Şimdi Ara

MERCEDES CLA'DA 1.5 DİZEL MOTOR; 180 CDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
1
Favori
67.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Irrasyonel

mercedes bitmiş. kalite düşüre düşüre bir hal oldular 1.5 dci reno motoru çok yakışacak eminimki. bundan sonra mercedes alınmaz arkadaş..

CLA'yı, 1.5 dCi'ı beğenmiyorsanız E serisi alabilirsiniz mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

mercedes bitmiş. kalite düşüre düşüre bir hal oldular 1.5 dci reno motoru çok yakışacak eminimki. bundan sonra mercedes alınmaz arkadaş..

CLA'yı, 1.5 dCi'ı beğenmiyorsanız E serisi alabilirsiniz mesela

mercedes dediğin E250 den başlar onun da fiyatı 180 bin tl. geri kalanlara almanyada kapıcılar biniyor

• quote:

Arkadaş 40 senelik tdi ya biniyor sanırım
  • quote:

Arkadaş 40 senelik tdi ya biniyor sanırım
  • Mercedes Dci motor taktıysa bu Mercedes'in enayiliği değil Renault'un başarısıdır. Mercedes ismi sınıfındaki araçlardan 10k fazlasını hak eder. 80.000 liraya kadar fiyat verilirse gönül rahatlığıyla alınır, binilir. Sadece Dci değil Multijet gibi başarılı bir ürünü de tercih etseler takdir ederdim. Çoğu kişi gereksiz ve ezbere konuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Mercedes Dci motor taktıysa bu Mercedes'in enayiliği değil Renault'un başarısıdır. Mercedes ismi sınıfındaki araçlardan 10k fazlasını hak eder. 80.000 liraya kadar fiyat verilirse gönül rahatlığıyla alınır, binilir. Sadece Dci değil Multijet gibi başarılı bir ürünü de tercih etseler takdir ederdim. Çoğu kişi gereksiz ve ezbere konuşuyor.

80 bin mi? İmkansız bir olay TR de dizel furyası olduğu sürece 120 bin TL den aşağı olmaz.
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    B sınıfı motor gücüne sahip C/D bozması, mercedes markasına yakışmayan ama piyasaya hitap eden bir araç...
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Aracın kapsamlı teknik detayları açıklanmış;
    http://www.ototeknikveri.com/icerik/4354/mercedes-cla-180-cdi-15-dizelin-teknik-ozellikleri.html
  • toledox T kullanıcısına yanıt
    Aracın ne olduğunu biliyorum. 1450kg araca 109hp, aynı şeyi de vw yapıyor, 1500kg passata 1.6tdi 105hp; renault da yapıyor, ltt 1500kg 1.5dci 110hp hepsinin 0-100 birbirine yakın, hepsi önden çekişli...

Bir mercedes piyasa malı değil kalite, arabanın tanımı olarak var olmalı. böyle bir araca 150hp'den aşağı motor koymamalı ve arkadan itiş yapmalı...
    Bazıları der ya mercedes E serisinden başlar, ben önceden demezdim ama şimdi cla, a serisine mercedes demem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Aracın ne olduğunu biliyorum. 1450kg araca 109hp, aynı şeyi de vw yapıyor, 1500kg passata 1.6tdi 105hp; renault da yapıyor, ltt 1500kg 1.5dci 110hp hepsinin 0-100 birbirine yakın, hepsi önden çekişli...

Bir mercedes piyasa malı değil kalite, arabanın tanımı olarak var olmalı. böyle bir araca 150hp'den aşağı motor koymamalı ve arkadan itiş yapmalı...
    Bazıları der ya mercedes E serisinden başlar, ben önceden demezdim ama şimdi cla, a serisine mercedes demem...

Sn Sadece Sürücü;

Mesajı yazarken yanlışlıkla sizi alıntılamışım.

Haklısınız. Mercedes'in biraz daha farkı olması lazım, ancak tüketiciler üreticileri şekillendiriyor ve talep bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

İsimlendirme 150CDI olsa daha hoş olurdu.

Hocam kaç liradan başlar sizce bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mercedesi tebrik ediyorum motor konusunda mühendislik harikası olan Renault ile anlaşma sağladığından dolayı Mercedes kasası reno motoru muhteşem birleşim olmuş mercedesi kınamamak gerek

• 1,5 dci ın bir tek uzay mekiklerine takılmadığı kaldı iyimi.
  • Tokat yemek istemeyen 4.3amg alsin keyfine baksin. Ne guzel adam her tip motoru koyuyor aracina.

• söyle 80 -90 gibi gelse patlama olur .

ama bu vergilerle adamlar ne yapsın.

vergiler ucuk ülkemizde
  • Koca mercedes aracına renault motor takar mı be? Gerçi ticari mercedes citan vanın da renault kangodan devşirme olduğu düşünülürse mercedesin tüketiciyi amblemiyle idare etme yoluna gitmeyi tercih ettiği sonucu çıkarıyoruz. Ya motoru ya kasası mercedes değil. Hani derler di al renaulta mercedes amblemi tak iki katı eder diye, işte onu yapıyorlar. Böyle bir ürünü almam kendi aklıma ihanet olur. Yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otmatık vıtes olacak mı?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

otmatık vıtes olacak mı?...

Suanda dci otomatik satista

• hangi modeli...
  • 121 bin tl.ye dizel 130 bg.gayet güzel hem de mercedes.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.