Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
567.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre de güzel bir araç olmuş.Yeni araç almasaydım kesin bunu beklerdim.
  • Ben kişisel olarak hiç beğenmedim. İğrenç kelimesinin karşılığı, lexus bozması tombalak, eğreti, saçma sapan bir hilkat garibesi olmuş. Resimlerine bakınca tiksinme geliyor resmen o yüzden açıp bakmıyorum. Ulan bmwnin 4 serisi gibi bir tasarımı nerde bu nerde. Şu koreli baş tasarımcıları suikaste falan kurban gitse de kurtulsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 18 Ocak 2013; 11:08:35 >
  • otomatik sanzıman benzinli modellerde olmayacak mı?
    bu ne ya. mercedese binip debriyaja mı basacaz ..yok artık...
  • bunlar bi gün benim olacak mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Aracın yan profili dışında dizaynı güzel gerçekten.Özellikle arkası bir harika.CLS' den esintiler mevcut.Tabi bu amg paket.Arka difüzörsüz, havalandırma kanalları ve sağ-sol egsoz çıkışları olmadan nasıl görünür emin değilim.Birde A serisinde kullandıkları punto kaynak teknolojisi bu araçtada var.Dizayn olarak güzel olan bu araca punto kaynak yüzünden tavanında ki şerit bantlar hiç yakışmamış.Mercedes bu araca kaç yıl paslanmazlık garantisi veriyor acaba ? Mercedes gibi bir markaya punto kaynak yakışmıyor bence.Ayrıca araç ne kadar yakışıklı olursa olsun, iç dizaynın kalitesizliği maalesef önünde bir engel.

ic mekan kalitesiz derken A ve B serisindeki ic mekanin aynisi ki onlara da kalitesiz demek sacmalik,her incelemede kaliteli oldugu vurgulaniyor tasarim olarak zaten cok guzel..

Bu araba gercekten olmus hemde mukemmel olmus,

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi)

citasiz camlar harika

Araca tekrar tekrar baktım, ön dizayn haricinde ve stoplar haricinde bence rezalet bir tasarıma sahip olmuş.A Class bu araçtan çok daha şık bence.A serisine bindim, kullandım, test ettim, detaylıca inceledim, eğer CLA' da kullanılan malzeme, A Class ile aynı ise kalitesiz demek hiç de saçma değil.Koltuklar dışında cidden MB' ye yakışmıyor.Audi A3 ve BMW 1 bu aracı kalite bakımından çiğner ;)

• İçim bi tuhaf oldu lan
  • Tek kelimeyle muhteşem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu fiyat şaka değil mi ? ÖTV, KDV kazığı çakılmamış hali ile bir tahmin sanırım. Eğer değil ise sportage yi satıp mayısı beklemeye başlayalım

http://www.otomobil.com.tr/mercedes-benz-cla-2013-fiyat-teknik-ozellik-turkiye/
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

otomatik sanzıman benzinli modellerde olmayacak mı?

Arkadaşım o kadar alakasız bir şey söylemişsin ki, sizin oralarda "mercedes e biniyo bide debriyaja basıyo Allah'ın ayısı" gibi şeyler mi kullanılıyor ? Debriyaja basmanın neyi garip, zor, tuhaf, tiksinç ve bu ne ya havası verdi size?
  • Guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Arkadaşlar bu fiyat şaka değil mi ? ÖTV, KDV kazığı çakılmamış hali ile bir tahmin sanırım. Eğer değil ise sportage yi satıp mayısı beklemeye başlayalım

Her köşe başında görürüz bu aracı hocam bu tahmini fiyatla.

• 1.5 dizel motor gelecek mi bu araca?
  • quote:

Arkadaşlar bu fiyat şaka değil mi ? ÖTV, KDV kazığı çakılmamış hali ile bir tahmin sanırım. Eğer değil ise sportage yi satıp mayısı beklemeye başlayalım

A serisinin sedanı değil mi bu araç, iç ve ön aynı ; amg paket fotoğraflara bakıp bakıp abarttınız şu yumurtayı ya yukarıda 45-60.000 euro arasında değişir diyenler çıkmış motorlarda HB A Class'ın aynısı , hatta orjinal AMG'li HB A Class bundan daha şekil şemal sahibi duruyor ... [

65.-75.000 arası baz donanım ve motorlar başlar 100.000'ü görür bence fiyatları , alternatifi modelllerde yolda zaten GOLF CC ve Yeni Sedan A3 hatta BMW 2 serisinin eli kulağında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_ferit -- 18 Ocak 2013; 23:38:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

şu stopların hyundaiden çalındığını söyleyenler var bu forumda
  • quote:

Türkiye için beklenen baz fiyat 35000 € ,yani yaklaşık 80.000 lira.Küçük dizeller gelecek sene bekleniyormuş.

• Yakında CLA almaya gittim C-elysee aldım konuları açılır o zaman.
  • Bazı resimlerde çok iyi bazılarında kötü gerçekte çok daha iyi gözükecek bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

otomatik sanzıman benzinli modellerde olmayacak mı?

Arkadaşım o kadar alakasız bir şey söylemişsin ki, sizin oralarda "mercedes e biniyo bide debriyaja basıyo Allah'ın ayısı" gibi şeyler mi kullanılıyor ? Debriyaja basmanın neyi garip, zor, tuhaf, tiksinç ve bu ne ya havası verdi size?

konuyu tamamiyle yanlıs anlamıssınız bir defa.
    genelde premium markalar araclarını otomatik sanzımanla cıkarıyor.
    eger ki bu aracın benzinli modellerinde düz vites olursa bu cok büyük bir kayıp demek istemiştim.
  • Araç gerçekten çok güzel bi tasarıma sahip. fakat AMG eski popülerliğini kaybetti. AMG paket hem güzel değil ( CLA'ya yakışmıyor ) hem de aracın fiyatını oldukça yükseltiyor. CLA nın fiyatı tahminen ve yaklaşık 80.000TL den başlayacak. Opsiyon fiyatları çok yüksek özellikle elektrikli cam tavan ve bi-xenon farlar için. Ama bu opsiyonlarda olmazsa olmazlar arasında. Yani CLA yı CLA yapan unsurlardan.
  • A serisi almanya satıs rakamından yaklasık 10bin tl farkla satıldıgına gore bu seri 80k-100k fiyat model aralgında turkiyede satılır diye tahmin ediyorum almanya fiyatlarına bakarak. Ancak benzinli motorlarda otomatik sanzıman secenegi olmaması buyuk bir eksik bence...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.