Şimdi Ara

Mercedes c200d mi, Audi A5 1.4 TSI mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
10.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C coupe alırdım.Siyah renk c63 jantlar c63 difüzör ve egzozlar takardım ardından kaliperleri kırmızı yapardım.
    Bunlar ile birlikte araç çok hayvani oluyor zaten kendinde de böyle bir hava var.Sokakta 4 serisi çok görüyoruz ben bıktım gerçekten c coupe pek yok bu yüzden göze güzel geliyor hem daha fazla dikkat çeker.
  • ied Turkiye'de inanilmaz tuttu ne silinmesinden bahsediyorsun sen?? Motorun kalkmasinin sebebi psa ile ortak uretim olmasi ve sozlesmenin bitmesi. Yani tutmadigindan falan degil. Liseli gibi bulmeden konusmayin ya.
    3'e ucuz dedigine gore sen i8'e falan biniyorsun kesin dimi.

Not: 9 saniyeden fazla 0-100 e sahip 4.18 tam bir spor arac, araba binmeyi seven herkes bunu almali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeratthull -- 9 Nisan 2017; 15:25:52 >
  • konu merco mu audi mi içeri bmw mi audi mi olmuş Araçtan alınan zevki sadece yanlamak olarak gören apaçi ruhlu kimseler için bmw iyidir tabi
  • Arkadan itişçi apaçiler gelmiş konuya

Başka bir şey bilmez onlar
  • yeni a5 bence çok güzel ben a5 diyorum
  • Mercedese binen kitle ve insanlar bellidir burda ki tofaşcılar nerden bilsin mercedesi

tüm araçlar mercedes e basamaktır
  • Insanlarin yarisi muhendis zaten artik:)Kac model o porsche'un. helal olsun 7 yasindan beri iyiymis. Ayrica ben sana motorun neden kaldirildigibi soyluyorum. Yanlis biliyordun diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeratthull -- 9 Nisan 2017; 20:27:49 >
  • 4.18 ile kim piste cikarki zaten? Bu araclari gunluk kullanacagiz ornekleriniz birwz abes o yuzden.
  • Ben a5 alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Arkadan itiş. Kullanmayan bilmez..

arkadaş itiş arkadaş itiş diye bu kadar abartacak ne var anlamadım. şahin'de de arkadan itiş var. çok ta kullandım. berbat bişeydi.

burdaki soruya gelince laf ola beri gele sormuş arkadaş sanırım. a5'i de bilmem ama ben c 200d seçerdim.
  • quote:

1.4 türkiye için özel olarak istenip üretilen bir model. Pazar payı %1 bile değil ve toplam a5 satışlarının çok az bir kısmı bu motorla yapılacak. Dq250 şanzımanı saymıyorum, kavrama arızası 60-70 bin kmde ortaya çıkacaktır. Demek istediğim bizim ülkemizde bu kadar düşük hacim ve beygirlerle günlük araçlarımıza binerken, en azından sürüş keyfi güzel olan bir makineye binmek yerinde olacaktır. A5'in gaz tepkisi vs. Çok ölü gidip sürebilirsiniz, sport modda dahi gaza basınca 1 saniye bekliyorsunuz. Bunu zaten benden başka farkedenlerde oldu. 30 dklık sürüş izlenimim vw Cc' den daha kaliteli ama aynı sürüş keyfini veren bir audi oldu.

Hadi süslü vw işini geçtim de bu aracı bilmediğiniz dq 250 demenizden belli. A4 ve a5 lerde dq380 ıslak kavrama 7 ileri şanzıman var..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

4.18 ile kim piste cikarki zaten? Bu araclari gunluk kullanacagiz ornekleriniz birwz abes o yuzden.

4.18'i en çok eleştirenler o kadar para vereceğim golf beni geçicek argümanına tutunuyor. O yüzden bu hızlı golfçüleri pistlerde görmek isteriz yazdım.

Sizin mantığınızdan yola çıkarsak Golf var Golf var. Sabine Schmitz, Top Gear'ın yeni bölümünde Nurnburgring'de Golf GTI ClubsportS ile Lambo ayıklıyordu. Şöyle düşünün, Golf GTI ClubsportS ile Golf 1.6tdi arasındaki fark; M4 ile 4.18i arasında da var. "4.18i alacaksın yanından Golf geçip gidecek" argümanına dayanan çoğu insanın kast ettiği şey o motor ile o platformun yarısını bile kullanamayacağınız.

• Anladim hocamda sonucta adamlar yolu kastediyor, piste cagirmaya gerek yok. 4 serisi bir aracin boyle bir motora sahip olmasi trajikomik, bunu savunmaya gerek yok. Ayrica audi suslu vw iste porsche'da suslu audi mi oluyor?

Yarin insallah a5'ide test edecegim, aracin ic dizayni mukemmel olmus. Ama o aracada 1.4 150 hp komik geliyor iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeratthull -- 9 Nisan 2017; 23:49:58 >
  • A5 alırdım.
  • Hocam hacim degil beygir koysunlar iste. Bmw simdi neden 2 litre dizelde 184 beygir yerine, 150 beygir uretmeye basliyor anlamadim. Benzinli araclar 1.6 170 beygirden 1.5 136 beygire cekildi. Vergi farki yok ki burada.

A5 konusuna gelirsek, bir kisim kredi cekmeyi dusunuyordum, eger kredi avantajlari yoksa 3'e yonelirim net olarak. Dediginiz gibi zor satarlar ama bu halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeratthull -- 10 Nisan 2017; 0:5:16 >
  • A5. Tartışılmaz
  • Geçiniz mercedes dediğin E den başlar.

Gerisi Mercedes için teferruat.

a5 C serisinden her anlamda kaliteli ben bilmem çok süslüymüş az süslüymüş öyleymişde böyleymişte...

Ama benim tercihim c coupe olur s coupe çok benzediği için tasarımı on numara.
    NOT:Biliyorum C200d sedan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola0238 -- 10 Nisan 2017; 1:3:19 >
  • genel kanı a5 in motoru zayıf, mercedesin de göreceli kalitesi zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emocicili

Geçiniz mercedes dediğin E den başlar.

Gerisi Mercedes için teferruat.

a5 C serisinden her anlamda kaliteli ben bilmem çok süslüymüş az süslüymüş öyleymişde böyleymişte...

Ama benim tercihim c coupe olur s coupe çok benzediği için tasarımı on numara.
    NOT:Biliyorum C200d sedan.

O zaman al bir CLS gerisi teferruattır de.Kedi ciğer muhabbeti bu arkadaş için.Yeni C serisi W204 makyajlı kasadan sonda çok değişti gelişti.W204 makyajlı sorunsuz bir araç olarak hala tutuluyorken sen tutmuş C serisi için teferruattır diyorsun.Git bir Megan al rahatla
  • quote:

3 bakıyorsun çünkü ucuz kardeşim, 2.0 ied güzel ama karakteristik yoksunu bir motor. Unutulup gitti üretimden de kalktı. Bu yeni motor 170 hp olamazdı zaten çünkü pazardan 3 serisini silip atardı. Durum bundan ibaret atla deve değil. 3.20d den geliyorum bende daha önce golf r ım vardı beygir ne demek bilirim güzel kardeşim. Beygir düz yolda hızlanmak demektir, virajları 3 serisinde korka korka almak, dar iz açıklığı ve yüksek tavandan dolayı kötü aerodinami ise eksileri.

320i edyi 2.0 mı sanıyorsun yoksa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.