Şimdi Ara

Mercedes A180 hangi paket? AMG, CDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
25.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 120bin civarı 2014 en düşük temiz km si fazla olmayan bir Mercedes lazım. Geçen bi tane buldum 125'e ama bi kaç sıkıntısı var diye gidip bakmadım. Bi kaç gün sonra ilan kaldırılmış. Ya satıldı ya da satmaktan vazgeçti. Bi tane de 2015 buldum o da satılmış galiba (kapora alındı falan yazılmıştı)

Yani 120 civarı bulursam hemen kafasını vurup alacağım.

Kafamı karıştıran şey bazılarının arkasında AMG yazıyor bazılarında CDI yazıyor.

BlueEfficiency AMG
    BlueEfficiency Style
    BlueEfficiency Urban

böyle paketler var. Benim bildiğim AMG olanı en dolusu ve iyisi. Aradaki farkları da pek bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla böyle.

Mercedes A180 hangi paket? AMG, CDI

Yenilerinin fiyat listesi de böyle. Vergiler hariç 152bin üff

Tavsiyeleriniz nelerdir? Hangi paket alınır, nasıl yapsam.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes-Benz A 180 Paketleri ve AMG, CDI Farkları

Mercedes-Benz A 180, çeşitli paket seçenekleriyle sunulan kompakt bir lüks otomobildir. Paket sıralaması şu şekildedir:

• Style: Temel paket, gerekli özelliklere ve konfor unsurlarına sahiptir.
    • Progressive: Style paketine ek olarak gelişmiş teknolojik özellikler ve daha şık tasarım öğeleri sunar.
    • Amg Line: Sportif bir görünüm ve gelişmiş performans için tasarlanmıştır.

A 180d ve A 180 CDI Arasındaki Fark

A 180d ve A 180 CDI, dizel motorlu A 180 varyantlarıdır. Aralarındaki temel fark, motor tiplerindedir:

• A 180d: Yeni nesil, daha verimli bir dizel motora sahiptir.
    • A 180 CDI: Eski nesil, daha az verimli bir dizel motora sahiptir.

Mercedes-Benz A Serisi Paket Sıralaması ve AMG

Mercedes-Benz A Serisi'nin diğer paket sıralaması şu şekildedir:

• Night Edition: Siyah detaylara ve özel tasarım öğelerine sahip sınırlı sayıda üretilen bir pakettir.
    • Progressive Plus: Progressive paketine ek olarak daha lüks özellikler ve daha gelişmiş teknolojiler sunar.
    • AMG A 35: Performans odaklı bir pakettir ve daha güçlü bir motor, gelişmiş süspansiyon ve aerodinamik iyileştirmeler içerir.

A 180 CDI ve D Arasındaki Fark

A 180 CDI ve A 180d arasındaki temel farklar şöyle özetlenebilir:

• Motor Verimliliği: A 180d, daha modern bir motora sahip olduğu için daha verimlidir.
    • Emisyonlar: A 180d, daha düşük emisyon seviyelerine sahiptir.
    • Performans: A 180d, A 180 CDI'dan biraz daha iyi performans gösterir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • A serisi Mercedes'in en dandik aracıdır Almanya'da işçiler bile binmiyor o kadar konforsuz bir araç . Sırf önünde yıldızı var diye almayın şu aracı !
  • Cdi paket olsun hocam, amg çok yakar
  • Amg almak en mantıklısı, ben geçtiğimiz ay 2013 A200 sattım 123.000TL'ye, daha önce imkanınız olsaydı size verebilirdim. Tertemizdi, bulabilirsiniz bence.
  • AMG Her zaman en dolusu ve iyisi anlamına gelmiyor. A serisi için olmasada örneğin C serisinde AMG almayıp Fascination alan çok var çok daha konforlu. AMG çok sert kalıyor.
  • Performansı leş malzeme kaltesi leş konforu leş tek artı yönü çok iyi olmasada yol tutuşu ve yaltımı. Özellikle önünde mercedes yazıyo ama performansı malesef çok kötü :-
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Bizim birader takmış kafaya illa bi Mersoya bincem diye laf anlamıyor işte. Onun yerine ne tavsiye edersiniz? o fiyatlara..
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    CDI AMG yazıyor zaten dizel. ama bazılarında arkalarında sadece CDI yazıyor ya da AMG yazan da var. Bunlar neye göre böyle. Hiç yazmayan da var.
  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    A200 ile A180 arasındaki ciddi farklar nedir. Bir de fazla görmüyorum A200. Kaç km idi?
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    A serisinden bahsediyoıruz şimdi daha C serisine geçemedik.
  • SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    Allah Allah enteresan. Gerçekten beni gittikçe soğutuyorsunuz. Nerde bu Mersocular.
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    A200 156hp A180 122hp bunun dışında pek bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Bizim birader takmış kafaya illa bi Mersoya bincem diye laf anlamıyor işte. Onun yerine ne tavsiye edersiniz? o fiyatlara..
    Birader yerinde ben olsam bende takardım
    Nargile kafelerde iyi iş yapıyor
  • Mercedes A180 hangi paket? AMG, CDI
    Fotoda görebileceğin gibi AMG yazılarının hiçbirisi orijinal değil, hepsi sonradan yapıştırma
    Ben de sonradan yapıştırdım

Hatta A180d yazısını da söktüm sadece AMG yazıyor

Yeni kasayı es geçiyorum

Eski kasada makyajsizlarda
    Benzinli ise
    A200 yazar 156bg benzinlidir
    A180 yazar 122bg benzinlidir
    A180cdi yazar 109bg dizeldir

Makyajlı kasada
    A200 yazar 156bg benzinlidir
    A180 yazar 122bg benzinlidir
    A180d yazar 109bg dizeldir

Cdi ile AMG nin alakası yok, AMG donanım paketidir CDI dizel olduğunu ifade eder

Amg daha sportif donanım ve tasarıma sahip ve fiyat olarak en üstte
    Urban orta style da en alt donanım paketi

Amg alırsan daha sportif bir sürüş ve görünüme sahip olursun, ama konfor olarak seni üzer
    Urban vs alırsan donanım ve görünümden kisilir, daha konforlu olur
    İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 16 Temmuz 2019; 20:1:21 >

• Elensar77 kullanıcısına yanıt
    SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Bi de a200'ler benzin sanırım hep.

@SHIHAD

Yok öyle nargileci bile değil. Sadece Mercedes 'e binmek istiyorum diyor. E bütçe olarakta en düşük bu.
  • valla amg paketlisi eski iş arkadaşımda vardı. çok sert olduğundan yakınıyordu. süper bir konforu yokmuş yani.

malatya'dan sıfır km almıştı (memleketi malatya). sonra sattı bmw 320i aldı 2015 model en son onu kullanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 16 Temmuz 2019; 19:7:25 >
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    Audi A3, Bmw 1 serisi ve Volvo V40. Bmw 1 Mercedes A’ya göre sürüşü çok daha keyifli. Volvo V40, Mercedesten daha konforlu, Audi A3 Mercedesten daha kaliteli. Bu arada bu arabaların hepsi konfor, sürüş zevki ve kalite olarak her açıdan Mercedes A’dan daha iyi. Yeni A için konuşmuyorum, o bambaşka bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Dostum arabanın kötü olduğu falan yok malzeme kalitesi istiyorsan audi alacaksın gidip megane almayacaksın zaten arabanın bir tarzı bir tipi var boşver renault fanboylarını egea fanboylarını onlara kalsa e serisine talismanı tercih ederler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.