Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
568.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle çok başarılı gözüküyor. Yanlız boyut olarak c den kısa olacak sanırım
  • Tasarımı ilk gördüğümde çok beğenmiştim ama dikkatle inceleyince biraz bağlantısız duruyor ön ve arka. Özellikle arka kısım biraz zorlama ve abartı olmuş gibi geldi bana. Önden çekiş olması bir başka eksi sayılabilecek unsur bence. Tasarım olarak farklı olduğundan ilk geldiği sıralar belli bir satış yüzdesi yakalayacağını düşünüyorum ama daha sonrasında, fiyatlandırmaya da bağlı olarak, C serisi kadar çok satacağını düşünmüyorum.
  • Bu arabaysa bizimkiler at arabası
  • Açıkçası tasarım olarak güzel fakat kırmızı renk nedendir bilmiyorum ama Mercedes de hiç güzel gelmiyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CLA45 AMG fiyat tahmininiz nedir ?
  • Bakalım fiyatları ne düzeyde olacak...

Güzel bir fiyatlandırma sonrasında her köşe başında bu araçtan görürüz.
  • Eve tam 2. Araba olmaya aday. Orta donanim 1.6 turbo 156 hp olani alicaksin bakinn performans siradanlasti brabus un yaptigi yazilim ile 197 hp 310 nm tork yapip omurluk bineceksin. Su tasarima bak yahu Amg paketli 156 hp orta donanim ne kadardan gelir acaba?

• Bizimlesin diyorum cla'ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

kesinlikle çok başarılı gözüküyor. Yanlız boyut olarak c den kısa olacak sanırım

33mm daha uzun. Bu da bir sonraki C serisinin dahada uzayacağını gosteriyor haliyle.

Ancak önden çekiş hic olmadi. Arka cekisli olsa sportif durus yaninda surus keyfide yasatirdi.

• Bunun maliyeti A serisinden 2-3 bin Euro daha fazladır. Ama sedan cenneti olan Türkiye'de A serisinden en az 15 bin TL daha fazlaya satarlar bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Yahu abartacak ne var bu arabada, şaşırdınız mı ? A serisinin sedanı işte bu.. A3'ün de sedanı çıkacak sanırım bu sene ya da 2014'de, yeni trend midir anlamadım.. Umarım 1 serisinin da sedanını üretmezler..

1 serisinin sedanı Coupe olarak zaten var ve gayet güzel.

Sedan derken, 4 kapılı karoserden bahsediyoruz. Coupe bir araca ne zamandan beri sedan muamelesi yapılıyor ?
  • BMW de bu segmentte sedan üretecekmiş. 2 serisi gran coupe olarak çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firestarter06 -- 16 Ocak 2013; 10:25:20 >
  • super olmuş.
  • fiyat güzel olursa her türlü gderi var
  • Türkiye'de 100 milyarın altında olmaz. 29.000€ dan gelse de alsak. Nerdeeeeee...
  • arka tasarım hariç çok beğendim. ama alınmayacak gibi değil. passat yerine tercih edilebilir tabi fiyatları yakın olmak koşuluyla
  • Bu araç Türkiyeye gelince açılacak ilk konuyu tahmin ediyorum

Volkswagen CC mi?
    Mercedes CLA mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Videolar benden

ben zaten paylaşmıştım

Gormedim hocam kusura bakma

• Onden cekisli bir merso asla bir 3 serisine rakip olmaz.
    Bmw 1 serisi sedan ile kapisirlar o ayri..Herkese tasarima takilmis ama
    bu onden cekise donmenlerine kimse deginmemis..Mercedes ve Bmw'yi audi'den ayiran en buyuk ozellik arkadan itisli olmalaridir.Sekil ariyorsaniz alinabilir ama keyif ariyorsaniz bmw 3 serisi hala alaninda lider,zaten rakibide C serisi ki onunda onunde bir arac..
    2 serisi 1 serisi sedan nasil olacak bilemiyorum ama rakip olsa olsa ona olur..
    Ama genel olarak begendim degisik bir havasi var,coupe gorunumlu sedanlari begenmeye basladim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Devoin

Onden cekisli bir merso asla bir 3 serisine rakip olmaz.
    Bmw 1 serisi sedan ile kapisirlar o ayri..Herkese tasarima takilmis ama
    bu onden cekise donmenlerine kimse deginmemis..Mercedes ve Bmw'yi audi'den ayiran en buyuk ozellik arkadan itisli olmalaridir.Sekil ariyorsaniz alinabilir ama keyif ariyorsaniz bmw 3 serisi hala alaninda lider,zaten rakibide C serisi ki onunda onunde bir arac..
    2 serisi 1 serisi sedan nasil olacak bilemiyorum ama rakip olsa olsa ona olur..
    Ama genel olarak begendim degisik bir havasi var,coupe gorunumlu sedanlari begenmeye basladim..

Dediklerinin çoğuna katılıyorum ancak yeni 3 serisi kesinlikle C den o kadar üstün bir araç değil. Ayrıca yeni çıkacak C ile yeni 3 ü karşılaştırmak daha doğru olur. Şu an makyajlı C deki konfor hiçbir bmw de yok. Yeni 3 serisinde zıplaya zıplaya gidiyor arka yolcular. Direksiyon titremesi cabası

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.