Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
568.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: effe

bu arada siteye cla eklenmis brosur var sadece...

Hemen bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet brosur cok sıradan olmus dırek almanya brosurunun turkce versıyonu... bakalım confıg ne zaman acılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

evet brosur cok sıradan olmus dırek almanya brosurunun turkce versıyonu... bakalım confıg ne zaman acılacak

config açık kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidas38

quote:

evet brosur cok sıradan olmus dırek almanya brosurunun turkce versıyonu... bakalım confıg ne zaman acılacak

config açık kardeşim

emin misin??? bende nıye kapalı yok yanı oyle bolum
  • quote:

quote:

quote:

config açık kardeşim

tamam yine iş başa düştü dostum şu sayfayı aç , arcını oluştur, filmi izle ve sonra confige geç anlatıklarımda dalga geçmiyorum. durum komik ama ben çok ciddiyim

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/cla-class/c117/fascination/drive_experience.flash.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

config açık kardeşim

tamam yine iş başa düştü dostum şu sayfayı aç , arcını oluştur, filmi izle ve sonra confige geç anlatıklarımda dalga geçmiyorum. durum komik ama ben çok ciddiyim

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/cla-class/c117/fascination/drive_experience.flash.html

ben 360' arac olusturmadan bahsetmıyorum... detaylı confıg var ya a serısı ıcın felan yapabılıyor oldugumuz... ondan soz edıyorum

• evet haklıymıssın... o fılm sonrası confıg oldugu aklımın ucuna gelmezdı yaaa.. nasıl buldun nerden buldun arkadas onu :))))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

config açık kardeşim

ben 360' arac olusturmadan bahsetmıyorum... detaylı confıg var ya a serısı ıcın felan yapabılıyor oldugumuz... ondan soz edıyorum

filmi sonuna kadar izledikten sonra CLA yı konfirige et çıkıyor ve oradan yapıyorsun. komik ama böyle
    ben sana en iyisi açık adress vereyim

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/cla-class/c117/configurator/configurator_c117.html?tp_ccci=/dsc_tr/globalsessionid/DSC_tr6F27343B65353F31FF343203075C0000/dsc_locale/tr_TR/appId/DSC_tr/siteLocale/tr_TR/FlipBack.jam1%3bjsessionid=0000RPJaOb08xidtsK8S1U-ejoR:16pcrfc9u#motorisation_tag

• quote:

evet haklıymıssın... o fılm sonrası confıg oldugu aklımın ucuna gelmezdı yaaa.. nasıl buldun nerden buldun arkadas onu :))))

abi ne de olsa TÜRKÜZ
    bi de övünmek gibi olmasında bugüne bugün GAYSERİLİYİZ yani
  • quote:

quote:

evet haklıymıssın... o fılm sonrası confıg oldugu aklımın ucuna gelmezdı yaaa.. nasıl buldun nerden buldun arkadas onu :))))

abi ne de olsa TÜRKÜZ

valla gayserılıgı konusturdunnn:))) harman kardon yıne yok cıldırcam arkadas....
  • Urbandaki donanımda neler var acaba..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

Urbandaki donanımda neler var acaba..

Urbanda hiz sabitleme, isik gorus paket, ayna paketi, thermotronic, 18' jant

• sistem oturmamış ya config de arıza çıkıp a serisine atıyor... yapamadım bi config
    ayrıca cla 200 style otom. neden 93500 de cla 180 man. 94200 fiyatta bi dengesizlik var.
    en ucuz en gösterişli olan hangi seçim olur tavsiyesi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turrann

sistem oturmamış ya config de arıza çıkıp a serisine atıyor... yapamadım bi config
    ayrıca cla 200 style otom. neden 93500 de cla 180 man. 94200 fiyatta bi dengesizlik var.
    en ucuz en gösterişli olan hangi seçim olur tavsiyesi olan varmı ?

Cla180 urban sanirim ama xenon yok

• quote:

quote:

quote:

abi ne de olsa TÜRKÜZ

valla gayserılıgı konusturdunnn:))) harman kardon yıne yok cıldırcam arkadas....

medulla arkadaşım üzülme harman kardon ve akıllığı ışığın gözükmemesi kesinlikle hata
    çünkü configte amg line da gözükmüyor ama bir style ve urban araç donanımında mevcut.

• quote:

quote:

quote:

quote:

abi ne de olsa TÜRKÜZ

medulla arkadaşım üzülme harman kardon ve akıllığı ışığın gözükmemesi kesinlikle hata
    çünkü configte amg line da gözükmüyor ama bir style ve urban araç donanımında mevcut.

Evet simdi normal sitedende config yapmaya basladim ve harman kardon gozuktu ve a serisine gore daha makul ;) cok sevindim

• dun havaalanında kargo uçağından yeni inmiş beyaz cla200 cdi vardı
  • On siparisler nisanin 3. Haftasi alinacakmis yetkili agizdan ogrendim

• Yahu ogle arasi isten cikip bir hevesle Bostanci Mengerler'e gittim, hani hem bilgi alirim hem fiyat/opsiyon vs konusuruz diye....
    Arkadas bu kadar mi bilgisiz ve ilgisiz olunur?? Kapidaki hanfendiyle basladi senlik. Sanki karsidaki donerciye gidecekmisim de yanlislikla plazaya girmisim gibi bi bakis atti buyrun?? cekti. CLA modeliyle ilgileniyorum ama onlar henuz gelmedigi icin A serisine bir goz atacaktim, nasil olsa ic dizayni benziyor dedim. Ama onlarin hic alakasi yok ki, biri hachback sportif bi arac digeri sedan sonuctaaa.... dedi. Baktim..baktim...baktim....peki hanfendi, bakabilir miyim araclara musade var mi? dedim tabii buyrun cekti gittim.

Sonra iceride Ozlem Hanim geldiler. O da ayri bir durum ama hic uzatmayacagim.. Kendisine CLA ve fiyatlar/opsiyonlar ile ilgili bilgi almak istedigimi soyledim, henuz ellerinde olmadigini soyledi, e hani internet sitenizde yayinlandi hatta konfigurator'den secip fiyat bile cikartabiliyorsunuz ya o bakimdan buraya gelip ilk elden bilgi almak istemistim dedim, "aaa hadi ya?" dedi. O dakikadan sonra daha fazla kalmamin anlamli olmadigina kanaat getirdim ve ciktim.

Cok ilgisiz ve bihaber buldum arkadaslari. Araci alacagim zaman nereye gitmeyecegimi biliyorum en azindan, orasi kesin!

• quote:

Orijinalden alıntı: Elguug

Yahu ogle arasi isten cikip bir hevesle Bostanci Mengerler'e gittim, hani hem bilgi alirim hem fiyat/opsiyon vs konusuruz diye....
    Arkadas bu kadar mi bilgisiz ve ilgisiz olunur?? Kapidaki hanfendiyle basladi senlik. Sanki karsidaki donerciye gidecekmisim de yanlislikla plazaya girmisim gibi bi bakis atti buyrun?? cekti. CLA modeliyle ilgileniyorum ama onlar henuz gelmedigi icin A serisine bir goz atacaktim, nasil olsa ic dizayni benziyor dedim. Ama onlarin hic alakasi yok ki, biri hachback sportif bi arac digeri sedan sonuctaaa.... dedi. Baktim..baktim...baktim....peki hanfendi, bakabilir miyim araclara musade var mi? dedim tabii buyrun cekti gittim.

Sonra iceride Ozlem Hanim geldiler. O da ayri bir durum ama hic uzatmayacagim.. Kendisine CLA ve fiyatlar/opsiyonlar ile ilgili bilgi almak istedigimi soyledim, henuz ellerinde olmadigini soyledi, e hani internet sitenizde yayinlandi hatta konfigurator'den secip fiyat bile cikartabiliyorsunuz ya o bakimdan buraya gelip ilk elden bilgi almak istemistim dedim, "aaa hadi ya?" dedi. O dakikadan sonra daha fazla kalmamin anlamli olmadigina kanaat getirdim ve ciktim.

Cok ilgisiz ve bihaber buldum arkadaslari. Araci alacagim zaman nereye gitmeyecegimi biliyorum en azindan, orasi kesin!

Evet bu konuda satis temsilcileri cok ilginc ve isiyle ilgisiz olabiliyor:) burda da ben haber verdim mail gelmis fiyatlar nasil diye sorunca "ha evet gelmis sanirim dur bakayim dedi" dedi:))) istersen sana opsiyon ve fiyat lustesini yolliyim

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.