Şimdi Ara

Mercedes E 180 2014 Model (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: passengerX

Valla cla da olan hissi soylemissiniz sanki :) ben 1.88 im one de 1.87 lik arkadaşım oturdu deneme sürüşü yaptık bilerek arkada oturdum yine de rahatsız hissetmedim W204 kullanırken arka taraf bu kadar rahat değildi. Aracı aldığım mengerlerdeki satıcı e kadar ferah deyince internetten baktım evet 3-4 cm fark var ama kafanın oraya çarpma hissini ben almadım inanin.

CLA kadar değil ama E serisi ile de alakası yok aracın.

Satıcılar benim gözümde söylediklerinin yüzde 80'i yalan olan kişilerdir, pek itibar etmem.
    E kadar ferah ise E kasayı satıştan çeksinler o zaman

Siz o boyla rahat ettiyseniz sorun yok ama benim o kadar boyum olsa C serisi düşünmem bile

• Hocam yaş itibariyle c alıyorum ben, 45 yaşına kadar binmem e ye çünkü benim gözümde işadamı ya da 40 yaş üstü arabasi yoksa e alacak gücümüz de var allaha şükür :) ben buna bi 5-6 yıl binip sonra bakcam :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam yaş itibariyle c alıyorum ben, 45 yaşına kadar binmem e ye çünkü benim gözümde işadamı ya da 40 yaş üstü arabasi yoksa e alacak gücümüz de var allaha şükür :) ben buna bi 5-6 yıl binip sonra bakcam :))

valla dediğim gibi o kadar boyum olsa, param da varken C'ye dönüp bakmam bile, geniş geniş gezerim.
    Yaşa göre araba mantığına baştan karşıyım zaten

Genç yaşta E serisine biniyorum diye laf eden varsa da, aynen devam etsin. Elalemin ağzı torba değil ki...
  • Arkadaslar saticilara kesinlikle guvenmeyin. o ay hangi aracin satis kotasini dolduramamislarsa onu size begendirmeye calisiyorlar. ben 32 yasindayim illa ralli yapicak araba almak zorunda degilim. E180 harika bir araba bi kac beygir fark icin 100 bin tl faLa verip birebir aynisi olan e250 almam

• Hocam bende çocuk yok birsey yok dış hatlar c de çok daha sportif tabi bunlar zevk meselesidir ama tek başıma veya bazen eşimle gezdiğim araç için arka diz mesafesi hiç mi hiç dert değil hele aynı motor varken daha hantal bir araca binmek ve 1.5 yıl sonra kasa degismesi de cabası e serisi almamak için sebeplere :)

• quote:

Hocam bende çocuk yok birsey yok dış hatlar c de çok daha sportif tabi bunlar zevk meselesidir ama tek başıma veya bazen eşimle gezdiğim araç için arka diz mesafesi hiç mi hiç dert değil hele aynı motor varken daha hantal bir araca binmek ve 1.5 yıl sonra kasa degismesi de cabası e serisi almamak için sebeplere :)

Bu sizin kendi seçiminz, kimsenin diyecek birşeyi yok

Ama C serisinin içi E kadar ferah/geniş demek başka birşey. Ben alakası yok iki aracın diyorum.
    Dediğim budur, siz ne istiyorsanız alıp binebilirsiniz tabii

edit: bu arada şu bilgiyi de ekleyeyim. Eskisine göre daha geniş dediğiniz C serisinde diz mesafesi farkı 2.6 santim.
    Yani C ile E arasında fark yok dediğiniz kadar neredeyse.
    Ben daha önce böyle çok "satıcı kandırmacası" duyduğum, hatta bazı satıcılara müşterilerinin yaında müdahale ettiğim için tahmin edebiliyorum neler uyduracaklarını.

W204: 660mm
    W205:686mm (686-660=26mm)
    W212:711mm (711-686=25mm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 19 Mayıs 2014; 19:58:18 >

• 5 cm den 2.5 cm e inmis fark, hocam neredeyse aynı dediğime gelmiyor mu bu şimdi ? 2.5 cm dediğin fark bir parmağın tek boğumu kadar bir uzunluk

• quote:

5 cm den 2.5 cm e inmis fark, hocam neredeyse aynı dediğime gelmiyor mu bu şimdi ? 2.5 cm dediğin fark bir parmağın tek boğumu kadar bir uzunluk

Siz bir mesajınızda demişsiniz ki bugün, "eski C serisi tamam dardı ama yenisi değil". Yani 2.5 cm sizin için bayağı fark etmiş eski-yeni kasa arasında.
    Ben de diyorum ki yeni C ile E arasında da 2.5cm var, yani gayet dikkate değer bir fark

Özet olarak, yeni C ile eski C ne kadar aynı ise diz mesafesi olarak, yeni C ile E serisi de o kadar aynı.
  • Merhabalar
    benım goruslerım ıse eskı c nın arkası yenı c den daha genıs oldugu.yenı c de sırt mınderler daha dik tutulmus kı uzun yolculuklarda arka yolcu ıcın kesınlıkle daha yorucu olacaktır.mınderlere gelınce ıse yenı c nın mınderlerı daha kısa tutulmus bu da ayakların toplanıp ondekı koltukla dız arasında kalan mesafeyı daha genıs gosterıyo bır nevı goz aldanması dıyebılırız.
    ama su da bır gercek kı e serısının arka kısmı her ıkı kasa ıle kesınlıkle karsılastırılmamalı dıye dusunuyorum .tum arkadaslarımın yorumlarına saygım sonsuz ..
  • Arkadaşlar arac nihayet geldi. 24 temmuz cuma gunu teslim aldim. Beklentilerimin ötesinde konfor teknoloji ve lüx barindiriyo.

• fotograf yukleyemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Padrone-

fotograf yukleyemiyorum

Çok güzel bir otomobili harika donanımlı olarak aldınız, güle güle güzel günlerde kullanın. Bu kasa benim de ideal kasam, aslında favori Mercedes marka sedan benim için. Hem eski, hem de yeni C sedanı gayet beğenmeme rağmen, bugün bir Mercedes sedan alsam benim için tek alternatiftir. Çok uzun yıllarca kullanırsınız E serisi yeni model çıktığında bile havasını, prestijini yitirmeyen bir model.

Her iki aracımı da çok seviyor ve kıyamıyorum, yoksa özel bir kırmızısı var galiba sümbül kırmızı diyorlar, bu renk ,AMG, Premium, Harman Kardon!

• quote:

Orijinalden alıntı: Padrone-

fotograf yukleyemiyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-benz-yetkili-bayi-den-2013-model-e-180-amg-premium-168667650/detay

Bunu diyorum, çok hoş görünüyor. Eskiden bırakın E serisini, bir Mercedes' in kırmızı tonlarla sipariş edilmesi düşünülemezdi. Son kasa E o kadar sportif ki, ilk kez bana 5 seridinden çok daha sportif ve yakışıklı görünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtutun -- 28 Temmuz 2014; 10:30:01 >

• adam donanımı yığmış arkadaşlar bu donanım tabi pahalı olacak, e 250 olsa kim bilir ne edecek fiyatı.bence arkadaş 10 numara araç almış, trafikte hep beraber dururken keyfini çıkartacaktır. hayırlı olsun
  • hocam öncelikle hayırlı olsun ama 240k ya 1,6 almaktansa 213k dan başlayan e250 ye biraz daha az donanım atarak alsaydınız keşke yada galeri falan araştırıp bakkal pazarlığı yapsaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papaoutai

hocam öncelikle hayırlı olsun ama 240k ya 1,6 almaktansa 213k dan başlayan e250 ye biraz daha az donanım atarak alsaydınız keşke yada galeri falan araştırıp bakkal pazarlığı yapsaydınız

tesekkur ederim oncelikle. arabayi alali 10 gun olacak nerdeyse. aldigim donanimlarin hic bir tanesinden bile feragat edemem. hepsinde cok kullanisli ve hayati oneme sahip. arabanin gucu hizlanmasi da gayet basarili benim icin. ben bunu almadan once butun olasiliklari dusundum. bi de bisey sormak istiyirum siz olsaniz hangi donanimlari cikarirsiniz e250 almak icin.

• hocam benim yaşım 17 ekimde ehliyet yaşım geliyor bizde 2000 model e200 var onu değiştirip bunlardan düşünüyoruz e250 baktık bizde.Biz premium paket sürücü koltuk hafıza park paketi bide sürüş yardımı paketi düşündük iridyum grisi içide siyah olarak düşündük. Hocam sizce harman kordona gerek varmı var olan mevcut sistem yetersizmi
  • ins hayirlisi olur sizin icin. standart ses sistemi ile ilgili bi fikrim yok ama harman kardon cok iyi diyebilrim. simdiye kadar dinledigim en guzel ses bundan cikiyor.

• Padrone- P kullanıcısına yanıt
    kafanı duvara öyle bir vurursunki bütün sıvayı tuğlayı dağıtırsın varsa vaktin vazgeç derim
  • kafami neden vuracakmisim anlamadim. bir ay olacak neredeyse ve cok memnunun arabadan. sen bu donanimda bur araba kullandin mi ki boyle sacma sapan yorumlar yapabiliyosun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.