Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
568.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turrann

quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

quote:

Orijinalden alıntı: davidas38

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: davidas38

quote:

Orijinalden alıntı: turrann

C180 7000 tl asagi mi olur bundan config de yok cunku fiyat

7000 den daha da aşağı olur bence.
    dayanağım şöyle A 180 amg 80000 tl A 200 sytle 82200
    buna göre CLA 200 sytle 92500 ise sen CLA 180 amg için mantıken daha aşağısını bekleyeceksin. Eğer amg line alacaksan; CLA 200 amg 105500 olduğuna göre cla 180 amg 90000 tl civarında falan olur. Bu da 15000 tl civarına denk gelir. Bi de sonra Demedi deme CLA 180 amg de bixenon veya üstü açılır cam tavan da olmayabilir. urban donanımlar veya sytle donanımlar arasında bu fark 10000- 12000 tl civarında olabilir.
    saygılar.

Cla180 amg olmayabilir cla 180'in baslangic fiyati 85000 gibi olacak...

doğru dostum haklısın ben onu unuttum başlangıçta 85000-86000 gibi bir rakam açıklamışlardı değil mi?

Kesinlikle ;) cla 180 de amg olsa bile otomatik vites olmayacak

Ataklik ve Otomatik derdim olmadığı için ve alman sitesinde yaptigim configirasyonda 180 amg cok daha hesapli ve mantikli -hesaplarima gore 96000 - olduğunu dusundugumden biraz daha beklemeyi tercih ediyorum. Benim amacim merco olsun clanin harika gorunumu olsun vergisi az olsun en uygun fiyat olsun mumkun oldugunca az yaksin oldugu icin boyle bi karar verdim tek derdim inş cok bekletmezler.

mantıklı tabı.. ama yuksek ıhtımal manuel gelecek

• kendime göre bir cla tasarladım.çıktısını aldım en baz style donanım paketi bile fena gözükmüyor gibi.yani herhangi bir yanlışlık yoksa baz donanımda far sensörü,geri görüş kamerası,hız sabitleyici ve sınırlayıcı,start stop,elektrikli park freni,amg kapı eşikleri?,elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları?,yağmur sensörlü ön silecekler?,ön sis farları? gibi donanımlar var.çok ilginç son yazdıklarım normalde aldığım çıktı da standart gözüküyor ama sanırım bir hata var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

kendime göre bir cla tasarladım.çıktısını aldım en baz style donanım paketi bile fena gözükmüyor gibi.yani herhangi bir yanlışlık yoksa baz donanımda far sensörü,geri görüş kamerası,hız sabitleyici ve sınırlayıcı,start stop,elektrikli park freni,amg kapı eşikleri?,elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları?,yağmur sensörlü ön silecekler?,ön sis farları? gibi donanımlar var.çok ilginç son yazdıklarım normalde aldığım çıktı da standart gözüküyor ama sanırım bir hata var.

Style: geri gorus kamerasi, cok fonk direksiyon, otomatik vites, hiz sabit ve sinirlayici, krom paketi, isik gorus paket, yagmur sensorlu silecekler

Urban: style + arka koltuk kol dayama + thermotronic klima + otomatik kararan ve katlanan dikiz aynasi+ 18' urban janti + siyah tavan dosemesi

Amg: urban+ amg janti 18' + amg paspas + bi xenon far + panoramik sunroof + aktif park yardimcisi

Umarim yardimci olabilmisimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

kendime göre bir cla tasarladım.çıktısını aldım en baz style donanım paketi bile fena gözükmüyor gibi.yani herhangi bir yanlışlık yoksa baz donanımda far sensörü,geri görüş kamerası,hız sabitleyici ve sınırlayıcı,start stop,elektrikli park freni,amg kapı eşikleri?,elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları?,yağmur sensörlü ön silecekler?,ön sis farları? gibi donanımlar var.çok ilginç son yazdıklarım normalde aldığım çıktı da standart gözüküyor ama sanırım bir hata var.

Style: geri gorus kamerasi, cok fonk direksiyon, otomatik vites, hiz sabit ve sinirlayici, krom paketi, isik gorus paket, yagmur sensorlu silecekler

Urban: style + arka koltuk kol dayama + thermotronic klima + otomatik kararan ve katlanan dikiz aynasi+ 18' urban janti + siyah tavan dosemesi

Amg: urban+ amg janti 18' + amg paspas + bi xenon far + panoramik sunroof + aktif park yardimcisi

bilgi için teşekkürler.yalnız biraz daha inceleyince style ile urban arasında ön tarafta görünüm olarak değişiklik olduğunu farkettim.tabi amg yi de seçince daha da belirginleşiyor değişiklik.amg paketin diğer özelliklerini seçmeden ön görünüşüne sahip olma imkanımız yok mu :)

• quote:

quote:

quote:

bilgi için teşekkürler.yalnız biraz daha inceleyince style ile urban arasında ön tarafta görünüm olarak değişiklik olduğunu farkettim.tabi amg yi de seçince daha da belirginleşiyor değişiklik.amg paketin diğer özelliklerini seçmeden ön görünüşüne sahip olma imkanımız yok mu :)

Hayir ne yazikki.. Turkiyedeki 3 line in baz donanimlari boyle fazlasi var azi yok dostum ;)

• Bu arada amg yere 1 cm daha yakin ve spor susp var. Urbanda da spor susp var ama istersen konfor susp secilebiliniyo. Style direk konfor susp...

• quote:

Bu arada amg yere 1 cm daha yakin ve spor susp var. Urbanda da spor susp var ama istersen konfor susp secilebiliniyo. Style direk konfor susp...

evet onu da farkettim.yalnız bulunduğum şehirin yolları çok kötü. o yüzden spor süspansiyon buralara gitmez.bu arada bayiler fiyat üzerinden indirim yaparlar mı acaba?
  • quote:

quote:

Bu arada amg yere 1 cm daha yakin ve spor susp var. Urbanda da spor susp var ama istersen konfor susp secilebiliniyo. Style direk konfor susp...

evet onu da farkettim.yalnız bulunduğum şehirin yolları çok kötü. o yüzden spor süspansiyon buralara gitmez.bu arada bayiler fiyat üzerinden indirim yaparlar mı acaba?

İndirim arac yeni cikacagi icin 200-300 kadar anca olur... Benim dr indirimi olacak o baska;)

• quote:

quote:

quote:

İndirim arac yeni cikacagi icin 200-300 kadar anca olur... Benim dr indirimi olacak o baska;)

hocam dr indirimi varsa ben de yararlanabilirim.dr lere bir indirim mi var bu aralar?

• dag grisi + amg cam tavan + 5 kollu jant kombinasyonu bence goze cok hos geliyor... siyah ve beyaz almayacagimi biliyorum en azindan...
    bir ihtimal bir iki puan benim de indirimim olacak... ancak isin zor kismi nisanin 3. haftasi siparis verecegimiz aracin ne zaman gelecek olmasi...
    bmw 320efficientdynamic icin su an siparis aliyor ve mayis sonu teslim ediyor... nisanin 3. haftasi verecegimiz siparis icin haziran basi iyimser bir tahmin olur...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam dr indirimi varsa ben de yararlanabilirim.dr lere bir indirim mi var bu aralar?

Sende mi doktorsun:)) evet drlara indirim var ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: effe

dag grisi + amg cam tavan + 5 kollu jant kombinasyonu bence goze cok hos geliyor... siyah ve beyaz almayacagimi biliyorum en azindan...
    bir ihtimal bir iki puan benim de indirimim olacak... ancak isin zor kismi nisanin 3. haftasi siparis verecegimiz aracin ne zaman gelecek olmasi...
    bmw 320efficientdynamic icin su an siparis aliyor ve mayis sonu teslim ediyor... nisanin 3. haftasi verecegimiz siparis icin haziran basi iyimser bir tahmin olur...

Normalde mercedes 3 ayda getiriyor araci ama bu yeni cikan bir arac oldugundan ve daha erken diyorlar sayet satis temsilcilerinin bayide sergilemek icin verdigi siparislerle birlikte yapilacak oldugundan bende buna inaniyorum... Bakalim haziran sonu max temmuz ortasi gelir diyorum ama daha az donanim daha cabuk oluyorsada exclusive paketten vazgecerim;)

• Arkadaslar sizce dag grisi aracin icine hangi exclusive doseme yakisir???

• quote:

Arkadaslar sizce dag grisi aracin icine hangi exclusive doseme yakisir???

amg exl. standart dosemesi gayet hos kirmizi cizgili... sari cizgili olan doseme bence biraz abarti...
  • quote:

netteki reklamlarda kullanılan renk kutup grisi mi?
  • quote:

quote:

netteki reklamlarda kullanılan renk kutup grisi mi?

Hangi reklam? Kurtla olan ise evet o mat kutup grisi 5000 tl fazla isteniyor

• şöyle bi konfigür yaptım..
    style 92.500
    2 bölgeli klima 1.963
    arka koltuk kol dayama 635
    becker map 846
    harman kardon 2540
    6 lı cd 577
    xenon 3252
    skydome 3618
    ayna pk 1135
    eşya gözü pk 635
    toplam 107.704 tl

sizce nasıl?
    style istememin sebebi hem 16'' jant olması hemde amg ye göre daha konforlu olması,sert bir araç olsun istemiyorum rahatlık ve konfor benim için önemli.
    harman kardon kafamı karıştırıyor acaba alınası bir donanım mıdır bi de onu alınca 6 lı cd yi de otm olarak ekliyor.
    aklımdaki bütce 100.000 tl.ya biraz indirim alacaz yada biraz donanım eksilticez...ya da A serisine yöneleceğim.bakalım hayırlısı...
    renk kırmızı yada beyaz olacak aslında yurtdışına satılan metalik bordo gibi bi renk var ama tr konfiginde bu renk mevcut değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ronin67777

şöyle bi konfigür yaptım..
    style 92.500
    2 bölgeli klima 1.963
    becker map 846
    harman kardon 2540
    6 lı cd 577
    xenon 3252
    skydome 3618
    ayna pk 1135
    eşya gözü pk 635
    toplam 107.704 tl

sizce nasıl?
    style istememin sebebi hem 16'' jant olması hemde amg ye göre daha konforlu olması,sert bir araç olsun istemiyorum rahatlık ve konfor benim için önemli.
    harman kardon kafamı karıştırıyor acaba alınası bir donanım mıdır bi de onu alınca 6 lı cd yi de otm olarak ekliyor.
    aklımdaki bütce 100.000 tl.ya biraz indirim alacaz yada biraz donanım eksilticez...ya da A serisine yöneleceğim.bakalım hayırlısı...
    renk kırmızı yada beyaz olacak aslında yurtdışına satılan metalik bordo gibi bi renk var ama tr konfiginde bu renk mevcut değil.

Dostum guzel dusunmussun.. Oncelikle sunu soliyim 16' jant bu arabaya gitmez bari 17' al... Arabanin suspansiyonu a serisi ile ayni degil daha konforlu ve daha iyi yol tutuyormus yurt disi makalelerde boyle diyo bende ona guvenerek amg alicam. Ayrica cift bolgeli yani thermatronige gerek yok ve esya gozune... Harman kardon guzel olur cinku bazi a serilerinin ses sisteminde cizirti oluyormus diye duydum...

• quote:

style 92.500
    2 bölgeli klima 1.963
    becker map 846
    harman kardon 2540
    6 lı cd 577
    xenon 3252
    skydome 3618
    ayna pk 1135
    eşya gözü pk 635
    toplam 107.704 tl

sizce nasıl?

bu paraya bunu vereceğime amg baz paket al bide harman kardon eklet çok daha etkileyici bi araç olur tabi benim görüşüm aracın görünüşü çok değişiyor ön panjurdaki yıldızlar ve arka stop lambasındaki cazibe stylede yok

• quote:

style 92.500
    2 bölgeli klima 1.963
    becker map 846
    harman kardon 2540
    6 lı cd 577
    xenon 3252
    skydome 3618
    ayna pk 1135
    eşya gözü pk 635
    toplam 107.704 tl

sizce nasıl?

amg line al. denedikten sonra konforunu ve sarsmasını beğenmezsen git 16' jant taktır derim. bende başta amg nin 18 inç jantları konfor açısından baya sıkıntı olur diye düşünüyordum. A serisinde bir amg paketli araçla test sürüşü yaptım. Gayet olumlu buldum. Bi de medulla24 arkadaşımın dediği gibi CLA larda süspansiyonlar A lara göre daha yumuşak olacakmış.
    yine de karar senin hayırlısı olsun...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.