Şimdi Ara

Mercedes-benz CLK (W209) 270 CDI nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç ay içerisinde almayı planlıyorum bütçem yeterse, kullanan arkadaşlar pozitif/negatif görüşlerini bildirirlerse çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler.

• Arac kac model bilmiyorum ancak ben c270cdi kullandim kilometresi cok yuksek olmasina karsin gercekten cok keyifliydi gaza basinca koltuga yapisiyodunuz ancak sunu soyliyim viteste problem oldu cozemedik sonra cip degisti sattik sonra noldu bilmiyorum bide direksiyon bir gun hidrolikten cikti bildigin bildigin legeni 80 kg ile ceker gibi oldum olay triger kayisi degisti sonra secim senin yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç hakkında bilgim yok ama almadan yetkili servisinde ekspertiz yaptırın.

Onun dışında bu tarz güçlü araçları hor kullanıyorlar dyno testi yaptırıp motor % kaçta ona bakın.

Kasko ve trafik sigortası için fiyat alın.

Rutin bakım ve parça fiyatlarını araştırın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: castertroy01

Arac kac model bilmiyorum ancak ben c270cdi kullandim kilometresi cok yuksek olmasina karsin gercekten cok keyifliydi gaza basinca koltuga yapisiyodunuz ancak sunu soyliyim viteste problem oldu cozemedik sonra cip degisti sattik sonra noldu bilmiyorum bide direksiyon bir gun hidrolikten cikti bildigin bildigin legeni 80 kg ile ceker gibi oldum olay triger kayisi degisti sonra secim senin yinede

Teşekkürler, bahsettiğim modeller 2003-2004 triger seti zincirli diye biliyordum ben ama?
  • Bir link ya da fotoğraf ver de ona göre araba hakkında atıp tutalım, sallayalım. Böyle yanıt alamazsınız.
  • gazozvar kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Henüz özel olarak incelediğim bir araç yok bu yüzden ilk tecrübe edip kullanmış olan arkadaşların fikrini almak için konuyu açtım, ancak araç şu;

https://store.donanimhaber.com/9f/22/32/9f223211e219c3696de9b981cd9c2d93.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner_k -- 21 Temmuz 2014; 10:49:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner_k

Merhabalar,

Henüz özel olarak incelediğim bir araç yok bu yüzden ilk tecrübe edip kullanmış olan arkadaşların fikrini almak için konuyu açtım, ancak araç şu;

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/139118/90b2637c-e5d4-4a10-9382-b8cee6ea3aac.jpg

E bu arabanın arka kapısı yok! Ben mi yanlış görüyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunun 1986 modeline bindim bence golf al

• Guattro kullanıcısına yanıt
    golfü yeni sattık hocam
  • Evet kullanan tecrübe eden arkadaşlardan yorum bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guattro

Bunun 1986 modeline bindim bence golf al

Sürüş konfor paketide koydursun mu abisi ?

• Ben e270 cdi a bindim 2003 model ve 250 binde olmasina rağmen araçta tık yoktu ve gaza dokununca koltuğa yapıştıriyordu cidden hevesliyseniz güzel tercih bence ama parça olayı ve temizini bulmak önemli

• Düzgün bakımlı ise sıkıntı yapmaz ama 270cdi lerin sorun çıkarma potansiyeli olduğu söylenir hep. Yüzbinlerce km sorunsuz binen de var ağır masraf altında kalan da. Bir ekspertiz yaptırın kafanız rahat olsun.
  • Teşekkürler Hocam.

Sormak istediğim diğer şey de bu araçlarda triger seti zincirli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner_k

Teşekkürler Hocam.

Sormak istediğim diğer şey de bu araçlarda triger seti zincirli mi?

Ben zincirli diye biliyorum kayış olacağını sanmam

• Bir arkadaşımda 1,8 186hp olanı var. İnce yanak lastikler ile pek de konforlu olduğu söylenemez. Ben de bu araçlara bakıyorum bu aralar. Ama millet fiyatlarda uçmuş.
  • 270 cdi motorlarında kronik bir arıza var . daha öncede donanım haberde konusu geçmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

270 cdi motorlarında kronik bir arıza var . daha öncede donanım haberde konusu geçmişti.

benim bildiğim 1.8 kompressor olanlarda var. Hatta arkadaşımın da başına geldi 3000tl gibi bir rakama yaptırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

270 cdi motorlarında kronik bir arıza var . daha öncede donanım haberde konusu geçmişti.

Teşekkürler hocam, nasıl bir arıza acaba, ben konuya rastlayamadımda, toplayabildiğim kadar çok bilgi toplamaya çalışıyorum, teşekkürler tekrardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.