Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (313. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
568.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam hayirli olsun. Benim araci aldigim arkadas yetkili servisten temin edebilecegimi soyledi. Benimkinde de siatem hazirmis karti satin alman lazim dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknolojig T kullanıcısına yanıt
    öncelikle hayırlı olsun diğer forumda ortalık karıştı sizin sorunuz yüzünden :) : ) bende aldım araca çalışıyor

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-mercedes-in-a%2Cb%2Ccla%2Ccls%2Ce%2Cgl%2Cgla%2Cm%2Cmls-class-uygun-sd-kart-2016-368054690/detay

aşağıdaki ilandan aynı kişinin yükleme videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=C5fht1wi18M

• teknolojig T kullanıcısına yanıt
    50 sterline ebayden aldım.
    paypal türkiyede olmadığı için kanadadaki arkadaşıma ödettim. 1 haftada elime ulaştı.
    yükleme açıklamasına falan hiç mi hiç gerek yok. direk takıyorsun ilk açılışta kullanılacak hedef araç bu mu? diye soruyor. evet tıklayıp devam ediyorsun.
    direk çalışıyor.
    mercedes benz uygulaması var onunla bir kere güncelleme yapabiliyorsun istersen. ama haritalar güncellense dahi çoğu yeni yol yok. yinede ekrana bir canlılık geliyor. kullanımı kolay ve iş görüyor.
  • Azref merd A kullanıcısına yanıt
    FL: Facelift demek yani makyakjlı kasa
  • vengefulghoul kullanıcısına yanıt
    bu kadarcık mı, ben ekstra ekstra birşey zannediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim onceki sorum gume gitti. Bagaj alti bolmesinde dipteki kutuda sizde neler var?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolojig

Merhaba arkadaşlar 3.16i f30 bmw yi satarak bende bugün 2015 model CLA 180 CDI AMG aldım araçta navigasyon hazırlığı var ve sanırım SD kart yardımı ile aktive ediliyor ilgili kartı nasıl temin edebilirim

hayırlı olsun.

peki bmw d30 dan sonra Mercedes cla nasıl geldi?
    çok ciddi soruyorum.
    zamanında bu ikisi arasında çok gidip gelmiştim.
    cla derken bmw dedim.

ikisinide bilen biri olarak, farkını ve hissettiklerini öğrenebilir miyim?

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah..
  • ön hazırlık varsa serviste garmin harita yüklemesi 1500tl+kdv

yurtdışından ya da yurtiçinden sd kart almaya dikkat edin.
    orjinal olsa bile servise gittiğinizde bir audio 20 güncellemesinden sonra kart işlevini kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black-or-white

öncelikle hayırlı olsun diğer forumda ortalık karıştı sizin sorunuz yüzünden :) : ) bende aldım araca çalışıyor

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-mercedes-in-a%2Cb%2Ccla%2Ccls%2Ce%2Cgl%2Cgla%2Cm%2Cmls-class-uygun-sd-kart-2016-368054690/detay

aşağıdaki ilandan aynı kişinin yükleme videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=C5fht1wi18M

öncelıkle teşekkurler hocam Allah hepımıze araçlarımızı kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ılandakı arkadas ıle ıletısıme gectım ama bı yurtdısı olayını araştırıp oyle almaya karar verdım yardımınız ıcın teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

Orijinalden alıntı: teknolojig

Merhaba arkadaşlar 3.16i f30 bmw yi satarak bende bugün 2015 model CLA 180 CDI AMG aldım araçta navigasyon hazırlığı var ve sanırım SD kart yardımı ile aktive ediliyor ilgili kartı nasıl temin edebilirim

hayırlı olsun.

peki bmw d30 dan sonra Mercedes cla nasıl geldi?
    çok ciddi soruyorum.
    zamanında bu ikisi arasında çok gidip gelmiştim.
    cla derken bmw dedim.

ikisinide bilen biri olarak, farkını ve hissettiklerini öğrenebilir miyim?

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah..

hocam araçlar bırbırınden farklı olup bence aynı kategorıde değerlendırılemeyecek olsa da benım açımdan ıyıkı mercedes'e gecmısım dıyebılıyorum şahsen hız tutkusu olan ve araçları performanslı kullanan bırı degılım bence temel fark burda bmw'yı satma sebebım benzınlı olup cok yakması degıldı o araç sportlıne olmasına karşın bana donanım olarak çok boş gelıyordu bmw'de en cok vıtes kolu ve ıc mekanının gorsellıgı hoşuma gıtmıstı cla'da da bu fazlası ıle var dıye düşünüyorum bmw segment farkında olsa gerek malzeme olarak cok daha ıyı bır araçtı ön konsol olarak ama cla'da falzası ıle benı tatmın ettı sonuç olarak ben secımınden fazalsı ıle memnunum ama farklı krıterlere göre değerlendırıldıgınde belkıde bmw ağıır basıyor olurdu

• Marşpiyel ile ön tampon altı saçakları piano black siyah renge boyatan oldu mu acaba? Ya da karbon kaplama yaptıran? Uzun ömürlü olacağını bilsem kaplama yaptırmayı düşünüyorum ama arabayı çok sık yıkattığım için emin olamadım. Tazyikli su ile kısa sürede çıkar gibi geliyor kaplamalar. Bu konuda tecrübesi olanlar bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Bir de Kasım ayında araca 4 adet Lassa kış lastiği almıştım. Kar birden bastırdığı için piyasada RFT lastik yoktu, bu yüzden benimkiler de RFT değil, bildiğimiz lastik. Alırken RFT olmaması sorun yaratır mı acaba diye düşündüm ama 4 aylık kullanımımda çok memnun kaldım. Kışlık lastik olduğu için hamuru çok yumuşak, bu yüzden kasislerde ve pürüzlü yollarda eskisi kadar sarsıntı vermiyor. Aslında yanaklar ince olduğu için halen normal bir sedan araca göre sarsıntılı ancak eski "güm güm" ses yok, görece olarak da daha konforlu.

Yalnız bu aldığım lastikler kasis sesi yapmamasına rağmen yolda uğultu alıyor. Aracın üzerindeki Bridgestone mevsimlik lastikler RFT olması sebebiyle konforsuz olmasına rağmen meğer yol sesi konusunda çok iyiymiş. Şuanki lastiklerle 100 km hızı geçtiğim ancak çamaşır makinesinin sesini andıran bir uğultu geliyor içeri. Buna rağmen konforundan çok memnunum, mevsimlik Bridgestone'ları da RFT olmayan -desibel değeri daha düşük olan- lastiklerle değiştirmeyi düşünüyorum hatta. RFT konusunda çekincesi olanlara da tavsiye ederim.

• çok ekonomiktir CLA180 yakıt sizi mennun eder kesinlikle.... ancak diğer konu konfor mevzusu malesef yok AMG paket almaz urban yada style alırsanız bir nebze daha konforlu ancak AMG paketlerde sadece dış görünüş AMG paket değil malesef amortisör sistemi sert buda çukur vs de bam küt sesleri ve sarsıntı ile geçmenizi sağlıyor. Bu sertlik yol tutuşunu arttırsa da normal kullanımda buna ihtiyacınız zaten olmuyor ben arabayı sürekli performanslı kullanırım diyorsanız ozaman bu sertlik size yol tutuş performansı olarak geri döner....

CLA dan bir mercedes konforu beklemeyin

Ben niye aldım ozaman derseniz bendeki CLA200 benzinli 156 BG olduğundan bir nebze performansı yüksek ama en önemlisi dış görünüşü ve bu araca binmeyi seviyorum dolayısıyla sert mert umrumda değil beni rahatsız etmiyor

BMW nin M paket aynı seviye bir aracına binseniz gerçi oda sert .....

Aslında sertlik spor görünümlü 18" ince yanak lastik birde run flat lastik olunca oluşuyor AMG paket alıp 16 inch jant 55 -60 yanak lastik taksanız geyet konforlu da olabilir ama aracın o görüntüsünden eser kalmaz...

• 2013 CLA AMG aracımı satıyorum. İlginenler ile görüşebiliriz.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-hatasiz-boyasiz-cok-temiz-cla-200-amg-plusexclusive-plusisitma-plusfull-deri-411472892/detay/[link=][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freelove1907 -- 19 Mart 2017; 1:4:39 >
  • cla180 amg ile geçen hafta istanbuldan ankaraya gittim geldim.
    yol çok müsaitti ve 170 altına inmedim rampa aşağı oldukça 205~208km hızla gittim hiç bir radara aldırmadan. inişlerde virajlarda, frenlerde mükemmel güven ve performans verdi. lastikler michelin plot sport 3 rft.
    toplamda 1100 km yol yaptım aynı gün içinde 6.6lt ortalaması ile.
    130~150 bandında gidersen 5 lt veya altına düşer diye tahmin ediyorum.
  • Merhabalar. Cla 180 ile a3 sedan dizel arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz. Şu cla dizel gitmiyor olayına yorumlarınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovrclds -- 27 Mart 2017; 13:46:57 >
  • ovrclds kullanıcısına yanıt
    ikiside benzer performans verir biri 1,5 110 bg diğeri 1,6 115 bg yenileri 120 bg dolayısyla aman aman performans farkı olmaz CLA daha az yakar kendini ispatlamış reno motoru araştırırsan nekadar tutumlu olduğunu görebilirsin. CLA daki çift kavrama DSG çift kavramaya göre biraz daha yavaş bu yüzden A3 biraz daha seriymiş görünebilir hissiyat olarak . Gitmiyor olayı tamamen psikolojik CLA ya binen spor arabaya bindim hissine kapılıp arabadan beklentiyi yükseltiyor tasarım kışkırtıyor kısaca... A3 ise klasik sedan görünümünde beklenti de ona göre oluyor...

Özetle ikisi arasında ciddi bir fark yok performans olarak... Biri mercedes diğeri audi kararı beğeninize artılarına ve eksilerine göre belirlemelisiniz.
  • black-or-white B kullanıcısına yanıt
    Harman kardon ses sistemi oldugunu nasil anlasiliyor ? Cla da sanirim kapilarda yazmiyormus.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    aynaların oradaki tweeterlarda yazıyor, ancak karşılaştırma yapma şansım oldu, verilen bedele değecek bir fark göremedim ben açıkçası.
  • .mono kullanıcısına yanıt
    Bugun bindim ses sistemi gayet iyiydi stock mu bilmiyorum menude ayarlarina baktim bulamadim. Ses falan cok iyiydi, kolonlarda bisey yazmiyordu.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-280-favori-son-1-gun-boyasiz-408663877/detay

aha bu ilana koymuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 8 Nisan 2017; 13:37:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Bugun bindim ses sistemi gayet iyiydi stock mu bilmiyorum menude ayarlarina baktim bulamadim. Ses falan cok iyiydi, kolonlarda bisey yazmiyordu.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-280-favori-son-1-gun-boyasiz-408663877/detay

aha bu ilana koymuş :)

evet bende onu diyorum stock ses sistemi tatmin ediyor. harman kardon için o fark değmez kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.