Şimdi Ara

Mercedes c200d mi, Audi A5 1.4 TSI mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
10.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CarBuyer C kullanıcısına yanıt
    Mercedes için teferruattır dediğim e ve f segmentlerine harcadığı argeyi diğer alt modellere çok fazla uygulamıyor fakat bu C serisinin kalitesiz olduğu anlamı taşımıyor. Ben mercedesin alt segmentlerde kalitesiz olduğu gibi bir imada bulunmadım.

Sizin yanlış anladığınız meseleyi detaylı açıklıyorum.

F segmentinde her zaman nirvanayı oynayan mercedes diğer alt segmentlerde niye nirvanayı oynamıyor?

Örnek vermek gerekirse audi ile bmw segment farklılıklarında uçurum yok fakat mercedeste alt segmentli araçlarında baya fazla farklılık var.

Umarım ne demek istediğimi anladınız.

Not: Altını çizerek yine tekrarlıyorum A5'in C'den kaliteli olduğu C'nin segmentinde kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola0238 -- 11 Nisan 2017; 23:57:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emocicili

Mercedes için teferruattır dediğim e ve f segmentlerine harcadığı argeyi diğer alt modellere çok fazla uygulamıyor fakat bu C serisinin kalitesiz olduğu anlamı taşımıyor. Ben mercedesin alt segmentlerde kalitesiz olduğu gibi bir imada bulunmadım.

Sizin yanlış anladığınız meseleyi detaylı açıklıyorum.

F segmentinde her zaman nirvanayı oynayan mercedes diğer alt segmentlerde niye nirvanayı oynamıyor?

Örnek vermek gerekirse audi ile bmw segment farklılıklarında uçurum yok fakat mercedeste alt segmentli araçlarında baya fazla farklılık var.

Umarım ne demek istediğimi anladınız.

Not: Altını çizerek yine tekrarlıyorum A5'in C'den kaliteli olduğu C'nin segmentinde kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor.

Hangi markanın E ve F segmenti ile D segmenti aynı olmuş? Adamlar aynı tasarımı D segmentine koyunca laf geliyor kopyala yapıştır yapıyorsunuz diye, yapmasa yine laf geliyor. C serisi mevcut F30 ve yeni A4'ten çok daha kalitelidir. Daha ne ile kıyaslamamız lazım. S serisi ile aynı olacak hali yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Porsche 911 ve bmw 4 serisi sahibiyim. Sence bilmiyor olabilir miyim?

Evet o motor 4 serisinde yok.

• Skoda süslü bir seattır.
    VW süslü bir skodadır
    Audi süslü bir VW'dir.
    Porsche süslü bir Audi'dir.
    Bentley süslü bir Porsche'dir.
    Lamborghini süslü bir Bentley'dir.
    Bugatti süslü bir lamborghini'dir.

Scania da bu üstte saydıklarımın kamyoncu-tırcı abilerimize özel, biraz daha süslenmiş halleridir.

Esasında VAG, araç süslemek için kurulmuş bir gruptur. Almanya'da evlenen geçler düğün araçlarını Vag merkezde süsletirler.

Kabul edin burası DH ve VAG bir çöp. Türk insanını bu kadar süs bozar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Her tarafından beyin fışkırıyor bravo, 3.20d den bile fazla satan bir aracın motor hacmini bilmeni alkışlıyorum.

sakin ol ukala. 2.0 yazınca bilmiyor mu acaba diye pişman olacağımı bile bile alıntı yaptım.
    say desem 5 tane teknik veri sayarsın anca git işine
  • CarBuyer C kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma benim düşüncem böyle renault motorlu mercedes mercedes değildir benim gözümde. Başkasının düşüncesini bilemem.

Niye E serisi için Renault'dan motor almadı 2.0 dci.

Kendi 2.0 yaptı demekki yeterli argesi var fakat alt segmentler mercedes için çok önemli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180 comfort 187k fiyat aldım bugün e180 içinse 270k dediler a5 merak ediyorum henüz fiyat bilgim yok ancak fiyatlara bakınca ikinci el E serisi almak c200d den daha mantıklı zira full pakete 223k fiyat verdiler sıfır fiyatları tam gaz uçuşa geçmiş durumda

• cimbad34 C kullanıcısına yanıt
    dostum ben cumartesi sordum A5 1,4 tfsi sport back 3-4 paket dahil 242 bin fiyat verdiler...ben de kararsız kalanlardanım. a5 güzel olmuş ama.
  • Konuyu hortlatiyorum :)

Mercedes c200 1.5 198hp amg 4matic mi a5 1.4 tfsi 156 hp sportback mi ? çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.