Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
568.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: davidas38

quote:

Orijinalden alıntı: ronin67777

şöyle bi konfigür yaptım..
    style 92.500
    2 bölgeli klima 1.963
    arka koltuk kol dayama 635
    becker map 846
    harman kardon 2540
    6 lı cd 577
    xenon 3252
    skydome 3618
    ayna pk 1135
    eşya gözü pk 635
    toplam 107.704 tl

sizce nasıl?
    style istememin sebebi hem 16'' jant olması hemde amg ye göre daha konforlu olması,sert bir araç olsun istemiyorum rahatlık ve konfor benim için önemli.
    harman kardon kafamı karıştırıyor acaba alınası bir donanım mıdır bi de onu alınca 6 lı cd yi de otm olarak ekliyor.
    aklımdaki bütce 100.000 tl.ya biraz indirim alacaz yada biraz donanım eksilticez...ya da A serisine yöneleceğim.bakalım hayırlısı...
    renk kırmızı yada beyaz olacak aslında yurtdışına satılan metalik bordo gibi bi renk var ama tr konfiginde bu renk mevcut değil.

amg line al. denedikten sonra konforunu ve sarsmasını beğenmezsen git 16' jant taktır derim. bende başta amg nin 18 inç jantları konfor açısından baya sıkıntı olur diye düşünüyordum. A serisinde bir amg paketli araçla test sürüşü yaptım. Gayet olumlu buldum. Bi de medulla24 arkadaşımın dediği gibi CLA larda süspansiyonlar A lara göre daha yumuşak olacakmış.
    yine de karar senin hayırlısı olsun...

Ya amg line i bi suspansiyona feda etmem;) ama amg de konfor susp secenegi olsaydi emin olun onu secerdim ama yok... Amg onde 1,5 arkada 1 cm daha alcak ama a serisinden daha hos bi susp var diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler merhaba,

Konuyu hic okuma firsati bulamadim. Daha cok f30 konusunu takip ediyorum da. Dun gece TEM'de yeni cla yi gordum. Gozlerime inanamadim, bu arac daha satilmaya baslandi mi Turkiye'de yada Avrupa'da?

Arac cok guzel gozukuyordu bu arada, ama dis tasarim disinda cok ciddi endiselerim var benim. Ic tasarim, onden cekis sistemi, cok kisa dingil mesafesi gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehazneci

Beyler merhaba,

Konuyu hic okuma firsati bulamadim. Daha cok f30 konusunu takip ediyorum da. Dun gece TEM'de yeni cla yi gordum. Gozlerime inanamadim, bu arac daha satilmaya baslandi mi Turkiye'de yada Avrupa'da?

Arac cok guzel gozukuyordu bu arada, ama dis tasarim disinda cok ciddi endiselerim var benim. Ic tasarim, onden cekis sistemi, cok kisa dingil mesafesi gibi..

Satilmaya baslanmadi muhtemelen mercedes yetkilisidir... Onden cekis iyidir her zaman, yabanci sitelerde genelde olumlu hava var arka koltuk bas mesafesi ve genislik haric... Gencsen ve dinamik bi arac surmek isteyene bence bu araba...

• quote:

Orijinalden alıntı: ehazneci

Beyler merhaba,

Hayirli olsun istanbulda yasamanin avantaji
    Ben 40yas ustu olsam yeni kasa e200 alirim 1.6 benzinli cikacakmis asla cla almam kucuk biraz

• Yakinda sarki bestelicem ceyla diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

Yakinda sarki bestelicem ceyla diye...

...

• Bu ayin auto moto sprt dergisinde CLA var.. Spor suspansiyon icin kesinlikle turkiye yollarinda tercih etmeyin yaziyor...

• Merhaba. 7 senelik yurtdışı macerasından sonra artık Türkiyedeyim ve araba almayı planlıyorum. Düşündüğüm modeller arasında CLA ce C coupe vardı fakat C yeni kasa çıkartacağını duyduğum için vazgeçtim. CLA'nın ön tarafına bir açıdan bakınca (çaprazdan) çok garip geliyor sanki kısacık burnu varmış gibi. Ama genel hatlarıyla ve arka tarafıyla çok hoş.

Bilen arkadaşlara sormak istediğim şey ise, yaz açılış ve konforlu cam kapatma fonksiyonu. Şimdi bu donanım olmazsa arabanın dışından camları kumandayla kapatamıyor muyuz? Yani babamın 2001 model vectra'sında bile bu var. Bunu işaretleyebilmek için AMG exclusive almayı şart koşuyor o da 6000 lira civarı ek getiriyor döşeme gerçek deri olduğu için. Eğer düşündüğüm gibiyse bana ekstra külfet.

Alarm sistemi ve Pre-Safe sistemi sizce ne derece gerekli?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skiygin

Merhaba. 7 senelik yurtdışı macerasından sonra artık Türkiyedeyim ve araba almayı planlıyorum. Düşündüğüm modeller arasında CLA ce C coupe vardı fakat C yeni kasa çıkartacağını duyduğum için vazgeçtim. CLA'nın ön tarafına bir açıdan bakınca (çaprazdan) çok garip geliyor sanki kısacık burnu varmış gibi. Ama genel hatlarıyla ve arka tarafıyla çok hoş.

Bilen arkadaşlara sormak istediğim şey ise, yaz açılış ve konforlu cam kapatma fonksiyonu. Şimdi bu donanım olmazsa arabanın dışından camları kumandayla kapatamıyor muyuz? Yani babamın 2001 model vectra'sında bile bu var. Bunu işaretleyebilmek için AMG exclusive almayı şart koşuyor o da 6000 lira civarı ek getiriyor döşeme gerçek deri olduğu için. Eğer düşündüğüm gibiyse bana ekstra külfet.

Teşekkürler.

Dostum oncelikle sunu belitmeliyim ki turkiye mercedes sitesindeki configde hata cok fazla daha tam hazir degil... Yaz acilis kapanis disardan aracin tum camlarini indirme ve kaldirma diye biliyorum hatam varsa lutfen diger arkadaslar duzeltsin... Diger presafe ve alarm ise bence gereksiz... Bende konfor-sport suspansiyon ve deri-suni deri ayriminda kararsiz kaldim...

• quote:

quote:

Merhaba. 7 senelik yurtdışı macerasından sonra artık Türkiyedeyim ve araba almayı planlıyorum. Düşündüğüm modeller arasında CLA ce C coupe vardı fakat C yeni kasa çıkartacağını duyduğum için vazgeçtim. CLA'nın ön tarafına bir açıdan bakınca (çaprazdan) çok garip geliyor sanki kısacık burnu varmış gibi. Ama genel hatlarıyla ve arka tarafıyla çok hoş.

Teşekkürler.

Dostum oncelikle sunu belitmeliyim ki turkiye mercedes sitesindeki configde hata cok fazla daha tam hazir degil... Yaz acilis kapanis disardan aracin tum camlarini indirme ve kaldirma diye biliyorum hatam varsa lutfen diger arkadaslar duzeltsin... Diger presafe ve alarm ise bence gereksiz... Bende konfor-sport suspansiyon ve deri-suni deri ayriminda kararsiz kaldim...

Bu konuyu direk takip ediyorlar herhalde. Biraz önce tasarıda değişiklik yapabiliyordum şimdi konfiguratör bakımda diyor.

Bence para gerçek deri yerine comand online'a kaydırılabilir. Tabi bu sadece benim düşüncem.

Ama Mercedes için otomatik cam kapatma olayı opsiyon değil standart olmalı.

• Mercedes zaten bircok seyi standart yspiyo farkindaysan bmw ye veya audiye gore ama senin dedigin vardir bence venim dedigim yazin sicak hafada arabaya binmeden hepsini disardan acip serinlemesini saglamak...

• quote:

Mercedes zaten bircok seyi standart yspiyo farkindaysan bmw ye veya audiye gore ama senin dedigin vardir bence venim dedigim yazin sicak hafada arabaya binmeden hepsini disardan acip serinlemesini saglamak...

Şimdi broşürü okudum ama sanırım korktuğum gibi.

AMG Exclusive paketi: AMG Line donanım konseptini temel alan genişletilmiş bir Exclusive paketi sunulur. Bu paket,
    sürücü ve ön yolcu için 4 yönlü sırt desteği olan ısıtmalı spor koltukların konforunu, siyah
    perfore RED CUT deri kesim, kırmızı kontrast süsleme dikişli döşeme ve boylamasına taşlanmış
    açık alüminyum süsleme parçaları gibi özel tasarımlarla birleştirir. Kapı orta alanları,
    yükleme kenarları, kol dayanakları ve gösterge paneli kırmızı kontrast süsleme dikişli ARTICO
    suni deri ile kaplıdır. Yan camlar ve isteğe bağlı panoramik sunroof anahtardaki kızıl ötesi kumanda
    ile uzaktan da açılıp kapatılabilir. Bu donanım paketi yüksek kaliteli görünüm bakımından
    iç mekanı mükemmel bir şekilde tamamlar ve sadece donanım konsepti AMG Line ile bağlantılı
    olarak temin edilebilir.

Yalnız bir nüans var açılıp kapatılabilir diyor. Kafam karıştı bana sadece kapatması yeterli acaba bu standart mıdır?

• quote:

quote:

Mercedes zaten bircok seyi standart yspiyo farkindaysan bmw ye veya audiye gore ama senin dedigin vardir bence venim dedigim yazin sicak hafada arabaya binmeden hepsini disardan acip serinlemesini saglamak...

Şimdi broşürü okudum ama sanırım korktuğum gibi.

AMG Exclusive paketi: AMG Line donanım konseptini temel alan genişletilmiş bir Exclusive paketi sunulur. Bu paket,
    sürücü ve ön yolcu için 4 yönlü sırt desteği olan ısıtmalı spor koltukların konforunu, siyah
    perfore RED CUT deri kesim, kırmızı kontrast süsleme dikişli döşeme ve boylamasına taşlanmış
    açık alüminyum süsleme parçaları gibi özel tasarımlarla birleştirir. Kapı orta alanları,
    yükleme kenarları, kol dayanakları ve gösterge paneli kırmızı kontrast süsleme dikişli ARTICO
    suni deri ile kaplıdır. Yan camlar ve isteğe bağlı panoramik sunroof anahtardaki kızıl ötesi kumanda
    ile uzaktan da açılıp kapatılabilir. Bu donanım paketi yüksek kaliteli görünüm bakımından
    iç mekanı mükemmel bir şekilde tamamlar ve sadece donanım konsepti AMG Line ile bağlantılı
    olarak temin edilebilir.

Yalnız bir nüans var açılıp kapatılabilir diyor. Kafam karıştı bana sadece kapatması yeterli acaba bu standart mıdır?

Ya dostum iste benim dedigim daha mantikli adi bile yaz konfor acip kapamasi:)) sen arabaya deri koltuklunoldugu icin binmeden bascaksin o acilip serinliycek ici;) senin dedigin olay standarttir bencce

• adam mı büyük araba mı küçük bi orantısızlık var coupe diyemi böyle gözümüzle görmeden çok heves etmesek mi bu arabaya acaba
  • Belki izlemeyenler vardır...

Bu reklamı izlemeden CLA alınmaz bence :)

Araçlarını alacak olanlara kazasız belasız günler dilerim.

A Serisi bölümüne de bekleriz...

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 3 Nisan 2013; 1:07:10 >

• Gelsin artik ...

• quote:

Orijinalden alıntı: turrann

adam mı büyük araba mı küçük bi orantısızlık var coupe diyemi böyle gözümüzle görmeden çok heves etmesek mi bu arabaya acaba

coupe amg olduğundan yere yakın. dış tasarım hoş fakat arkası çakma 307cc gibi geldi bana. yabancı testlerde arka koltuklar ile tavan arası oldukça dar olduğu belirtiliyor yani arka koltuklarda yolculuk 1.75 in üzerindeki yolcular için biraz sıkıntılı olacak. en iyisi bekleyip görmek
  • Elbette gormek lazim ama arka koltuklarin dar olacagi inmesi binmesi zor olacagi kesin, bu arabayida ailelerden ziyade 30 yas civari insanlarin almasi daha uygun bence.. Herkesin zevki farkli herkes begenecek diye de bir sart yok:)) saygilar...

• Arkadaslar bu configurator ne zaman duzeltilecek acaba???

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.