Şimdi Ara

MERCEDES CLA'DA 1.5 DİZEL MOTOR; 180 CDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
1
Favori
67.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  MERCEDES CLA'DA 1.5 DİZEL MOTOR; 180 CDI

Almanya'da AMS dergisinin okuyucuları tarafından kompakt segmentin en şık aracı seçilen yeni Mercedes CLA, Türkiye'de en çok beklenen motor seçeneğine kavuşuyor. 4 kapılı coupe bir karoser sahip olan araç, Renault'dan alınan, A serisinde de kullanılan 1.5 litrelik dizel motor ve manuel şanzıman birlikteliğiyle CLA 180 CDI adı altında, Almanya'da 31.180 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 1461 cc'lik turbo dizel motor 109 hp güç ve 1750 devirde 260 Nm tork üretiyor. CLA'nın aerodinamik karoserinin de desteğiyle, 0'dan 100 km/s hıza 11.6 saniyede ulaşabilen CLA 180 CDI, 205 km/s maksimum hıza ulaşarak, aerodinaminin son hız üzerindeki etkisini ispatlıyor. Ortalamalardaki performans değerlerine karşın 3.9 litrelik ortalama tüketim değeriyle dikkat çeken CLA 180 CDI, 102 gr/km'lik karbondioksit emisyon değeriyle de çevreci bir görüntü çiziyor. Şu an için sadece 6 ileri manuel şanzıman ile satılacak olan CLA 180 CDI'nin önümüzdeki dönemde ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 8 Ekim 2013; 17:58:01 >

• Su arabaya bu motorun takilmasina sebep olan gunumuz piyasasina isyan etmek istiyorum. Benzinlileri zaten yok satiyor. 2016 ya sira verirler artik.
  • Tasarimi garip bir araba. Aslinda ilk bakista super bir tasarim var. Ama ayni zamanda bir dengesizlikte var. Zannimca on tampon tekerlek mesafesi aracin geneline gore uzun olmasindan dolayi mercedese yakismiyor. Genelde mercedeslere bayilirim ama bu A ve CLA ya isinamadim.
    Bu dizel motor aracin genel tasarimina gore biraz garip ama kaliteli ve verimli bir motor olmasi alinabilir yapiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoto

Tasarimi garip bir araba. Aslinda ilk bakista super bir tasarim var. Ama ayni zamanda bir dengesizlikte var. Zannimca on tampon tekerlek mesafesi aracin geneline gore uzun olmasindan dolayi mercedese yakismiyor. Genelde mercedeslere bayilirim ama bu A ve CLA ya isinamadim.
    Bu dizel motor aracin genel tasarimina gore biraz garip ama kaliteli ve verimli bir motor olmasi alinabilir yapiyor.
    Bütün C sınıfı bunu tokatlar artık.
  • Şimdi Mercedes tokatlama zamanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Bütün C sınıfı bunu tokatlar artık.

Alıntıları Göster
    Zaten ederinden 15 bin pahalıya satılıyor, dizel motor ile kaç para talep ederler düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Zaten ederinden 15 bin pahalıya satılıyor, dizel motor ile kaç para talep ederler düşünemiyorum

Alıntıları Göster
    Sadece manuel şeçenek mi olacak? Otomatik olmayan bir Mercedes Türkiye'de rağbet görmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Alıntıları Göster
    CLA ya istenen paralar fahiş ötesi,dizel getirirlerse bunun üzerine bir de krema sürmüş olurlar.
  • Girer mi 120bin lira ile?
  • Bu aracı pek beğenmiyorum ama görüntüsünün hakkı 1.6 dci idi. 1.5 iyi ünite ama bu araca zayıf gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

Girer mi 120bin lira ile?

Sıfırın liste fiyatı maksimum 90 bin lira olur.
  • Tokat manyağı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

CLA ya istenen paralar fahiş ötesi,dizel getirirlerse bunun üzerine bir de krema sürmüş olurlar.

Hocam Almanya'da CLA 180 CDI CLA 200'den yaklaşık 1.000 € ucuza satılıyor ama Türkiye'de durum ne olur bilemem.
  • BMW de 2 serisi çıkarır artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Hocam Almanya'da CLA 180 CDI CLA 200'den yaklaşık 1.000 € ucuza satılıyor ama Türkiye'de durum ne olur bilemem.

sence?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

sence?

Alıntıları Göster
    Buna da 150 bin TL isterler artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Buna da 150 bin TL isterler artık.

Alıntıları Göster
    çok satacağı kesin hem dizel hem 1.5 hem mercedes, artık her yerde görülür az parası olan 60 ay vadeye girer yine alır. Yine dizel diye rahat 20 bin fark ister benzine göre artık ne ara kâra geçeriz bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

çok satacağı kesin hem dizel hem 1.5 hem mercedes, artık her yerde görülür az parası olan 60 ay vadeye girer yine alır. Yine dizel diye rahat 20 bin fark ister benzine göre artık ne ara kâra geçeriz bilinmez.

Alıntıları Göster
    Bari Renault un 130 hp lik motorunu koysalardı..
  • Daha guclu motor isteruk
  • Bir de otomatik gelirse C segmeninde başa güreşir artık bu araç.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.