Şimdi Ara

Mercedes E270 CDI Nasıl Bilirsiniz ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
64.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir bir araç bakıyorduk.
    Bugün istanbuldaki bir tanıdığımızdan bir telefon aldık.
    Elinde temiz bir e270 cdı varmış.
    2005 model 112.000 km'de sağ ön çamuruk lokal boyalı,lacivert renkde.
    Fiyat olarak 90 bin tl.Fakat pazarlık mümkün dediler.
    Bu araç ile ilgili iyi kötü bir duyumunuz var mı?
    Herhangi bir sorunu olduğunu duydunuz mu(kronik bir arıza,hata v.b)?
    Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

04.09.2010 Edit :

Arkadaşlar araca baktım gerçekten çok ama çok temiz duruyor fakat sahibi 89.000 tl'den aşağı inmedi.
    Yine aynı gün içerisinde tamamen şans eseri öyle güzel bir araç buldum ki hala aklımda.
    Araç 2010 model c180 elegance amg sadece 1.500 km'de beyaz renk ama bir araç bu kadar mı temiz olur,o derece.
    Gerçi km düşük zaten diyebilirsiniz ama en ufak bir toz leke lastiklerde en ufak bir aşınma ve paspaslarda bir toz tanesi bile yok.
    Açıkcası sıfırı bu kadar temiz olamaz denilebilecek bir araçtı.
    87.000 tl fiyat çektiler fakat araya tanıdıkları felan koyduktan sonra 1 sene kasko ve tüm devir masrafları v.b satıcıya ait olmak üzere 85,500'e anlaştık.
    Kapora v.s verilmedi ama sonradanda aracı bağlamadığıma pişman oldum.
    Sabah ilk iş sahibi ile buluşup detayları konuşmayı ve aracı servise sokmayı düşünüyorum.
    Siz ne dersiniz fiyat v.b konuda?
    Bu arada aracın sahibi 22 yaşında bir bayan paraya ihtiyacı olmayan bir tip,yani sıkıldıkça bin km'de araç değiştiren bir insan.
    Bakalım yarın belki arabanın yanında o güzel bayanı da alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 4 Eylül 2010; 0:23:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes E270 CDI: Kusursuz Lüks ve Performansın Birleşimi

Mercedes-Benz E270 CDI, lüks ve performans arayanlar için ideal bir seçimdir. 2,7 litrelik dizel motoruyla E270 CDI, hem güçlü hem de yakıt tasarrufludur.

Mercedes E270 CDI Yorumları

Gerçek kullanıcıların yorumları, E270 CDI'nın yol tutuşu, konforu ve genel güvenilirliği açısından övgüler aldığını göstermektedir. Ayrıca, dizel motorun yakıt verimliliği ve düşük bakım maliyetleri birçok sürücü tarafından takdir edilmektedir.

Mercedes E270 CDI Motor Ömrü

Düzenli bakım ve doğru kullanımla Mercedes E270 CDI'nın motor ömrü önemli ölçüde uzatılabilir. Pek çok kullanıcı, 300.000 km ve üzeri kilometrelerde bile sorunsuz bir şekilde çalıştığını bildirmektedir.

Mercedes E270 CDI Sorunları

Her araçta olduğu gibi, E270 CDI'da da bazı potansiyel sorunlar olabilir. Ancak, bu sorunlar genellikle düzgün bakım ve onarımlarla önlenebilir veya düzeltilebilir. Yaygın olarak bildirilen sorunlar arasında enjektör arızaları, turbo sorunları ve dizel partikül filtresi tıkanıklığı yer almaktadır.

Mercedes E270 CDI Kullanıcı Yorumları

E270 CDI kullanıcılarının büyük çoğunluğu araçlarından memnun görünüyor. Çoğu yorumcu, sürüş dinamiklerini, iç mekan kalitesini ve genel değerini övmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar araçtan daha fazla güç veya daha iyi yakıt verimliliği beklediklerini de belirtmektedir.

Sonuç olarak, Mercedes E270 CDI, lüks, performans ve uzun vadeli güvenilirliğin mükemmel bir birleşimini sunan bir araçtır. Gerçek kullanıcı yorumları ve uzman görüşleri, E270 CDI'nın üstün bir sürüş deneyimi sağladığını göstermektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece performansının iyi olduğunu biliyorum :)

Lazorotti 'ye PM at

Bu arada fiyat bence fena değil.
  • Bizim apartmanın önünde bir tane E270 CDI var. Geçen sene arabanın rengi siyahtı ve bahardan sonra beyaz olduğunu gördüm. Birkaç gün önce de gri olmuş. Sahibini tanısam nedenini soracağım ama maalesef tanışamadık henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Bizim apartmanın önünde bir tane E270 CDI var. Geçen sene arabanın rengi siyahtı ve bahardan sonra beyaz olduğunu gördüm. Birkaç gün önce de gri olmuş. Sahibini tanısam nedenini soracağım ama maalesef tanışamadık henüz.

beyaza kaplatmıştır moda renk olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Arkadaşlar uzun süredir bir araç bakıyorduk.

O bir mercedeste olsa 6 yaşında 112 bin km. de bir araca hayatta 90 bin tl. gibi bir para vermem

Şimdi size 6 yaşında 112 bin km de ferrari versele 90 bine binmezmisiniz ?

• Bu aracın Hem benzinlisi Hemde Dizeli var şuan kullandıgım

231 Beygir diye biliyorum performansı çok iyi Ben 80 bin kmde Avantgarde donanım 85 Bine almıstım Dizel Olanı

Benzinliyi iş karsılıgı aldım

Son hız olarak 235 yaptım ben Annem olmasa daha gitmeyi denerdim ama valide işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Bu konunun benzeri konuşuldu forumda. Konuda ben bu aracı almayın dedim, konuya açan arkadaş aldı. Sonunda araçtan memnun kalmayıp satmıştı yada takas etmişti sanırım. Özetle 1) bu araç alınmaz; 2) bu konuya benzer konu forumda mevcut olması lazım (silinmesidyse tabi)...

Trabzonlu bir arkadaştı ondan mı bahsediyorsunuz?

Edit : Üstümdeki hemşodan bahsediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 2 Eylül 2010; 22:36:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW e34 mü Mercedes w124 mü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Bahsettiğin araç pahalı dostum.

O paraya makyajlı e220 cdi avangarde almanı öneririm.

Bu araçlarda tek sorun kötü yakıttan olur.Herhangi bir kronik vakkaları bulunmaz, özellikle makyajlı kasaları çok daha oturaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Bu konunun benzeri konuşuldu forumda. Konuda ben bu aracı almayın dedim, konuya açan arkadaş aldı. Sonunda araçtan memnun kalmayıp satmıştı yada takas etmişti sanırım. Özetle 1) bu araç alınmaz; 2) bu konuya benzer konu forumda mevcut olması lazım (silinmesidyse tabi)...

Trabzonlu bir arkadaştı ondan mı bahsediyorsunuz?

Edit : Üstümdeki hemşodan bahsediyordum

Birkanım allah razı olsun

Evet almıştım sonra 2 araç ile takas yapmıstım

Sattıgım Kişi nakite sıkısınca uygun fiyattan tekrar almıstım

Suan yaklaşık 10 12 tane Lüks arabam var

Forumda Bazı kişiler inanmıyor Plaka verince susuyorlar

Anlatmak istedigim F/P konusunda iyi bi araçtır parasını Hak eder son kurusuna kadar

Motor temiz degilse illallah ettirir

• Arkadaşlar bence konuyu dağıtmayalım.

İsteyen istediği paraya istediği arabayı alır , konumuz Mercedes E270 CDI.

Bilginiz varsa buyrun yorumlayalım , yoksa okumakla yetinin veya bu araçla ilgili fikirlerinizi beyan edin.
  • E 270 vergi dilimi olarakta hiçde ucuz olmayan bir dilimde 90.000km dizel motor için çok deil bence genede tabii nasıl ve ne şartlarda kullanıldığı önemli.Dayım 2003 yılında alırken Kompressor le E270 cdı arasında çok kararsız kalmıştı.sonuçta 270 modelini aldı yaklaşık 7 yıldır kullanıyor. sürüş keyfi olarak son derece kullanışlı araca bir baktırın sorun yoksa alınır sonuçta lüks segment araç alıyorsunuz,biraz daha fazla km yapmış ucuz araç yerine biraz daha ödeme yapmak mantıklı.Önemli olan sizin içinizin rahatlığı bence içinize sindiyse araç alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkukuyumcu06 -- 2 Eylül 2010; 22:50:07 >
  • quote:

Benim bildiğim o yıllardaki araçlarda motor ve beyin arızaları oluyordu.Arıza derken motor komple bitiyor yani öyle.Ama daha ilk km lerde olmuştu bu tür sorunlar.
    Bu araç 112.000 km ye geldiğine göre bi problemide yoktur heralde.
  • Sağolun arkadaşlar yorumlar için yarın bir bakmaya gideyim.
    Olurda beğenirsem daha detaylı bir araştırma yaparım.
  • 270 cdi ların motorlarında problem var.mercedes alacaksanız 220 cdi alın .aracı satarkende 220 daha kolay satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

Benim bildiğim o yıllardaki araçlarda motor ve beyin arızaları oluyordu.Arıza derken motor komple bitiyor yani öyle.Ama daha ilk km lerde olmuştu bu tür sorunlar.
    Bu araç 112.000 km ye geldiğine göre bi problemide yoktur heralde.

bahsedilen kasa araçtan yakın bir arkadaşımın babasında vardı, aynen dediğiniz gibi yepyeni aracın motoru değiştirilmişti, bence e270 cdi almayın, 0 km C serisi veya daha yeni model E serisi bakın

• İllaki w211 deniliyorsa e220 cdi öneririm daha düşük km li daha yüksek modelli belkide makyajlı
  • E400CDI varken otobanda denk geldi, iyi kaçdığını farketdim tabii şansı azdı 200 den sonra. MB 5 sil modeleri kaldırdı DPF yüzünden daha çok 4 ve 6 sil önem verdi
  • al ustune bi 400.000 km daha yap .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierra

quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

quote:

O bir mercedeste olsa 6 yaşında 112 bin km. de bir araca hayatta 90 bin tl. gibi bir para vermem

Şimdi size 6 yaşında 112 bin km de ferrari versele 90 bine binmezmisiniz ?

örneğin çok ters olmuş.inan bana 112 bin km de ferrariye 90 bin vermezler.ayrıca motorları sanırım o kadar dayanmıyor.keşke bentley falan deseydin...

• Güzel araçtır fakat üzerine biraz daha ekliyip 2011 C180 0 almak daha mantıklı bence.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.