünüyorum hakkında hayırlısı

Biz baya bir indirim yaptıracaz gibi duruyor bizim enişte baya zenginde bu bmw audi merso vw ana servisi çok iş yapıyor bu firmalarla tır alış satıyor araç olsun açıkçası patronlarını tanır hepsinin direk eniştemle konuşacam alacam zaman inş

• valla bir ara sanki belediye dağıtmışcasına ortalarda dolanan araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullx

valla bir ara sanki belediye dağıtmışcasına ortalarda dolanan araç

İyi işte 2.eli iyi olur aynen bide millet para yok diye ağlar

• Millet krediyle alıyor elinde adamın 50 bin tlsi var 100 de kredi çekiyodu alıyodu şimdi fiyatlar yükseldi eskisi gibi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0C0D9B26 -- 4 Mart 2017; 0:36:38 >
  • quote:

Millet krediyle alıyor elinde adamın 50 bin tlsi var 100 de kredi çekiyodu alıyodu şimdi fiyatlar yükseldi eskisi gibi olmaz

Çok büyük risk bence

• A4 Avant

• quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

quote:

Millet krediyle alıyor elinde adamın 50 bin tlsi var 100 de kredi çekiyodu alıyodu şimdi fiyatlar yükseldi eskisi gibi olmaz

Çok büyük risk bence

Bazen duygular mantığın önüne geçiyor risk alıp mersedes çekiyor altına onun hazzını alıyor borçlarını ödeyemeyecek duruma geldiğinde elden çıkartıyor ve piyasa böyle dönüyor.

• Niye o ikisi sadece. Suv alın. 3008 veya yakında gelecek olan 5008 olabilir. Crv olabilir. DS7 beklenebilir. İlla vag olacaksa highline tiguan olabilir. Audi Q3 Q5 olabilir benzinli. Sw alacağına büyük suv al.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Öyle de DSG sıkıntı çıkartabilir.5 yıl boyunca satamıyorsunuz diye biliyorum.5 yılda sorun çıkarması muhtemel.

Aynen işte ama biz 5 yıl sonunda taş çatlasa 25 bin km yaparız 25 binde sorun çıkartacaksa yazık o paralara

kardeşim konuyu yanlış foruma actın vw türkiye , passat türkiye forumları var orada dsg hakkında daha saglıklı bilgi alabilirsin passat kullanıcıları genelde oralarda takılır .. 2 si arasından passat derim ben ..
  • C180 şaşma hocam
  • Passat b8 in her yerinden ses geliyor diyor kullananlar.dizelinin fulü 180 bin küsür.ben olsam merso alırım 180 e kadar çıktıktan sonra.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasir3

Bence alınmalı. 5 sene sonra aldığınız fiyatın muhtemelen 2 katına satarsınız

Devlet ötvyi artırdı sene başında yoksa hayaldi mercedes engelliler için şans doğdu mercedesimiz olacak ama belki annem yine geceleri babam için uyumucak orası kesin engellilik hali cidden zor çevresindekiler için özellikle çok görülmemeli çeken bilir

Audi A4 e bakın hocam Mercedes C den çok daha iyi bence

Audi çok pahalı hocam yani full donanımda değil 1.4 ü var o bile çok pahalı düşünmedim değil

dostum audi için liste fiyatına bakma ya bayiye git yüz yüze görüş yada telefondan fiyat al audide hatırı sayılır indirimler oluyor. merso c'den çok daha geniş ve onun kadar kalitelidir

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.