Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
567.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet arabaya kulp takma telaşına düşmüş.

Verseler parçalarsınız da maksat muhalefet olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

Millet arabaya kulp takma telaşına düşmüş.

Cidden parçalar mıyız? Ciddi misin?
  • dizel gene küfür gibi. vergiyi koyana mı sövsem, 2.1 getirene mi, bilemiyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_ferit

quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Arkadaşlar bu fiyat şaka değil mi ? ÖTV, KDV kazığı çakılmamış hali ile bir tahmin sanırım. Eğer değil ise sportage yi satıp mayısı beklemeye başlayalım

http://www.otomobil.com.tr/mercedes-benz-cla-2013-fiyat-teknik-ozellik-turkiye/

A serisinin sedanı değil mi bu araç, iç ve ön aynı ; amg paket fotoğraflara bakıp bakıp abarttınız şu yumurtayı ya yukarıda 45-60.000 euro arasında değişir diyenler çıkmış motorlarda HB A Class'ın aynısı , hatta orjinal AMG'li HB A Class bundan daha şekil şemal sahibi duruyor ... [

65.-75.000 arası baz donanım ve motorlar başlar 100.000'ü görür bence fiyatları , alternatifi modelllerde yolda zaten GOLF CC ve Yeni Sedan A3 hatta BMW 2 serisinin eli kulağında

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi)

hayir orada a serisinin fiyatini yazmislar kiyaslama acisindan cla yaklasik 33.000-35.000 euro'dan baslar

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Millet arabaya kulp takma telaşına düşmüş.

Cidden parçalar mıyız? Ciddi misin?

Aynen.

Millet bugün burun kıvırır,yarın arabayı canlı görünce ''ikinci ele düşsün de alalım bi tane'' demeye başlar.Bilmiyorsun sanki.

Arabayı görmeden fotoğraflarına bakıp da ''Olmamış bu.Rezalet.'' demek ne kadar mantıklı sence?

• quote:

Arabayı görmeden fotoğraflarına bakıp da ''Olmamış bu.Rezalet.'' demek ne kadar mantıklı sence?

Ben parçalamam. Ne kendimi, ne de otomobilin kendisini. Ayrıca dış tasarım hakkında yorum yapmak için de fotoğraflar yeterli kanımca. Ben beğendim. Öbürü de olmamış diyorsa ona göre olmamıştır. Yapacak bir şey yok. Alanlar da güle güle kullanırlar.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu fiyat şaka değil mi ? ÖTV, KDV kazığı çakılmamış hali ile bir tahmin sanırım. Eğer değil ise sportage yi satıp mayısı beklemeye başlayalım

A serisinin sedanı değil mi bu araç, iç ve ön aynı ; amg paket fotoğraflara bakıp bakıp abarttınız şu yumurtayı ya yukarıda 45-60.000 euro arasında değişir diyenler çıkmış motorlarda HB A Class'ın aynısı , hatta orjinal AMG'li HB A Class bundan daha şekil şemal sahibi duruyor ... [

65.-75.000 arası baz donanım ve motorlar başlar 100.000'ü görür bence fiyatları , alternatifi modelllerde yolda zaten GOLF CC ve Yeni Sedan A3 hatta BMW 2 serisinin eli kulağında

Hocam rakiplerinin gelecegini biliyordum ama rekabete girip birbirlerini uzeceklerini sanmiyorum.fiyatlar senin yazdigindan yuksek olur diye dusunuyorum.golf un full denileninde bile eksik olan donanimlari ve fiyatlarini gorunce cok sasirdim.golf bile oyleyse premimumlari siz dusunun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Ben parçalamam. Ne kendimi, ne de otomobilin kendisini. Ayrıca dış tasarım hakkında yorum yapmak için de fotoğraflar yeterli kanımca. Ben beğendim. Öbürü de olmamış diyorsa ona göre olmamıştır. Yapacak bir şey yok. Alanlar da güle güle kullanırlar.

Fotoğrafına burun kıvırıp da gerçeğini görüp içine bindiğimde dibimin düştüğü çok araç oldu.

Fotoğraflar çok yanıltıyor insanı.

Tabiki de herkes beğenecek diye bir şey yok,ama sadece fotoğrafa bakıp da arabaya sövmek de mantık dışı.

Neyse hocam şahsına bir şey demedim zaten,alanlar tabiki de güle güle kullansınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Yakında CLA almaya gittim C-elysee aldım konuları açılır o zaman.

hahhahaahhaaahhh
  • Bu sınıf nedense çok sıcak gelmeye başladı bana.
  • quote:

quote:

Bmw yine yapmış yapacağını ard arda giydiriyor tokatları mercedese. 2 serisi de böyle çıkarsa mercedes daha çok kan kaybedecek.

Bakın arkadaşlar iddia ediyorum 1 en geç 2 jenerasyon sonra tüm mercedes modelleri yeni bir tasarım revizyonunua gidip bu japonvari,korevari hatlardan kopupu özüne dönecek. Ne aşırı uzamış bademvari köşeli stop, varlar, ne w212'deki absürd köşeli hatlar olacak. Genel bir değişim göreceğiz, bu benim iddiam. Zamanında audi korkusundan hep güvenli gidip aynı tasarımlarla takılırken, bmw yenilikci olacak adına Bangle denyosu yüzünden tarihinin n kötü tasarımlarını sürdü piyasaya ard arda. Sonra baktılar mercedes sürekli akıcı hatlı beğenilen araçları çıkarıyor, eziliyorlar, millet herif gitsin diye her yerde imza kampanyası başlatmış, değiştirdiler. Şimdi de hooydonk özüne sadık kalan gleneksel çizgilerle modern hatları çok güzel kombine edip ard arda bombalar çıkarıyor.

Gorden Wagener ve Hubert Lee ise sağolsunlar mercedes'i tam anlamıyla mafettiler. Bugün bakınca vay be ne tasarım denilecek bir tane mercedes modeli bırakmadılar. Şu andaki modelleri tarihte mercedesin en çirkin kasaları olarak yerini aldı bile. Elbette 80lerinin tasarım harikalığını beklemiyoruz ama w210,211,215r230 gibi kasalardan sonra bu kadar mı bozulur. Bir modeline bakıyorsunuz tombalak yumurta gibi, öbürü köşeli yamuk yumuk darbe almış gibi, diğeri her yeri balık gibi önü köşeli önden yemiş arkası nissan silvia gibi. Ne modeller arası uyum kaldı ne eski mercedes eleganltığı kaldı. Alakasızi uyumsuz, biçimsiz mutant gibi araçlar hepsi.

Ha bu yazdıklarım yüzünden boş yere bana cevap yazmayın, kendi fikirlerimdir, babamın malı gibi, bende varsa iyidir diye, takım tutan holigan gibi hiçbir marka modeli savunmam. Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.

• kusursuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

quote:

Bmw yine yapmış yapacağını ard arda giydiriyor tokatları mercedese. 2 serisi de böyle çıkarsa mercedes daha çok kan kaybedecek.

Bakın arkadaşlar iddia ediyorum 1 en geç 2 jenerasyon sonra tüm mercedes modelleri yeni bir tasarım revizyonunua gidip bu japonvari,korevari hatlardan kopupu özüne dönecek. Ne aşırı uzamış bademvari köşeli stop, varlar, ne w212'deki absürd köşeli hatlar olacak. Genel bir değişim göreceğiz, bu benim iddiam. Zamanında audi korkusundan hep güvenli gidip aynı tasarımlarla takılırken, bmw yenilikci olacak adına Bangle denyosu yüzünden tarihinin n kötü tasarımlarını sürdü piyasaya ard arda. Sonra baktılar mercedes sürekli akıcı hatlı beğenilen araçları çıkarıyor, eziliyorlar, millet herif gitsin diye her yerde imza kampanyası başlatmış, değiştirdiler. Şimdi de hooydonk özüne sadık kalan gleneksel çizgilerle modern hatları çok güzel kombine edip ard arda bombalar çıkarıyor.

Gorden Wagener ve Hubert Lee ise sağolsunlar mercedes'i tam anlamıyla mafettiler. Bugün bakınca vay be ne tasarım denilecek bir tane mercedes modeli bırakmadılar. Şu andaki modelleri tarihte mercedesin en çirkin kasaları olarak yerini aldı bile. Elbette 80lerinin tasarım harikalığını beklemiyoruz ama w210,211,215r230 gibi kasalardan sonra bu kadar mı bozulur. Bir modeline bakıyorsunuz tombalak yumurta gibi, öbürü köşeli yamuk yumuk darbe almış gibi, diğeri her yeri balık gibi önü köşeli önden yemiş arkası nissan silvia gibi. Ne modeller arası uyum kaldı ne eski mercedes eleganltığı kaldı. Alakasızi uyumsuz, biçimsiz mutant gibi araçlar hepsi.

Ha bu yazdıklarım yüzünden boş yere bana cevap yazmayın, kendi fikirlerimdir, babamın malı gibi, bende varsa iyidir diye, takım tutan holigan gibi hiçbir marka modeli savunmam. Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.

Bence o resimdeki bmw hiç güzel değil gerçek değil zaten ama arka kısmı havada clc gibi bir şey gibi duruyor. Bana göre Mercedes şık olmak için Bmw gibi abartılı çizgilere ihtiyaç duymuyor.

Bmw hangi mercedes'e tasarım yönünden tokat attı
    1 serisi, a class'a mı tokat attı. hiç sanmıyorum.
    3 serisi belki daha güzel diyebiliriz ama çok aşırı bir fark yok c'yi daha oturaklı bulan bir sürü insan var.
    5 serisi e sedan'dan daha güzel olabilir ama ikiside çirkin,e coupe ise gerek eski gerek yeni kasasıyla efsane.(http://www.turbofsi.net/forum/mercedes-benz/29817-mercedes-benz-e-coupe-cabrio-makyaj-2013-a-7.html bakın makyajın başarı oranıyla ilgili bir anket.)
    6 serisi, güzel bir araba ama cls'de e coupe gibi efsaneler arasında yerini aldı.
    7 serisi ve s class'a hiç girmiyorum. Kasa değişecek falan filan işte sizde biliyorsunuzdur. Ayrıca Mercedes'te modeller arası uyum değil her modelde özgün tasarım anlayışı vardı zaten. Japonlarla nasıl bir ilgi kurdunuz anlayamadım ama zaten Japon tasarımlarının hepsi çirkinde diyemeyiz heralde. Bunlarda benim görüşlerim.
    http://www.turbofsi.net/forum/mercedes-benz/29817-mercedes-benz-e-coupe-cabrio-makyaj-2013-a-7.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 21 Ocak 2013; 17:25:23 >

• Aşırı güzel olmuş. Çok canlar yakacak bu CLA.
  • Dci motorla da getirseler peynir ekmek gibi gider.
  • 3.16i'ye rakip olabilecek mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üretim başladı.

• beğendim arka stoplara da bayıldım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.