Şimdi Ara

Mercedes E270 CDI Nasıl Bilirsiniz ???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
64.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • W124 kasa mercedesler 1 milyon kilometre yapıyor, 2005 model E270 CDI için 112 bin çok diyorsunuz.

Ne adamlar var yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

W124 kasa mercedesler 1 milyon kilometre yapıyor, 2005 model E270 CDI için 112 bin çok diyorsunuz.

Ne adamlar var yahu.

W124 de sürdüm ondada sorunlar vardı ama ilk çıkan W211 kadar değil
  • 1997 e200 Avangarde 'ı 470.000km'de sattım. Sıfır 1.6 TDI Trend passat (65000TL), sıfır 3.20d (83000TL ekransız)ve tertemiz buldugum 2010 C180 K Avangarde Benzinli (77000TL)'i kullanıp en sonunda 2004 80.00km E270CDI Avangarde cam tavanlı 81000TL'ye aldım.

İnanılmaz keyifli bir makine. Kullanmadan karar vermeyin, verdirmeyin...
  • bizde de var ve 1 senedir filan kullaniyoruz.
    arac 220000de
    sabahlari calisirken oldukca sesli. isindiktan sonra da bildigim dizel arabalarin cogundan yine sesli.
    yakit sehir ici 10lt normal rakamlar bu arac icin. sehiricinde dizel arabayla kmde 40kr yakmaya hazir olun eger bunu alicaksaniz.
    Aslinda biz bunu alirken niyetimiz 220cdi di ve 220 cdilar gercekten de 270lere gore daha cok tutuyor, daha rahat satiliyor.
    bundan once 2.0 tdi passatimiz vardi. maalesef beygir gucu olarak passattan yuksek olmasina ragmen ivmelenirken passattan agir kaliyor.
    ben cok az kullandim ama babam gecen uzun yolda 230 filan yaptigini soyledi.
    tamam cok aksesuarli filan ama ben acikcasi passat taki kaliteden cok bi ustunluk gormedim
    Saygilarimla
  • amcamda var avangarde koltuk başlığını bile elle hareket ettirmiyorsun donanım olarak öyle bi araba sigara paketini torpidoya koy gaza yumul kendini öne kaldırıp o paketi alamazsın ordan öyle bi araba sonuçta mercedes bu
  • 270CDİ ile şanzıman arızası yaşayan var mı?

Şanzıman bakım periyodunuz nedir yağını kaç km de değiştiriyorsunuz.
  • altrea kullanıcısına yanıt
    Var hocam. Türbin arızası yapıyor. 2-3 yılda bir silkeleme ile birlikte sorun ortaya çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaman06 Y kullanıcısına yanıt
    Peki çözüm nasıl oluyor.Parça değişimimi yapılıyor.
    Yoksa şanzıman yağının periyodik değişim süresi bizim ülkemizdeki yoğun trafikten dolayı daha mı öne çekilmeli acaba?
    Masraflı mı bu yapılan işlemler.
    Tamir de yapılıyor, değişim de. Tabi değişim maliyetli olan seçenek. Yaşadığınız yer, trafik durumunu hesaba katarak kararı verin.

Aracı yakın akrabam kullanıyor. Değişim için yanlış hatırlamıyorsam geçen yaz 6000 tl istenmişti. Tamir olmasını tercih ettiler.

Şanzıman değişimi için mi 6000TL istediler.
    Yeni kullanılmamış mı yoksa çıkma denilen kazalı araçlardan alınan bir şanzıman mı?

Araç kaç km de peki?
    Tirbün değişimi için istenen fiyat 6000 tl civarı idi geçen yaz.

Araç 120 bin km den beri veriyor arızayı. Şu an yanlış bilmiyorsam 200 bin km ye yaklaştı.

Teşekkürler.
  • 270CDi kimse kullamıyor galiba :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.