Şimdi Ara

Mercedes C180 den Jeep Renegade Geçiş ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • W204 gibi bir araçtan buna geçmek akıl karı değil pek.W204 çok kaliteli hala daha.Mercedesten sonra kesmeyecektir.
  • fiatın son şakası..

geçme
  • Talihsiz bir secim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Compass deseniz bir nebze de, Renegade kalite ve konfor olarak attan eşşeğe geçiş gibi olur.
  • Hocam ne bekledigine bagli aslinda. Ama ic mekan kalitesi ve surus dinamikleri acisindan gerileme olacagi kesin. Her ne kadar B SUV olsada bas mesafesi sayesinde ici cok daha ferah Renegadein.

Yalniz kesinlikle kullanin derim cunku Renegade biraz daha SUV gibi suruse sahiptir. Bunu iyi veya kotu demiyorum ama surmeden anlamak zor. Hem dik cami ve sekli nedeniyle hem de surus ozellikleri nedeniyle size ara ara ufak bir Wrangler kullaniyor hissi bile verebilir. AMa bu hissiyat sportif sayilabilecek bir sedanin tam tersidir. O yuzden diyorum mutlaka surun diye. Bir cok SUV bu kadar hissettirmiyor bu farki. Sportif surusler sunanlar da var.
  • İç mekan çok kalitesiz, hele mersodan geçince migreniniz tutabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatının hatasini yaparsin.amman diyim

• Aman hocam yildizdan şaşma.Cok büyük hata edersin.

• Sürüş kaliten azalır.
    Bunu sadece Renegade için söylemiyorum, tüm Suvlar için söylüyorum.
    Araçlar yüksek ve fizik kanunları halen geçerli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renegade için kapora vermiş ve merso sever biri olarak
    Ön yargıyla ben de gittim
    Doblonun yakışıklısı ne olacak diye ama

2014 den bu yana elektronik özellikleri çok geliştirilmiş ve ekran büyümüş
    çarpışma önleme adaptif cruise vb özellikler standart yapmışlar
    Benim konuştuğum danışman fiyatı da sabitleyince ( diğer firmaların hiçbiri merso PSA vw yapmıyor bunu!) karar verdim
    Beklentiniz ve sürünce size uygun mu ona bakmanızı tavsiye ederim
    C segment ve b suv a geçişi de dikkate alarak keyfinize göre karar verin derim.

• Selamlar, son 5 yıl 2015 c180 (1 yıl), 2013 insignia 1.6 t benzinli (1 yıl), 2017 Qashqai 1.6 dizel cvt (1 yıl), 2013 bmw 5.20i comfort (1 yıl) ve ardından son 2 aydan beri 2020 jeep Renegade 1.6 dizel oto limited 4x2 (kiralık) kullanıyorum. (farklı araçları kullanmayı sevdiğimden ve çabuk sıkıldığımdan yıllık araç değişiyorum siz sormadan söyleyeyim)

Elbette mercedes ve bmw kadar hız, yol tutuş, yalıtım yok. ancak qashqai den alamadığım yükseklik ve konfor hissini veriyor.
    çok fazla sürat yapmadığım için virajlarda tedirgin etmiyor, yani 100-130 bandında sorun yaşamadım. daha fazla hız yaparım, virajlarda kasarım diyorsan zaten suv bakmamalısın.
    malzeme kalitesi bence iyi makyajlı kasada böyle oldu deniyor eskisinde daha düşükmüş plastik kalitesi.
    multimedya ekranı büyümüş, ve özellikler yeterli. sadece elektrikli hafızalı koltuk eksikliğini hissediyorum.
    ama yüksekte sürüş, geniş iç hacim iyi. diz mesafesi dar demişsiniz ama 5.20 f30dan daha rahat etti hanım ve çocuklar. zira arkayı onlara sormak lazım arkada ben yolculuk etmiyorum.
    size tavsiyem imkanınızda varsa yeni makyajlı modelini bir süre kiralayıp kullanın. beğenirseniz alın. çünkü fikirler, beğeniler farklıdır.
    birde c180 benzinliydi renegade 1.4 benzinli alırsan motor sesini çok duymazsın, ama 1.6 dizel alırsan seni rahatsız edebilir.
    aracım kiralık olduğundan çok seçeneğim olmadı ama alacak olsam ben 1.4 benzin 4x4 modelini alırdım. (200-240 bin bandında)
    bide yukarıda resimlerdeki şahlanma ilk çıktığı yıllar olmuş ve ardından düzeltmeler yapılmış. km77 sitesinin testi zaten.
    selamlar saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPinPrick -- 22 Mart 2020; 4:44:5 >

• umityasar kullanıcısına yanıt
    Merak sevmek başka binmek, inip Renegade binmek bambaşka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Mart 2020; 6:3:32 >
  • DrPinPrick kullanıcısına yanıt
    kadınlar ve çocuklar yüksek araba sever, duster alsaydınız da benzer tepki alırdınız.

5.20’den sonra o araçtaki viraj, sürüş performansı ve genişlik farkını anlayamamak çok talihsiz bir durum.
    Bir de aracın tek satar yanı olan 1.6D ekonomisini 1.4 benzin ile değişmeniz ayrı bir talihsizlik olsa gerek..

• Suzuki vitara bakın 0 olarak, biraz bütçe artırımı gerekebilir ama buna değer.
    Konu başlığında sorduğunuz araba jeep marka ama duster ile filan kalitesi kapışır.

• Ellbette 5.20 yol tutuş renegade ile kıyaslanmaz,
    ama o tarz bir kullanımı viraj kasmam yok zaten, .sanırımm dikkatli okumadınız araçlarımda maddi kaygım yok, çünkü genelde kiralık kullanıyorum, al sat yapmıyorum, keyif, değişiklik, sıkılmak vs nedenlerle her yıl başka bir araç. Şirketime kurumsal kiralama yapıyorum. Yani üzüleceğim talihsiz bir maddi kayıp yok. Bide böylesi B Suv bir aracı genişlik olarak dusterla bir tutmanız aslında aracın B suv sınırlarını aştığını gösteriyor. Saygılar....

• DrPinPrick kullanıcısına yanıt
    Ben gayet dikkatli okudum, siz sanki beni pek anlamamissiniz. Siz kiralama aracı kullandığınız için yazdim zaten onu. 1.4 motorlu benzinli araçları kiralama araci yapmazlar o motor varken...

Duster ile Qashqai karistiriyorsunuz sanırım.

Siz kullandiginiz Arabalar konusunda pek bir dikkatsiz olduğunuzu düşünüyorum. F30 derken 5 değil de 3 serisi kullanmis olduğunuzu dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Mart 2020; 21:9:42 >
  • F10 yazacaktım 30 yazmışım haklısınız. Arabalarla ilgili bilgim ve fikrim yerinde ancak sanırım kiralık olduğundan pek dikakt etmiyor olabilirim, birde bir arabadan ne beklediğim ve bunun hızlı değişimi tercihlerimi etkiliyor belkide :). Yani konformu, güvenlikmi, performansmı, teknolojimi, yükseklikmi, genişlikmi? Aslında sanırım biraz yerden yükseklik, fonksiyonellik, parkederken rahatça kaldırıma çıkmak, karda kışta yolda kalmamak son dönemde tercihlerimi etkiledi. Bide kiraladığım firmadaki tek SUV seçeneği Renegade di. O yüzden f10 a tercih ettim. Arabayı tanımamak anlamamaktan değilde beklentilerimin farklı zamanlarda değişmesinden. Tabi gönül isterki premium SUV kullanalım Renegade yerine ama fiyatlar malum. Ayrıca dusterıda merak etmiyor değilim :). Saygılar tekrar, iyi akşamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPinPrick -- 22 Mart 2020; 21:26:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.