Şimdi Ara

Mercedes E270 CDI Nasıl Bilirsiniz ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
64.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: sierra

quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Arkadaşlar uzun süredir bir araç bakıyorduk.
    Bugün istanbuldaki bir tanıdığımızdan bir telefon aldık.
    Elinde temiz bir e270 cdı varmış.
    2005 model 112.000 km'de sağ ön çamuruk lokal boyalı,lacivert renkde.
    Fiyat olarak 90 bin tl.Fakat pazarlık mümkün dediler.
    Bu araç ile ilgili iyi kötü bir duyumunuz var mı?
    Herhangi bir sorunu olduğunu duydunuz mu(kronik bir arıza,hata v.b)?
    Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

O bir mercedeste olsa 6 yaşında 112 bin km. de bir araca hayatta 90 bin tl. gibi bir para vermem

Şimdi size 6 yaşında 112 bin km de ferrari versele 90 bine binmezmisiniz ?

örneğin çok ters olmuş.inan bana 112 bin km de ferrariye 90 bin vermezler.ayrıca motorları sanırım o kadar dayanmıyor.keşke bentley falan deseydin...

evet motor biter

• quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Arkadaşlar uzun süredir bir araç bakıyorduk.
    Bugün istanbuldaki bir tanıdığımızdan bir telefon aldık.
    Elinde temiz bir e270 cdı varmış.
    2005 model 112.000 km'de sağ ön çamuruk lokal boyalı,lacivert renkde.
    Fiyat olarak 90 bin tl.Fakat pazarlık mümkün dediler.
    Bu araç ile ilgili iyi kötü bir duyumunuz var mı?
    Herhangi bir sorunu olduğunu duydunuz mu(kronik bir arıza,hata v.b)?
    Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Tavsiyem 2006 sonra makyajlı almanız, 2006 sonra W211 de 2000 parça ve en önemlisi sorun yapan SBC fren sistemi değişdi, bence 90 bin TL az para değil nerden baksanız 5 senelik araç
  • 90 fazla duruyor.. bu arada 61can61 kardeş sakin biraz 235 le neyin peşindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rappelz32

90 fazla duruyor.. bu arada 61can61 kardeş sakin biraz 235 le neyin peşindesin

Gece saat 3 te acelem vardı aydın izmir otobanında yapılmış bişeydi
  • 90.000 TL ve İkinci el bir araba.

İkisini yanyana koymakta oldukça zorlanıyorum.

Ben 90.000 TL nin yanına ikinci el bir arabayı HANGİ MARKA OLURSA OLSUN yanyana koyamadım.

Koyanlar da olacaktır, buna da diyecek bir sözüm yok.

Herkes istediğini seçmekte özgürdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: 61can61

Bu aracın Hem benzinlisi Hemde Dizeli var şuan kullandıgım

231 Beygir diye biliyorum performansı çok iyi Ben 80 bin kmde Avantgarde donanım 85 Bine almıstım Dizel Olanı

Benzinliyi iş karsılıgı aldım

Son hız olarak 235 yaptım ben Annem olmasa daha gitmeyi denerdim ama valide işte

231hp değil..

e270cdi pek tavsiye edilen bir motor değildir..bildiğim kadarıyla 5silindirli ve 177hp güce sahip..-435nm torku vardı yanlış hatırlamıyorsam..

e220cdi tavsiye ediyorum..

ayrıca

@61can61

imzan kural dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 3 Eylül 2010; 19:31:50 >

• mondeodan s 320ye geçiş adlı forumda belirttim bu araçla ilgili ve telefon ettim konuya açan arkadaşa yardımcı olmak için galerici arkadaşıma gün içinde. 232kdaki bir araç vardı ellerinde, fiyat aldım ve genel piyasasınla ilgili durum bilgisi.araç hakkında yorum yapmayacağım başka başlıklar altındada görüşlerimi belirttim zaten.tek diyeceğim şey kesinlikle alma fiyat çok çekilmiş çok zarar edersin hemde çok.e200 komp bakmanı tavsiye ederim kullanmış biri olarak yada makyajlı e220cdi mantıklı dediği gibi arkadaşların vergi vs masraf açısından. yalnız e220cdi ile ilgili bilgileri kullananlara sor herhangibir yakınlığım olmadı, dizel olmasından dolayı.
  • Arkadaşlar araca baktım gerçekten çok ama çok temiz duruyor fakat sahibi 89.000 tl'den aşağı inmedi.
    Yine aynı gün içerisinde tamamen şans eseri öyle güzel bir araç buldum ki hala aklımda.
    Araç 2010 model c180 elegance amg sadece 1.500 km'de beyaz renk ama bir araç bu kadar mı temiz olur,o derece.
    Gerçi km düşük zaten diyebilirsiniz ama en ufak bir toz leke lastiklerde en ufak bir aşınma ve paspaslarda bir toz tanesi bile yok.
    Açıkcası sıfırı bu kadar temiz olamaz denilebilecek bir araçtı.
    87.000 tl fiyat çektiler fakat araya tanıdıkları felan koyduktan sonra 1 sene kasko ve tüm devir masrafları v.b satıcıya ait olmak üzere 85,500'e anlaştık.
    Kapora v.s verilmedi ama sonradanda aracı bağlamadığıma pişman oldum.
    Sabah ilk iş sahibi ile buluşup detayları konuşmayı ve aracı servise sokmayı düşünüyorum.
    Siz ne dersiniz fiyat v.b konuda?
    Bu arada aracın sahibi 22 yaşında bir bayan paraya ihtiyacı olmayan bir tip,yani sıkıldıkça bin km'de araç değiştiren bir insan.
    Bakalım yarın belki arabanın yanında o güzel bayanı da alırız

• c serisi e serisi çok farklı bende fiyatları açısından c180komp amg ye çok takıldım bi aralar yalnız kafama yatmayan birsürü şeyle beraber arkadaşlarımda fuzuli olacağını düşünüp vazgeçirdiler.ben size c180lerde bayi çıkışlı olup olmamasına dikkat etmenizi ve amg packetin orjinalmi yoksa türkiye montajlı olup olmadığını öğrenmenizi tavsiye ederim.e270cdi içi almamanız daha hayırl olur diye düşünüyorum en azından kaybınız daha az olacaktır.üstelik c serisi ile garanti kapsamında olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pershing105

c serisi e serisi çok farklı bende fiyatları açısından c180komp amg ye çok takıldım bi aralar yalnız kafama yatmayan birsürü şeyle beraber arkadaşlarımda fuzuli olacağını düşünüp vazgeçirdiler.ben size c180lerde bayi çıkışlı olup olmamasına dikkat etmenizi ve amg packetin orjinalmi yoksa türkiye montajlı olup olmadığını öğrenmenizi tavsiye ederim.e270cdi içi almamanız daha hayırl olur diye düşünüyorum en azından kaybınız daha az olacaktır.üstelik c serisi ile garanti kapsamında olursunuz.

Orjinal amg paket ve araç göztepe koluman çıkışlı.
  • Pek anlamadigimi soyluyum, fakat C serisi agir basti bende.. Sonucta yeni bir arac, digeri ise 6 yillik..
  • 2003 model e270cdi miz var.Aracın kronik problemleri bildiğim kadarıyla şanzıman arızası ve sbc fren sistemi.Bizde şanzımanı ve sbc beynini ücretsiz değiştirdiler şuan aracın hiç bir sıkıntısı yok.140.000kmde araç ama 520d ymiş e220cdi miş hiç biri yanında tutunamıyo Bazı günler araba çok performanslı oluyo bazı günler hafif eski performansı düşüyo aynı mazot olsa bile.(Performans düşüyo derken çok çok çok ufak bi şey.Anca arabayı süren insan algılayabilir ki o bile zor.Ama çalışma sesi değişiyo çok az)Sanırım enjektörlerinde bir arıza var ama rahatsız etmiyo.Arabaya 135.000kmde chip tuning işlemi uygulandı 210 beygir civarında şuan araç.Fazla zorlattırmak istemedik çünkü arabanın yaşıda kilometreside belli ne olur ne olmaz Ama canavarın hiç bi sıkıntısı yok şuan Chip uygulamasından önce 235-240 ı görmüştü araç fakat chipten sonra 255 yaptı yarın Ankara-İstanbul arası seyehat etcez 260ı zorlıyacağız bakalım ne olcak. 520d yanına yaklaşamıyo chipten sonra.chipten öncede yaklaşamıyodu tabi 5 silindirli motorun kalkmasıyla ilgili de bi mercedes servisi bu euro bilmemne emisyonlarından dolayı olduğunu söylemişti.Volkswagenlerin 1.4 tdi leri 3 silindir 75 hp idi bi zamanlar şimdi nasıl bilmiyorum ama onlarda kök söktürüyodu rakiplerine e270cdi de 5 silindir ve gerçekten çalışmasına kadar farklı 4 ve 6 lardan.5 silindir iydir ya Aracın frenlerine de değineyim biraz gerçekten süper bir fren sistemi var bildiğin gücü fren pedalında hissediyosun.Eskiden passatımız vardı 2005 ve neredeyse bunun yanında durmuyodu o araç Bu arada her gittiğimiz servisin sahibi arabaya talip oluyo çünkü gerçekten bizim arabamız gibi temizi ve sorunsuzu yok o yaşta.7 yıldır her gün garajda durur.Akrabamızdan aldık biz bu aracı ve 32.000 euro ya aldık bu sene başı

• Serviste tanıştığım bir doktordan ilk elden 2004 84.000km'de E270CDI için 82.000TL'ye el sıkıştım.
    İyi mi ettik kötü mü, yarın satışını alacağım, ne dersiniz?
  • e270 yerine e280cdi dusunmeniz gerekiyor. yada e220 de olabilir.

basinizin belaya girmesini istemiyosaniz tabi
  • 2005 icin 90.000 fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

2005 icin 90.000 fazla

Benzinli olsa evet, ama dizelmiş.
  • Eski başlığı hortlattım. Benim soru, ilk el doktordan 2004 84.000km'de E270CDI için 82.000TL. nasıl?
    Sahibinden'de bu fiyata araç yok ama e220CDI için fırsat beklemek daha mı akıllıca olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocazola

Eski başlığı hortlattım. Benim soru, ilk el doktordan 2004 84.000km'de E270CDI için 82.000TL. nasıl?
    Sahibinden'de bu fiyata araç yok ama e220CDI için fırsat beklemek daha mı akıllıca olur acaba?

Anlamış değilim o kadar para verip 7 senelik araç alcaksınız, gider 0 km passat alınır kafanız ağrımaz, birde 84.000 km olduğuda meşhul
  • e 270 lere 70 üstü fazla bence. Yakıt tüketimi az değil, vergi dilimi yüksek ve sahibindendeki ilanların çoğu 100 bin'i devirmiş. 100+ üstü bir arabaya 80-90 vermek ne olursa olsun cazip değil.
  • Kasalarin sekli degistigi icin ,eski modellerin fiyati bayagi dustu,ona gore dusunun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.