Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
568.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elguug

Yahu ogle arasi isten cikip bir hevesle Bostanci Mengerler'e gittim, hani hem bilgi alirim hem fiyat/opsiyon vs konusuruz diye....
    Arkadas bu kadar mi bilgisiz ve ilgisiz olunur?? Kapidaki hanfendiyle basladi senlik. Sanki karsidaki donerciye gidecekmisim de yanlislikla plazaya girmisim gibi bi bakis atti buyrun?? cekti. CLA modeliyle ilgileniyorum ama onlar henuz gelmedigi icin A serisine bir goz atacaktim, nasil olsa ic dizayni benziyor dedim. Ama onlarin hic alakasi yok ki, biri hachback sportif bi arac digeri sedan sonuctaaa.... dedi. Baktim..baktim...baktim....peki hanfendi, bakabilir miyim araclara musade var mi? dedim tabii buyrun cekti gittim.

Sonra iceride Ozlem Hanim geldiler. O da ayri bir durum ama hic uzatmayacagim.. Kendisine CLA ve fiyatlar/opsiyonlar ile ilgili bilgi almak istedigimi soyledim, henuz ellerinde olmadigini soyledi, e hani internet sitenizde yayinlandi hatta konfigurator'den secip fiyat bile cikartabiliyorsunuz ya o bakimdan buraya gelip ilk elden bilgi almak istemistim dedim, "aaa hadi ya?" dedi. O dakikadan sonra daha fazla kalmamin anlamli olmadigina kanaat getirdim ve ciktim.

Cok ilgisiz ve bihaber buldum arkadaslari. Araci alacagim zaman nereye gitmeyecegimi biliyorum en azindan, orasi kesin!

Elguug arkadaşım en güzelini yapmışsın. Aynen katılıyorum böylelerine prim vermeyeceksin.
    sormak, öğrenmek istediğin birşey olursa medulla24 arkadaşım ve ben yardımcı oluruz.
    saygılar...

• Saolun arkadaslar

Bugun yine (hergun neden config yapiyorum gercekten bilmiyorum, bagimlilik yapti sanirim.. ) mercedes'in sitesinden bir arac konfigure ettim. 121bin'lere cikti fiyat. Belki baktikca alisirim da gozumu saglam karartiririm diyorum artik

Isime gucume konsantre olamiyorum artik su sayfaya hergun girmekten arkadas! Cikacaksan cik da kurtulalim be ya
  • quote:

Saolun arkadaslar

Bugun yine (hergun neden config yapiyorum gercekten bilmiyorum, bagimlilik yapti sanirim.. ) mercedes'in sitesinden bir arac konfigure ettim. 121bin'lere cikti fiyat. Belki baktikca alisirim da gozumu saglam karartiririm diyorum artik

Isime gucume konsantre olamiyorum artik su sayfaya hergun girmekten arkadas! Cikacaksan cik da kurtulalim be ya

Benim config de 121800 gibi tutuyor:) cidden bagimlilik oldu .... Burdan paylassak ya configlerimizi??? Ama detayli reenk ic tasarim vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Saolun arkadaslar

benim bile yapmamam gerekirken ben bile nerdeyse her vakit konfig yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: davidas38

quote:

Saolun arkadaslar

Sende gonlundeki configi soyle gayserili kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

quote:

quote:

Saolun arkadaslar

Sende gonlundeki configi soyle gayserili kardes

beyaz CLA 200 amg line + exclusive paket(kristal grili ) +karartılmış arka kapı ve bagaj camları + fiyatı uygun olursada akıllı ışık yeterli bana fiyatı 115000 tl falan yapıyor

• Dag grisi Amg line+ exclusive findik kahvesi+ harman kardon+ koyu renk cam+ hafiza paket belki akilli isik ve kor nokta yardimcisi alabilirim

• Bu sekilde 119.350 becker+ kor nokta + akilli isikda olursa125000 oluyor sanirim

• quote:

Bu sekilde 119.350 becker+ kor nokta + akilli isikda olursa125000 oluyor sanirim

Oha diyorum 125 000 TL ye cok daha ekonomik, tam 184 beygir ve dizel, agzina kadar dolu bmw 320d ler varken kim bu onden cekisli araca o parayi verecek merak icindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

quote:

Bu sekilde 119.350 becker+ kor nokta + akilli isikda olursa125000 oluyor sanirim

Oha diyorum 125 000 TL ye cok daha ekonomik, tam 184 beygir ve dizel, agzina kadar dolu bmw 320d ler varken kim bu onden cekisli araca o parayi verecek merak icindeyim

0 model arabadan ve hastasi oldugum araba olunca fiyat 105 den 125 e cikiyo dostum;) ayrica 320d in donanimlisinin fiyatina bi bak bence;)145 den asagi degil

• quote:

quote:

sen 125000 tl ye: anca ikinci el ve e90 kasa (yani eski kasa) AĞZINA KADAR DOLU bir 320 d bulabilirsin.
    bende sıkı bir bmw ve f30 takipçisiyim. medulla24 arkadaşımın seçtiği donanıma eşdeğer bmw donanımını ben sana söyleyeyim. Buyur fiyatını sen hesapla:
    2013 bmw 320d metalik koyu gri+ deri koltuk+m paket+ comfort+tekno+ sunroff +güneş korumalı arka camlar+ harman kardon ses sistemi+ adaptif farlar+ geri görüş kamerası+park asistanı+ fren fonksiyonlu cruze control+ ısıtmalı ön koltuklar +elektirikli hafızalı koltukalar....
    rakam kaç çıkıyor söylermisiniz acaba ???

• quote:

quote:

quote:

sen 125000 tl ye: anca ikinci el ve e90 kasa (yani eski kasa) AĞZINA KADAR DOLU bir 320 d bulabilirsin.
    bende sıkı bir bmw ve f30 takipçisiyim. medulla24 arkadaşımın seçtiği donanıma eşdeğer bmw donanımını ben sana söyleyeyim. Buyur fiyatını sen hesapla:
    2013 bmw 320d metalik koyu gri+ deri koltuk+m paket+ comfort+tekno+ sunroff +güneş korumalı arka camlar+ harman kardon ses sistemi+ adaptif farlar+ geri görüş kamerası+park asistanı+ fren fonksiyonlu cruze control+ ısıtmalı ön koltuklar +elektirikli hafızalı koltukalar....

Ben söyliyim 170 bin tl hadi olsun 165 en az, sadece m paket 20 bin tl, comfort -tekno-sunrof- deri 20 bin, harman 5 bin, metalik renk 4 bin, ısıtma koltuk katlanır ayna ve ön park sensörü bu 3 üde 5 bin olsun alın size güzel bir 320d:D

• quote:

Orijinalden alıntı: meg2

quote:

quote:

quote:

Ben söyliyim 170 bin tl hadi olsun 165 en az, sadece m paket 20 bin tl, comfort -tekno-sunrof- deri 20 bin, harman 5 bin, metalik renk 4 bin, ısıtma koltuk katlanır ayna ve ön park sensörü bu 3 üde 5 bin olsun alın size güzel bir 320d:D

320d hesaplamaya gerek duymuyorum 316i ve benim cla'da olusturdugum donanimlar 63000€ yapti oda 147000 yapiyor bunun 2.0 cc hacimli vergili fiyati sanirim 180000 yapar ki 3 serisi belki daha iyi yol tutar evet ama tip olarak cla'nin yanina yaklasamaz;)

• 320d sadece luxury paket+confort+thecnology+sunroof = 62000 € =145000 eder donanim olaraksa sadece OK alir full diyemeyiz..

• C180 7000 tl asagi mi olur bundan config de yok cunku fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turrann -- 30 Mart 2013; 9:41:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turrann

C180 7000 tl asagi mi olur bundan config de yok cunku fiyat

7000 den daha da aşağı olur bence.
    dayanağım şöyle A 180 amg 80000 tl A 200 sytle 82200
    buna göre CLA 200 sytle 92500 ise sen CLA 180 amg için mantıken daha aşağısını bekleyeceksin. Eğer amg line alacaksan; CLA 200 amg 105500 olduğuna göre cla 180 amg 90000 tl civarında falan olur. Bu da 15000 tl civarına denk gelir. Bi de sonra Demedi deme CLA 180 amg de bixenon veya üstü açılır cam tavan da olmayabilir. urban donanımlar veya sytle donanımlar arasında bu fark 10000- 12000 tl civarında olabilir.
    saygılar.
  • Arkadaşlar CLA için renk tercihiniz ne olur? CLA da hangi renk sizce daha güzel duruyor?
    hepinize saygılar.
  • quote:

Arkadaşlar CLA için renk tercihiniz ne olur? CLA da hangi renk sizce daha güzel duruyor?
    hepinize saygılar.

gümüş daha çok yakışmış ama ben beyaz alırım esbabı;
    1-şimdiki aracım gümüş bi değişiklik olsun
    2-tamamen duygusal $:)
    3-baya bi trend

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turrann -- 30 Mart 2013; 11:25:31 >
  • arkadşalar gidin fiyat alın nedir bu saçma hesaplarınız yok 150.000 TL falan ben lafımın arkasındayım, yeni kasa bmw 320D 125.000 TL ye çok rahat alınabiliyor ve donanımda aşağı bir arafı yok cla dan... bu aradan o donanımlı dediğiniz CLA'da otomatik ışık paketimidir nedir onu koyduğunuzda aracınızız SİS FARI olmuyor böyle bir saçmalık olabilir mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turrann

C180 7000 tl asagi mi olur bundan config de yok cunku fiyat

7000 den daha da aşağı olur bence.
    dayanağım şöyle A 180 amg 80000 tl A 200 sytle 82200
    buna göre CLA 200 sytle 92500 ise sen CLA 180 amg için mantıken daha aşağısını bekleyeceksin. Eğer amg line alacaksan; CLA 200 amg 105500 olduğuna göre cla 180 amg 90000 tl civarında falan olur. Bu da 15000 tl civarına denk gelir. Bi de sonra Demedi deme CLA 180 amg de bixenon veya üstü açılır cam tavan da olmayabilir. urban donanımlar veya sytle donanımlar arasında bu fark 10000- 12000 tl civarında olabilir.
    saygılar.

Cla180 amg olmayabilir cla 180'in baslangic fiyati 85000 gibi olacak...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.