Şimdi Ara

Mercedes E 180 2014 Model (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Padrone-

kafami neden vuracakmisim anlamadim. bir ay olacak neredeyse ve cok memnunun arabadan. sen bu donanimda bur araba kullandin mi ki boyle sacma sapan yorumlar yapabiliyosun.

Takılmayınız bu yorumlara, keyifle bininiz kazasız belasız
  • Padrone- P kullanıcısına yanıt
    insanları aşağılamaya çalışman yersiz benim ki tavsiye dinlersin veya dinlemessin yorumlara kapalıysan niye konu açıyosun
    Hayatta üç çeşit insandan korkacaksın ;
    Dağdan inme
    Dinden dönme
    Sonradan görme .
    deyişiyle umarım insanları aşağılayıcı bir şekilde böyle araç kullanabiliyomusun sen git işine gibi bir anlayışı terk edersin
    soruna seninle araba yarıştırıcak kadar o seviyelere düşmeyiz maksat sohbet muhabbet
    araçıncla mutluysan ne mutlu Allah kaza Bela vermesin
  • Hala sacmaliyosun. ben arabayi alali bir ay olmus ve cok memnunum uyiki almisim diye bi kac defa yazmisim sen hala kafani duvara vurur sivasini falan dokersin diyosun. uc cesit insandan korkacaksin demissin ya aslinda en tehlikelisini yazmamissin. bir konu hakkinda hicbir fikri olmadigi halde biliyormus gibi akam kesenlerde en cok korkacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ya benim verdiğim cevap yukarıda yazıyo orda mutluysan Allah kaza bela vermesin demişiz yine diyorum iyi günlerde kullan
    Bir yorum yaptık dostça on tane şey yazmışsın hakikaten böyle 180 motor getirmesinler kimler biniyo sonra geliyo buralarda ahkam kesiyo arkadaş
    Sana yazdığım yorumda alma kafanı duvarlara vurursun demişim sebebi o arabanın makyajlı kasası çıktığında ilk alanlardanım memnun kalmadım bir 220cdi gibi gitmiyo vites konusunda beklentilerimi karşılayamadı yazdıysam da bu yüzden yazdım bir yorum ben belki okumadım sayfadaki bütün yorumları arabayı aldığından haberim de yoktu yine ve tekrar söylüyorum Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan inşAllah tamam mı insanlarada öyle sen bu segmentte araba kullanabildin mi gibi aşağılayıcı söylemler kullanma dediğim gibi getirmesinler bu 180 motorları sonra forum sayfaları böylelerle doluyo kal sağlıcakla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya peki e180 aldim bunlar var karismayin bana filan felan bizim karistigimiz filanda yok. Kardesim tavsiyede bulunmaya calisiyoruz adam atar yapiyor. 1 fotograf yuklersen belki inanir susariz gecenlerdede, x5 m paket alan bi ergen vardi lutfen sizi o kefeye koymuyalim degerli forum arkadasimiz.

• buyurun... Mercedes E 180 2014 Model

• quote:

Orijinalden alıntı: 27alperen27

Ya peki e180 aldim bunlar var karismayin bana filan felan bizim karistigimiz filanda yok. Kardesim tavsiyede bulunmaya calisiyoruz adam atar yapiyor. 1 fotograf yuklersen belki inanir susariz gecenlerdede, x5 m paket alan bi ergen vardi lutfen sizi o kefeye koymuyalim degerli forum arkadasimiz.

fotograf yukledim buyurun bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Padrone- -- 24 Ağustos 2014; 14:07:27 >
    Cevap vermenize gerek bile yoktu bence. Ama bu sayede güzel aracınızın güzel fotolarını görmüş olduk. Daha önce demiştim ama tekrar hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın diyorum. Kesinlikle benim de hayranı olduğum kasa ve klasik ama bu klasikliğin üzerine sportiflik de çok başarılı bir şekilde monte edilmiş bir kasa.

Bu son makyaja kadar hiçbir E sınıfı kasa bana 5 serisinden daha albenili görünmemişti. Eğer bir gün bu kasayı alırsam, kesinlikle motor tercihim sizinki gibi olacak ve vergiden tasarruf ettiğim para ile de Premium paket ve Medya paketi kesin alacağım. AMG paket ise??? bilmiyorum. Belki onun yerine bir iki modern güvenlik donanımı eklerim.

Bu aracı yüklemenin yanlış olduğunu düşünmüyorum. Siz ne kadar kullanmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama E serisi hakikaten ortalamalarda çok uzun süre kullanılan (kiralıklar hariç) ve yeni kasası çıksa bile eskimeyen, prestij kaybetmeyen bir kasa.

• mtutun M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için.Almadan önce çok araştırdım ve çok memnunum. size de tavsiye ederim . Bence amg paket alacağınıza güvenli-teknolojik donanım alın daha iyi.Ben yine buna benzer şekilde donatacağım bir S alıncaya kadar bunu kullanıcam inş.
    Fotograf yuklemiyecektm ama bazı arkadaşlarımız beni ergenlerle karıştırmış.Bişeyler ima etmiş.
    İnsanlar hiç tanımadıkları kişiler hakkında çok önyargılı olabiliyorlar ve bazen terbiye sınırlarını da aşıyorlar.
  • Arkadaşlar merhaba. Araca lastik almayı düşünüyorum 245 55 17 üstünde gelenler. Daha az gürültü ve tutunma performansı için hangi markanın hangi ebatlarda lastiğini aliyim. İlla 245 55 17 mi almak gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşım, önceliklea arabanızı iyi günlerde güle güle kullanın, biraz geç de olsa :)
    Ben bir şey sormak istiyorum size. Hafızalı koltuklar, keyless go varken nasıl çalışıyor acaba ? Yani, anahtar benim cebimde iken, bana ayarliyordur tabii ama, eşim de yan koltuğa oturduğunda ve onun da anahtarı çantasında iken sorun oluyor mu?? Bende daha önce e200 vardı ve anahtarı yerine sokmadan koltuklar kendini ayarlamiyordu böyle bir durumda.

• Bu arada yumuşak lastik konusunda michelin epey işime yaramıştı kullandigim arabalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keniken -- 30 Temmuz 2015; 18:22:01 >
  • Merhaba. Teşekkür ederim. Keyless go ile hafızalı koltuklar arasında herhangi bir bağlantı yok. Hafıza tuşları ile önceden hafızaya alınmış pozisyonlara geçiliyor. Hafıza düğmesine basmadan koltuklar hareket etmiyor.

• Arkadaşlar İndel TB41A marka model ataç buzdolabını aldım. Baya araştırdım. Bu ürününün daha büyüğünü 3 yıldır kamp-piknik vs. için aldığımız araçta kullanıyoruz. Daha iyisini bulamadığım için yine bu markdan aldım.

http://www.acsagroup.com/Uploads/pdf/indelb2013.pdf

• Arkadaşlar Aranızda bagaj havuzu önerecek varmı?
    yada ben aşağıdakini buldum kullanan fikri olan var mı?
    saygılar

http://www.halibagajhavuzu.com/mercedes-e-serisi-sedan-w-212-2010-sonrasi--urun388.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.