Şimdi Ara

CHRYSLER 300C 3.0CRD mi?MERCEDES E320 CDİ mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
11.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR HANGİSİNİ ALIRDINIZ? (iki araçda 2006 model)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekayıkçı -- 27 Mayıs 2007; 16:01:39 >

• MERCEDES E320 CDİ tercihim olurdu.hem kalite, hem 2.el'i var ,hemde o bir yıldız
  • 300 C daha çok, genç olanlara ve sıradışı olmak isteyenlere hitap eden bir otomobil. daha kaslı ve baskın bir görünüşü var. boyutları mercedes s serisine yakın. mercedes kalitesini sunamasa da piyasa da oldukça tutmuş bir model...
  • Başka secenekler düşünürmüsünüz ama düşünmez iseniz mercedes e320 cdı derim
  • farklı olmak istiyorsan 300c
  • 300 c nin dış tasarımı mükemmel ama iç tasarımı için aynı şeyleri söylemek mümkün değil
  • 300 c alirdim karizma icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300C'ye bindim camlar küçük ve koltuklar çok baskın nasıl diyim. İçinde kendimi kaybettim arka koltukta oturdum.

Tabii kişiden kişiye değişir zevktir bu sonuçta ama ben 300C'nin içinde resmen boğuldum daraldım yani.

Bence E320 CDI
  • Çok zor bir soru.. İkiside harika araçlar 300C her zaman hayallerimi süslesede öbür taraf da bir yıldız var...
  • İKİSİNİ DE ALABİLİRSEN AL DOSTUM.SEÇİM YAPMAK ÇOK ZOR...

AMA MERCEDESİN DEĞERİ DAHA AZ DÜŞER 300 C DEN...
  • Çok zor bir karar gerçekten,iyi düşün ve içine hangisi sinerse onu al
  • merso chryslere değişilmez ancak 320 cdi yerine 270 cdi alın bence yıllık 1700 ytl vergi avantajı var ve 2.el satışında değer kaybetmiyor...
  • Tercihim Daha estetik gorunen E320 den yana olurdu. Hatta mümkünse E350 alın 3.500 CC V6 Çok güzel bir motor
  • 300 c de guzel ama kesinlikle mesedes..... bmw 530d lerede bakmanı tavsiye ederım.....
  • aynı para olsa tabii ki mercedes,

ama bildiğim kadarıyla aralarında en aşağı 15 bin euro gibi bir fiyat farkı var,

e klassın yakında kasa değiştireceği de göz önüne alınırsa 300 c daha iyi bir seçim gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

300C'ye bindim camlar küçük ve koltuklar çok baskın

ben 300C'nin içinde resmen boğuldum daraldım yani.

Bence E320 CDI

• Bence mersonun çizgileri daha hoş.Kaliteye zaten laf yok
  • bir de amerikan arabaları, amerikadan ithalatta uygulanan gümrük tarifeleri nedeniyle, ülkemizde değerinden çok daha pahalıya satılıyor.
  • Gönül Chrysler, mantık Mercedes diyor.

2.el kaygısı olmayacak kadar parası olan birisi olsam direkt olarak Chrysler 300C alırdım.
  • 300c mercedesle ancak tasarı konusunda kapışaiblir e serisi sınıfının standartlarını belirler o varken başkasına bakılmaz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.