Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
567.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Esprisyen

Fiyatı 60000€ altında olmayacağından eminim.
    Model güzel fakat arka stopları fazla aşırıya kaçmış.
    Ayrıca çok tutulucağından eminim. Fena tutulur bu araba.

neye göre eminsin? C serisinden pahalı ancak C serisinden alt segment bir otomobil hımmm... almanya başlangıç fiyatının 28 bin euro olduğunu hatırlatıyım. türkiyede 35 bin euro olacağı söyleniyor.
  • 60 degil 35-40 bin euro olacak.a sedan gibi bu araba aslinda.bmw 4 serisi sedan cikarsa bunun rakibi degil 1 serisi sedan cikarsa bu arabanın rakibi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

quote:

neye göre eminsin? C serisinden pahalı ancak C serisinden alt segment bir otomobil hımmm... almanya başlangıç fiyatının 28 bin euro olduğunu hatırlatıyım. türkiyede 35 bin euro olacağı söyleniyor.

Hocam taşıt vergileri olarak %140 eklersen sonucun ne olduğunu görürsün.
    Sanmam 35bin felan olmasını. Ki 40 bin olsa bile pahalı :S
  • quote:

quote:

quote:

Hocam taşıt vergileri olarak %140 eklersen sonucun ne olduğunu görürsün.
    Sanmam 35bin felan olmasını. Ki 40 bin olsa bile pahalı :S

%140 ???? anlaşıldı. örneklerle öğretecem sana bu işi.

A180 almanya fiyatı : 24 bin euro( 56.880 TL)

A180 türkiye fiyatı : 66.600 TL

C180 almanya fiyatı : 33 bin euro( 78.200 TL)

C180 türkiye fiyatı : 96.500 TL

gördüğün gibi C serisi bile 60 bin euro değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 15 Ocak 2013; 16:15:39 >

• hmmm belliki canlı görmek lazım... iç mekandaki o sacma sapan ekranı kaldırsalar iyi olacaktı ya...fiyatı kimseyi korkutmasın tr de 35-38 bin euro dan başlar... suv a gecmis olmasam alırdım belki ama suva gecen adamın gözü binekten kopuyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

hangisinde benzerlik daha fazla peki ? genesis ile cla arasındamı yoksa genesis ile cls arasındamı ?

konumuz benzerlik değil. bu tarz tasarımı ilk kim kullanmış CLS. bu tip kim tasarım kimde vardı mercedes. CLA da CLS in küçük türevi olduğuna göre? CLS bu tasarımı genesisten önce kullandığına göre. genesis mercedesten ilham almış oluyor bu durumda. ayrıca mercedes tasarımda örnek alan değil, örnek alınan firma olmuştur ve halen öyledir.

valla istersen bu konuyla ilgili 20 tane tez yaz umrumda değilsin.. bana göre genesisten arka stopları kopyalayıp yapıştırmışlar. stop un altındaki kıvrım cls de yok. ama genesis te var. cla da ise yani bahsedilen otomobilde ise stop altında kvrım var. aynı kıvrımda genesisin stop unda var. genesi cla dan çok daha eski bir otomobil olduguna göre ortaya genesis in stop larının kopyalanmış oldugu gerçeği ortaya çıkıyor... ha sen şimdi yine birşeyler daha söylersin. o da benim umrumda olurmu ? OLMAZ !

• Videolar benden

• Genel itibariyle gayet hoş olmuş.Sadece arka kısım hatlarını kücük tutmuşlar pek iyi olmamış

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 16 Ocak 2013; 15:31:40 >
  • Arka koltuk dar ve boğucu olabilir. Arka kapı ve camı oldukça küçük doğru.
  • 2.1 dizel kufur gibi olmus buyuk ihtimal bizde tercih eden cok olmaz.

250`nin hizlansida e350 CDI ile ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 15 Ocak 2013; 17:38:53 >
  • ön tarafı ve iç mekan müthiş. arka kısmı beğenmedim. ha bu neyi değiştirir, nothing.
  • a serisinin sedanı sanırım.Ben çok beğendim...
  • Mükemmel bir araç yaratmış Mercedes
  • bu yumurtaya 40-60.000 Euro demiş millet, yorum yazamayacağım
  • Allah bu araçlara binmeyi herkese nasip eder inşallah.
  • Bence araç berbat olmuş inşallah Yeni C serisinde bu olmaz. Çok kullanılsızmbir araç olduğum kanısındayım a serisinin sedan versiyonu işte o kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Bence araç berbat olmuş inşallah Yeni C serisinde bu olmaz. Çok kullanılsızmbir araç olduğum kanısındayım a serisinin sedan versiyonu işte o kadar

Siz ne bekliyordunuz ki bu araçtan onu anlamadım.Merso zaten A ile C arasına konumlandırıyor bu aracı.
  • Bu araç yeni c serisinin yerine mi gelecek yoksa farklı bi segmentte mi gelecek ? Umarım fiyatı 60000 Euro'yu geçmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Bence araç berbat olmuş inşallah Yeni C serisinde bu olmaz. Çok kullanılsızmbir araç olduğum kanısındayım a serisinin sedan versiyonu işte o kadar

Siz ne bekliyordunuz ki bu araçtan onu anlamadım.Merso zaten A ile C arasına konumlandırıyor bu aracı.

YAv kardeşim C serisi varken bunu niye alsın millet hangi yanı üstün ya bir de önden çekiş yapmışlar rezalet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu abartacak ne var bu arabada, şaşırdınız mı ? A serisinin sedanı işte bu.. A3'ün de sedanı çıkacak sanırım bu sene ya da 2014'de, yeni trend midir anlamadım.. Umarım 1 serisinin da sedanını üretmezler..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.