Şimdi Ara

Mercedes E 180 2014 Model

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
3
Favori
4.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün Eskişehir Hases ten E180 Aldım 240000 TL ye.
    %4 indirim yaptılar.Yaklaşık 228000 e geldi

Online Code: M8543363
    Pre-Order 0000871513

Temmuz sonu gelecek inş.
    yorum,tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

Aldığım ekstra donanımlar

DA1 Premium paket
    -P09 gunes koruma paketi
    -P17 Keyless go paketi
    -U09 deri kapli orta konsol
    -275 Ön koltuk hafiza paketi
    -518 Medya arabirimi

23P Sürüş yardım paketi plus
    -233 Distronik plus, bas plus ve pre safe fren
    -237 Aktif kor nokta yardimcisi
    -238 Aktif serit takip sistemi
    -253 carpisma onleme uyari ve koruyucu
    -266 distronic plus kavsak yardimcisi
    -278 gelistirilmis acil fren destek sis. bas extended
    -269 kavsak gecisi icin acil fren destek sis
    -300 kavsak gecisi icin acil fren destek sis
    -271 Yaya guvenligi icin fren mudahalesi

DA2 Media paketi
    -P44 Park Paketi
    -512 comand online ve 6 li dvd degistirici

799 metalik elmas beyazı
    115 ipek beji artico deri koltuklar
    B18 gözlük muhafazası
    B24 ilave ısıtıcı için uzaktan kumanda
    H14 ceviz ağacı süslemeler
    P54 alarm paketi
    U12 kadife paspaslar
    228 ilave ısıtıcı
    309 ikili bardak tutucu
    413 panatomik sunruf
    Harman kardon logic7 ses sistemi
    ses izolasyonlu camlar
    sıtmalı ön cam yıkama sistemi
    80 lt yakıt tankı

• 240000 TL ye 1.6 motor:( hayırlı olsun
  • ben cok begenerek aldim. ayni fiyata 2.0 motorun boş versiyonun dan kat kat iyidir bence. Ekstra aldigim donanim listesine baktiniz mi.
  • Hocam ne yapmışsın sen ya, ben c180 e 160 bin veriyorum diye içim acıyor 1.6 motor diye, valla tebrik ediyorum :) Deneme sürüşü yaptım geçen hafta E180 mi c180 mi diye ve e nin bildiğin gitmediğini bizzat test ettim.O araç için 1.6 motor olmamış umarım memnun kalırsınız ama aracin hizlanmasinda cok ciddi sorun var,extra donanımlar satarken de asla o kadar değerini artirmiyor aracın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: passengerX

Hocam ne yapmışsın sen ya, ben c180 e 160 bin veriyorum diye içim acıyor 1.6 motor diye, valla tebrik ediyorum :) Deneme sürüşü yaptım geçen hafta E180 mi c180 mi diye ve e nin bildiğin gitmediğini bizzat test ettim.O araç için 1.6 motor olmamış umarım memnun kalırsınız ama aracin hizlanmasinda cok ciddi sorun var,extra donanımlar satarken de asla o kadar değerini artirmiyor aracın.

Merhabalar pasaengerX iyi temennileriniz icin tesekkur ederim. Ben bu araci almadan once cok arastirdim. bmw,audi,mercedes,land,volvo dan bir suru arac baktim test surusu yaptim arastirdim yorumlara baktim.Gordugum kadariyla lux arac kullanicilari genelde yuksek model arabanin bos halini alip kullaniyor. Ben rahatima biraz duskunum hazir aliyorken konfor guvenlik ve teknoloji adina bu araca extradan alinabilecek herseyi aliyim dedim. Ayrica sayin kardesim
    araba cok güzel gidiyor. Size gore gitmiyor olabilir ama bana gore gidiyor.Zaten rallici gençlerin alacağı araç modelleri belli. Ben hız sınırını bile acil bir durum olmadıkça geçmem.Emniyet kemeri takmadan yola çıkmam.Benzer bir soruyu da ben soriyin. C serisi küçücük ve iç hacim çok sıkışık.Ben hiç rahat edemedim. Ayrıca donanımı da çok fakir.Bence c serisinden alacağınıza biraz daha para verip e 180 alın cok fazla bi farkı yok zaten. Nasılsa ikisi de gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Padrone-

quote:

Hocam ne yapmışsın sen ya, ben c180 e 160 bin veriyorum diye içim acıyor 1.6 motor diye, valla tebrik ediyorum :) Deneme sürüşü yaptım geçen hafta E180 mi c180 mi diye ve e nin bildiğin gitmediğini bizzat test ettim.O araç için 1.6 motor olmamış umarım memnun kalırsınız ama aracin hizlanmasinda cok ciddi sorun var,extra donanımlar satarken de asla o kadar değerini artirmiyor aracın.

Merhabalar pasaengerX iyi temennileriniz icin tesekkur ederim. Ben bu araci almadan once cok arastirdim. bmw,audi,mercedes,land,volvo dan bir suru arac baktim test surusu yaptim arastirdim yorumlara baktim.Gordugum kadariyla lux arac kullanicilari genelde yuksek model arabanin bos halini alip kullaniyor. Ben rahatima biraz duskunum hazir aliyorken konfor guvenlik ve teknoloji adina bu araca extradan alinabilecek herseyi aliyim dedim. Ayrica sayin kardesim
    araba cok güzel gidiyor. Size gore gitmiyor olabilir ama bana gore gidiyor.Zaten rallici gençlerin alacağı araç modelleri belli. Ben hız sınırını bile acil bir durum olmadıkça geçmem.Emniyet kemeri takmadan yola çıkmam.Benzer bir soruyu da ben soriyin. C serisi küçücük ve iç hacim çok sıkışık.Ben hiç rahat edemedim. Ayrıca donanımı da çok fakir.Bence c serisinden alacağınıza biraz daha para verip e 180 alın cok fazla bi farkı yok zaten. Nasılsa ikisi de gitmiyor.

Hocam aynı motor ve daha ağır bir araç tabi mantıken daha yavaş hızlanır :) ben de Ralli yapmıyorum otobanda bile 130 a sabitlerim ama ilk hızlanması da iyi olsun isterim.yeni c iç hacım. olarak e ye çok yaklaştı haksızlık etmeyin, önceki c amenna dardı ama bu gayet ferah. Dediğinizi ben de düşündüm 15 2 bine 2500 de e Elite buldum ama yaş 34 daha e serisi için de gencim o yüzden de düşünmedim umarım zevkle kullanırsınız asla kötülenecek bir araç değil ama keşke vergi sıkıntısı olmasa da 2000 motor olaydı tadından yenmez di o araç :)

• C ile E kıyaslanır mı naptın aralarında dağlar kadar fark var. Motor ağır bile olsa ben her türlü E alırım. İkisinide denyene gören test eden biriyim, E nin yanında C çöp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E180 ile c de kullanilan 1.6 mitorlar ayni ama aktarma ve vites teknolojileri farkli. E de daha gelismis teknoloji kullanildigi icin aradaki agirlik farkini tolere ediyor e 180. ic mekana gelince c de iyilestirmeler var. Seklinsemali de cok guzel olmus. ama e ile kiyaslamam ben. cunku sinif farkli bir kere. benim yasim 32 :)) ayrica ben e 250 alacagima ayni paraya full donanimli s serisinde bile kimsenin almadigi ozellilleri olan bir araba almis oldum. Satarken ki degerinide acikcasi arabayi enaz 5 sene kullanacagim icin pek dusunmuyorum.
  • Öncelikle hayırlı olsun.

C'ye göre E almak tabikide daha avantajlı gözüküyor fakat E'nin içini doldurdukca o avantaj kaçıyor. Şöyle ki;

En basitinden 360 kamera sistemi isteyince Command Online zorunlu oluyor
    12,839.34+6,707.12=19546.46 TL eklenmiş oluyor

C'de ise sadece 360 kamera için ödenecek ücret ödeniyor.
    Donanım doluluğu olarak iki aynı araçta aynı dolulukta olunca E'nin fiyatı çok uçmuş oluyor, bir çok donanım E'de daha pahalı olduğu için.

2.5 ay bekleme süresi de çok koyuyor adama, C olsa neyse de E serisinde daha kısa süre beklerdim

Keyifli sürüşler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Öncelikle hayırlı olsun.

C'ye göre E almak tabikide daha avantajlı gözüküyor fakat E'nin içini doldurdukca o avantaj kaçıyor. Şöyle ki;

Donanım doluluğu olarak iki aynı araçta aynı dolulukta olunca E'nin fiyatı çok uçmuş oluyor, bir çok donanım E'de daha pahalı olduğu için.

2.5 ay bekleme süresi de çok koyuyor adama, C olsa neyse de E serisinde daha kısa süre beklerdim

Keyifli sürüşler dilerim

Cok tesekkur ederim sagolun.
    Evet e de 360 kamerayi tek basina alamiyorsunuz ama zorunlu kildigi comand online de parasi bisa gidecek bir donanim degil. Sizin bahsettiginiz olay aracin motoru buyuyunce degisiyor aslinda. Mesela e 180 de alinan donaninlar once %45 sonrada %18 ile carpiliyo. E 250 de once %90 sonra da %18. Yani 1000 tl lik bir donanim c seriri ve e180 de 1711 TL iken E250 de ise 2242 TL arada 531 TL fark oluyo yani yari yariya neredeyse. Bu buyuk motorlu araclarin tum diyatlandirmalarinda gecerlidir. Yoksa Dediginiz gibi E 180 de C ile ayni donanim daha pahali degil. Fiyatlar ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Padrone- -- 18 Mayıs 2014; 21:59:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Öncelikle hayırlı olsun.

Keyifli sürüşler dilerim

Cok tesekkur ederim sagolun.
    Evet e de 360 kamerayi tek basina alamiyorsunuz ama zorunlu kildigi comand online de parasi bisa gidecek bir donanim degil. Sizin bahsettiginiz olay aracin motoru buyuyunce degisiyor aslinda. Mesela e 180 de alinan donaninlar once %45 sonrada %18 ile carpiliyo. E 250 de once %90 sonra da %18. Yani 1000 tl lik bir donanim c seriri ve e180 de 1711 TL iken E250 de ise 2242 TL arada 531 TL fark oluyo yani yari yariya neredeyse. Bu buyuk motorlu araclarin tum diyatlandirmalarinda gecerlidir. Yoksa Dediginiz gibi E 180 de C ile ayni donanim daha pahali degil. Fiyatlar ayni

Alıntıları Göster
    sayın padrone e 180 ile 520 i yi aynı gün test ettim.2 si arasında sürüş zevki olarak müthiş fark var.e 180 de yürümeyen 1.6 motor 520 i de bana uçuyor gibi geldi.teknik veriler birbirine yakın demeyin.ben sürdüm teknik veriler ile 2 araç arasında alakası yok.bana biraz dolu paketini 172 ye bırakmışlardı. 3-4 gün sonra kendileri tekrar aradı ve 166 ya kadar indiler.şahsen sizin yerinizde olsam tercihimi bmw den yana kullanırım. mercedes hakikaten hantal bir araç.karar sizin tabikide.

• quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

sayın padrone e 180 ile 520 i yi aynı gün test ettim.2 si arasında sürüş zevki olarak müthiş fark var.e 180 de yürümeyen 1.6 motor 520 i de bana uçuyor gibi geldi.teknik veriler birbirine yakın demeyin.ben sürdüm teknik veriler ile 2 araç arasında alakası yok.bana biraz dolu paketini 172 ye bırakmışlardı. 3-4 gün sonra kendileri tekrar aradı ve 166 ya kadar indiler.şahsen sizin yerinizde olsam tercihimi bmw den yana kullanırım. mercedes hakikaten hantal bir araç.karar sizin tabikide.

Sagolun tesekkur ederim. Peki araci aldiniz mi.ya da ne zaman alicaksiniz. bmw nin modelleri mercedese gore bombos.mercedesin bos paketlerinde bile standart olan cogu ozellik bmw de ucretli. ben de ikisini test ettim. hatta bi kac defa. ama kararim mercedes oldu.ben aracin ucmasini istesem E63 Amg alirim. Ayrica bmw konfor olarak mercedese yaklasamaz bile.hele uzun yolda hic cekilmez.mercedes bulutlarin ustunde gidiyor hissi veriyor gercekten. dusuncelerinize saygi duyuyorum ama 10 tane daha araba alsam yine aynisini secerdim

• quote:

yeni c iç hacım. olarak e ye çok yaklaştı haksızlık etmeyin, önceki c amenna dardı ama bu gayet ferah.

İkisinin de arka koltuğuna oturdum, genişlik (ferahlık) olarak alakası bile yok.
    Sadece ön koltuklardan bahsediyorsanız bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 19 Mayıs 2014; 13:02:05 >
  • quote:

quote:

Sagolun tesekkur ederim. Peki araci aldiniz mi.ya da ne zaman alicaksiniz. bmw nin modelleri mercedese gore bombos.mercedesin bos paketlerinde bile standart olan cogu ozellik bmw de ucretli. ben de ikisini test ettim. hatta bi kac defa. ama kararim mercedes oldu.ben aracin ucmasini istesem E63 Amg alirim. Ayrica bmw konfor olarak mercedese yaklasamaz bile.hele uzun yolda hic cekilmez.mercedes bulutlarin ustunde gidiyor hissi veriyor gercekten. dusuncelerinize saygi duyuyorum ama 10 tane daha araba alsam yine aynisini secerdim

Alıntıları Göster
    tabiikide karar sizin.eğer uzun müddet satmayı düşünmüyorsanız hayırlısı olsun şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

yeni c iç hacım. olarak e ye çok yaklaştı haksızlık etmeyin, önceki c amenna dardı ama bu gayet ferah.

İkisinin de arka koltuğuna oturdum, genişlik (ferahlık) olarak alakası bile yok.

Mercedes in sitesinde aracın tüm ebatları yazıyor cm olarak, kiyaslayabilirsiniz
  • quote:

tabiikide karar sizin.eğer uzun müddet satmayı düşünmüyorsanız hayırlısı olsun şimdiden.

Tsk ederim. daha iyisi size nasip olsun ins. bmw yi aldiniz mi.
  • quote:

quote:

quote:

Mercedes in sitesinde aracın tüm ebatları yazıyor cm olarak, kiyaslayabilirsiniz

Verilere baktığınızda 3-5 santim az gibi görünebilir ama gerçekte öyle olmuyor.
    Özellikle arka tarafta tavan eğimi ferahlık hissini çok etkiliyor.
    Daha önce C serisi forumda yazmıştım heralde, arka kapılardaki el tutmaçlarına neredeyse kafanız çarpacak kafanızı sağa/sola çevirince.
    Ben alacak arkadaşlara canlı olarak görüp karşılaştırmalarını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 19 Mayıs 2014; 13:42:49 >

• quote:

Sagolun tesekkur ederim. Peki araci aldiniz mi.ya da ne zaman al..............

Motor performansı hariç, gerçekten en alınası araçlardan biri. Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 19 Mayıs 2014; 13:44:50 >
  • Valla cla da olan hissi soylemissiniz sanki :) ben 1.88 im one de 1.87 lik arkadaşım oturdu deneme sürüşü yaptık bilerek arkada oturdum yine de rahatsız hissetmedim W204 kullanırken arka taraf bu kadar rahat değildi. Aracı aldığım mengerlerdeki satıcı e kadar ferah deyince internetten baktım evet 3-4 cm fark var ama kafanın oraya çarpma hissini ben almadım inanin.
  • quote:

quote:

Sagolun tesekkur ederim. Peki araci aldiniz mi.ya da ne zaman al..............

Motor performansı hariç, gerçekten en alınası araçlardan biri. Hayırlı olsun

Gecen hafta aldim temmuz siparisine son anda yetistirdiler. temmuzun sonunda teskim alicam ins.indirimle beraber 228000 e aldim. bi kismini odedim. kalani da o zamanki fiyat uzerinden hesaplanacak. fiyatlar surekli artma egiliminde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.