Şimdi Ara

Mercedes Citan Satışa sunulmuş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
26.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu habere göre Citan 2013 ilk yarısında yenilenecek
    Eğer haber doğruysa niye acele ettiler anlamıyorum yepyeni bir modelle piyasaya çıkabilirdi
    http://haber.gazetevatan.com/yeni-model-bombardimani/496883/44
  • Bu araba Sırf mercedes (*) olduğu için satar :))
  • Ben daha hiç citan görmedim
  • arkadaşlar buğün citan ı gördüm, bir caddy dsg kullanıcısı olarak uzaktan ilk görünce içim cız etti, acaba caddy den iyimi diye, kapısını açıp sürücü koltuğuna oturunca ohh dedim halen sınıfın lideri caddy diye,
    1- araçta malzeme kalitesi çok kötü
    2- kullanşlı gözler yok torpido facia
    3- el freni ve kol dayamasını beğendim
    4- iç mekan dar geldi bana , bagajı vs içten nemo vs. anımsattı
    5- arka koltuk pozisyonu iyi , zemin düz beğendim
    6- dışardan bakınca vay dedim kangoyu makyajlamışlar :)
    7- teknik verilerinde yakıt olarak artısı var , test sürüşünde gücünü vs. bakacağım
    8- bu aracı mercedes e yakıştıramadım , renault kangoyu al citan diye sat olmamış bence ....

ama zevkler değişkendir bilemem ama çok daha iyi olmalıydı bu araç , otomatik vites seçeneği yok bu arada...
  • Kangoo alıcağıma Citan alırım varsın 10bin fazla olsun yıldızı yeter
    edit: geçen gün gördüm,
    kangoo nun aynısı olduğunu bilmesem fark etmezdim aynı araç olduklarını.
    güzel makyajlamışlar vesselam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 2 Mart 2013; 22:04:08 >
  • 1-2 gün önce inceledim. küfür ede ede bir hal oldum. satış temsilcisine bu araç mercedesin utanç kaynağı dedim. niye öyle diyorsun felan dedi. dedim kangonun amblemini değiştirip citan yaptılar. dedi hayır farklılıkları var. dedim mesela? motoru farklı dedi! dedim motor reno 1.5 dCi değil mi? evet dedi ama birlikte geliştirdiler bu motoru. bende tamam dedim sana iyi günler. resmen suratıma baka baka yalan söylüyor ya da bir halt bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben daha hiç citan görmedim

Ben hala goremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Bir yıldız kaydı.

parası çok olup bu tarz araçlardan hoşlananlara güzel bir alternatif olmaktan öte gidemez bence . iç tasarımı biraz daha göze hitap etseydi kediye rakip olabilirdi ama bu haliyle çok zor .
  • bir amblem 15000 TL
    marka olmak budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Kangoo alıcağıma Citan alırım varsın 10bin fazla olsun yıldızı yeter

sadece alırken ki 10 bine takılıyorsunuz .
    siz allah'ın izniyle alın sonra açacagınız muhtemel konuları ben sayayım
    çitan xx arızası verdi servis 500 lira istedi kangooda olsaydı 200 lira halledilirdi
    sadece merso olması parça fiyatlarını ikiye katlıyor
    vs
    vs
    sadece alırken ki farka bakmayın ilerleyen günlerdeki getiri ve götürülerini de hesaplayın

• Avm de gördüm. O tipi görünce incelemek için yanina bile gitmedim. Saçma sapan bir araç olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

çitan xx arızası verdi servis 500 lira istedi kangooda olsaydı 200 lira halledilirdi
    vs
    vs
    sadece alırken ki farka bakmayın ilerleyen günlerdeki getiri ve götürülerini de hesaplayın

hocam,
    hafif ticari alıcak olsam Ford ve Fiat dan şaşmam
    ama kangoo, caddy, citan mı deseler citan derim,
    serviste 5 kuruş fazla para vermişsin nolucak,
    yıldızı yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 3 Mart 2013; 0:19:07 >

• Amblemi sök,fiat logosu tak daha normal gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

vs
    vs

hocam,
    hafif ticari alıcak olsam Ford ve Fiat dan şaşmam
    ama kangoo, caddy, citan mı deseler citan derim,
    serviste 5 kuruş fazla para vermişsin nolucak,
    yıldızı yeter

keşke 5 kuruşla bitse. örnek vereyim
    amca oğlunda 2001 model s 350 var kendisi almanyada yaşıyor buraya gelirken aracındaki bozuk parçaları orada alıyor burada taktırıyor daha ucuza oluyormuş böyle neyse gelirken eskişehirde sağ arka amörtisör patlamış buraya geldi neyse beraber gittik servise diğer bakımlarını yaptırdı sadece sağ arka amörtisörün işcilik dahil parça fiyatına 2,000 lira dediler .

• quote:

quote:

Ben hala goremedim

aynen bu zamana kadar 1 tane bile görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

quote:

Ben hala goremedim

aynen bu zamana kadar 1 tane bile görmedim

O sinifta 1.3 multijet doblo akar abi

Ben bile aldim tas gibi araba

Parcasi ucuz

Az yakiyor

Motor uzun omurlu

Citan tiras olur olduda 1 tane satilmazmi ya koca istanbulda ne arabalar gordum yarim tane citan goremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: aahmety

Ben tam tersine kangodan daha fazla satacağını düşünüyorum. Tabiki zaman gösterecek ama 50bine mercedes biniyorum demek isteyen çok olacaktır

Yanlış düşünüyorsunuz diyebilirim. Büyük ihtimalle ticaretle uğraşmıyorsunuz. Ticaretin içerisinde olan birisi olarak şöyle söyleyeyim. Ticari araç alacaksanız, fiyatına, bakım masraflarına ve parça maliyetlerine göre araç alırsınız. Ticari kapsamda alınan araçta da mercedes olsun gösterişli olsun diye 1000 de bir düşünen çıkar. Hatta o nedenledir ki piyasada bu grupta en çok görebileceğiniz araç doblodur. Sizin söylediğiniz gibi olsaydı cady dolardı ortalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunresitz -- 3 Mart 2013; 1:05:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

Orijinalden alıntı: aahmety

Ben tam tersine kangodan daha fazla satacağını düşünüyorum. Tabiki zaman gösterecek ama 50bine mercedes biniyorum demek isteyen çok olacaktır

Yanlış düşünüyorsunuz diyebilirim. Büyük ihtimalle ticaretle uğraşmıyorsunuz. Ticaretin içerisinde olan birisi olarak şöyle söyleyeyim. Ticari araç alacaksanız, fiyatına, bakım masraflarına ve parça maliyetlerine göre araç alırsınız. Ticari kapsamda alınan araçta da mercedes olsun gösterişli olsun diye 1000 de bir düşünen çıkar. Hatta o nedenledir ki piyasada bu grupta en çok görebileceğiniz araç doblodur. Sizin söylediğiniz gibi olsaydı cady dolardı ortalık.

Ben bu yorumu yazarken ticari araçların ülkemizde binek swlar yerine tercih edildiğini belirtmek için bu şekilde yazmıştım bayada geçmiş üstünden

Ancak bugün tüm rakiplerinden pahalı olduğu halde en çok satan modeller arasında caddy var bence bu segmentte binek araç yerine tercih edilecektir.

Ayrıca hemen hemen hepsi ticaret amaçlı kullanılan mercedes sprinter sayısı baya fazla yani küçük esnaf hariç pek düşünen yok aradaki farkı zira reno pejo ve fiattan hayli pahallı bir araç sprinter

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GHETTOZE

quote:

quote:

2.0 TDİ 140ps + DSG caddy alırım 54bin tl 6 ileri SORUNSUZ yaglı DSG ile bakarım keyfime

Mercedes A class ve Cıtan la neden bmw nin önüne geçemedigini açıkça anlattı yakışmadı yani

Cahil misiniz hey allam

neden

Hiç BMW'nin Mercedes gibi ticari arabası varmı? Minibüsü, Doblo tarzı arabası varmı BMW'nin? Komedisiniz yani. Ve Mercedes sadece A serisi ve Cİtan'dan mı ibaret?

C var, E var, S var, SLS var, SL var, SLR var, CL var, CLS var, GL var, G var, GLK var, ML var. Ama siz tutmuş A class ve Citanla BMW'nin önüne geçemediğini açıkça anlattı diyorsunuz ve destekleyen oluyor bunu birde.

Bmw hergecen gun kendini gelistiriyor bakiniz 1 serisi ile A serisini kiyaslayin anlarsiniz. Ama mercedes gercekten kalitesini sarsiyor. Ve bu yuzdendirki saris rakamlarinda bmw ike aralarinda az birsey fark kaldi bmw nin ticari tiri kamyonu minibusu otobusu olmadigi halde bu noktadaysa sorgulayin bi..

Benim işim ticari kimse kalkip bana bu araclari ogretmeye calismasin..

kamyonu metrobüsü otobüsü olmadığı halde bu noktadaysa kısmı yanlış

otomobil ve ticari araçlar ayrı ayrı değerlendirilir

merdeces otobüs ve kamyon ürettiği halde aradaki fark bu kadar az demek abes olmuş

ona bakarsanız volvonun da iş makineleri tırları var..(yukarıda bi üye yarıştığı firmalarda böyle şeylerle uğraşan yok demişti)

bi de citan dan önce yollarda kalan 403 leri travegoları kimse görmedi ne hikmetse..travego üretmek prestij sarsmıyor da citan mı sarsıyor

fabrikadan çıktığı gibi servise giren bir çok otobüse şahit oldum..kiminin kliması arızalıydı kimisinin aerodinamik problemleri vardı vs

bunlar mercedes i bmw nin gerisine mi attı..ya da adamlar travego yolda kaldı diye e serisi s serisi araç almadı mı...eleştirin ama komik olmayın

travego dediğimiz araç ilk üretildiğinde koltuklarında problem vardı insanları rahat ettiremiyordu yolcular şikayetçiydi..daha sonraki modellerde koltukları değiştirildi..

birçok şey yazılabilir bunlardan başka

ayrıca ön kapıdaki camın ağırlığından kapının yerine tam oturmaması gibi problemleride vardı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

2.0 TDİ 140ps + DSG caddy alırım 54bin tl 6 ileri SORUNSUZ yaglı DSG ile bakarım keyfime

Mercedes A class ve Cıtan la neden bmw nin önüne geçemedigini açıkça anlattı yakışmadı yani

cadday 2.0 da 6 ileri ıslak kavrama mı var link verir misin? 1.6 da ne var 7 ileri kuru kavrama mı?

Aynen oyle linke falan gerek yok ara herhangibi bir vw bayisini al bilgiyi

nem ikisinde de kur kavrama var sanıyordum o zaman 2.0 cddy çok mantıklı bir seçenek. keşke 1.6 da olsaydı

Iste biz sabahtan beri bunu yirtinarak soyluyoruz biz tuketiciyiz akilli olun MB sizi opuyor boyle bi arac varken alinmaz diyoruz..

çok pardon hocam mb öpüyor derken başka markalar pohpohluyorlarmı başta da vw bence bu cümleniz çok yanlış.saygılar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.