Şimdi Ara

Mercedes C180 den Jeep Renegade Geçiş ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 1.8cgi makyajlı w204 den Renegade e geçilir mi ? Kullananlar varmı ? Ne gibi + lar ne gibi - ler yaşarım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahatlıkla şaha kaldırabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkan33

Rahatlıkla şaha kaldırabilirsiniz

Trafikteki en cool araç

• Geçilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Neden ? Sürdünüz mü ? Bazı konularda yanına yaklaşamayacağını bende biliyorum fakat yalıtım haricinde çok büyük fark olacağını düşünmüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne istedigine bagli. Renegeytte hic bir amerikan dokunus yok Jeep degil benim gozumde. Yerden yuksek tarz bir arac almak istiyorum diyorsan alinabilir

• Öyle çok lüks olsun veyahut uçsun kaçsın gibi bir beklentim yok.Aracımı yenilemek(aracımı sattığım fiyata alıcam),bir miktar yürütme maaliyetini düşürmek ve çok fazla fedakarlıkta bulunmadan yapmak(Tabiki bazı farklar olacak bunun bilincindeyim ama at-eşek muhabbeti olmasın)gibi beklentilerim var tabi Renegade in tarz olması da bir etken :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanmadim ama doblo gibi bir goruntusu var, mercedesten gecmeye degmez gibi

• Fiat 500L aslında alacağın araç, jeep markası diye alacaksın. Uzak dur.

• Silecek kolları falan egea ile aynı bunu bilerek alın üzülmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Silecek kolları falan egea ile aynı bunu bilerek alın üzülmeyin
    Sizce ne almalıyım hocam peki 160-170 bine ? Dizel veya LPG li araç istemiyorum.Benzinli,otomatik ve maksimum 25-30 bin km de boyasız araç arıyorum..

• sportage kapat

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkan33

Rahatlıkla şaha kaldırabilirsiniz

Yanlış bilmiyor isem;

Bu araçta arıza var ve bunu bilerek bu testi yapıyorlar.Hangiakla hizmet yaptıkları muamma

• Bu araç B Suv. 500L ile aynı araç.

Yıllar geçsede eskimeyecek bir dış görünüşe sahip ve tarz arabası.Bence kıymeti bilinmeyen efsanelerden.

Dış görünüşükendine özgü ve tarz sahibi olsada iç kısıma geçtiginizde fiat grubuyla fazlaca ortak parça kullanması ve arka diz mesafesinin dar olması eksileri.Arka koltuklar da biraz fazla dik gibi.

Temelde 500L ile aynı araçoldugunu göz önüne alın.Sırf tasarımı için bile alınabilir bence.Keşke iç tasarımda kendine özgü olsaydı.Bazı ufak tefek dokunuşlar var ama yetersiz.

Bu aracın artısı dış tasarımı.Eskimeyecek bir tasarım arıyorsanız alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 17 Mart 2020; 2:4:31 >
  • 1.6 Multijet Renegade kullanmıştım. Klimasından, dönüş açısından ve iç malzeme kalitesinin ucuzluğundan memnun kalmamıştım.

Bana göre olumlu tek tarafı yakıtı. Dış görünüşü ile yanıltan bir araç, sürmenizi öneririm karar vermeden önce.

• D segmenti premium bir araçtan b segmenti araca geçmek şaka gibi?
    3008 tucson tiguan bakmanı öneriö j
    Renegade jeep yazıyor diye jio değil bilesin

• Renegade Binmedim ama dizeline binen bir arkadaşım "ses yalıtımı kötü, çok motor sesi var" demişti.

W204 gibi oldukça iyi yalıtıma sahip bir araçtan böyle düşük kalite B-Suv'a geçmek büyük hayal kırıklığı yaratır.
  • Bence aracı gidin bir bayide önce sıfırını inceleyin ve test sürüşü yani makyajli kasası geldi zaten.

Multijet motor ve şanzıman olarak kronik denilecek bir sorunu yok. b SUV bir araç için yalıtım , konfor, iç mekan ise sınıf standartlarindadir. Amerikan değil Amerikan değil denmiş ama iç mekan yumuşak plastikleri zaten Cherokeeler de bile yok

VW Arteon'da da Caddy ile aynı parçalar var bu araçta Egea ile aynı parcalar olması çok önemli olmaz. Kaldı ki Renegade daha önce tanıtılan ve piyasaya çıkan bir araç en fazla Egea onu parçalarını almıştır tam tersi olamaz. Mesela Alfa Romeo araçlarda eskiden beri kullanılan klima kontrol düğmelerinin benzerini de kullaniyor Egea

• Kendi aracınızın kıymetini anlama noktasında can alıcı bir geçiş olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.