Bildirim
BMW e34 mü Mercedes w124 mü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
e34 almadan ölmeyeceğim.
ayrıca bence e34 her kesime hitap edebiliyorken, w124 sadece emeklilere hitap ediyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 17 Haziran 2014; 0:02:59 > -
Düz vites temiz 5.25 bulunursa eğer kesinlikle e34 ama genelde w124 ler daha düzgün ve temiz kalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ben ikisinide almadan ölmek istemem. e34 daha vahşi duruyor, ama mercedesde narin duruyor ikiside bana göre çok çekici -
mercedeste kullanılan süspansiyon sistemi yeter -
w124 yeşilçamdaki fabrikatörlerin arabası :) ama e34 daha karizmatik duruyor :) -
Zamanında iki adet E34 sahibi olarak ve w124 kullanmış biri olarak kesinlikle E34 derim.Şuda bir gerçekki w124ün piyasası daha makbüldür E34e göre. -
quote:
Orijinalden alıntı: r0x
e34 almadan ölmeyeceğim.
ayrıca bence e34 her kesime hitap edebiliyorken, w124 sadece emeklilere hitap ediyor :)
Şuan tr'deki en temiz e34 lerden bir tanesi almayı düşünüyorsanız hiç kaçırmayın derim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bundan-iyisi-var-mi-orjinal-garaj-arabasi-e34-95-model-165964432/detay/
-
modifiye yapıcağım için uslu kullanıp sadece uzun yolda gazlayacağımdan w124 ama sehır ıcı spor kullanıcaksam e34 + kırmızı boya çok ufak çap tada mod -
dediğin gibi w124 uzun yola gitmelik duruyor e34 daha sportif. zaten otomobil dergilerinde yapılan kıyaslamalarda mercedeslerin koltuklarının en rahat olduğu ortaya çıkar. -
W124 daha uzun yıllar kullanılabilir, problem de çıkarmaz. Sanayide bilinen BMW nin en büyük problemlerinden birisi yaşlanınca çok dökülmeye başlaması. O yüzden bu klasmanda tercihim daima mercedesten yana. Zaten bu kasa bana göre mercedes'in en sağlam üretimlerinden birisi. Yenilerini , eskisi kadar dayanıklı bulmuyorum. -
Ke-sin-lik-le W-1-2-4 !!!
Öyle kaliteli bir araba yok. 3000 motor 300e sürün bakayım nasıl uzun yolda gitmelik oluyormuş. O sıralı 6 silindir motor kasayı burarken emekli arabası laflarınızı içten içten yutarsınız.. -
w-124 kesinlikle, bir kere binmiştim gerçekten hoşuma gitmişti araç. -
W124.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dayanıklılık konusunda çok fikrim yok ama tasarım olarak yeniler eskilerin yanından geçemez. bir w124, w116, w126 veya w123 ü günümüzdekilere düşünmeden tercih ederim -
W124 diyorum arkadaşlar, direkt. BMW sevdalısı arkadaşlara ayıp olmasın ama. -
mercedesin direksiyon hissiyatı, dönmesi e34 e basar o zamanlar mercedes, bmw den daha üstü teknolojiler kullanıyordu şimdi aynılar diyebliriz. w124 ön panjuru siyaha boyat ve kahverengini alırsan çok güzel olur
ÖRNEK:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-biblooo-e200-168345144/detay -
-
bunlara emekli arabası demek hakaret ama bana modifiyesiz olanları daha hoş geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: KaraMürselliDeliHamdi
bunlara emekli arabası demek hakaret ama bana modifiyesiz olanları daha hoş geliyor
Modifiye ye ne hacet..
Bi jant bi pasta cila en döküğü bile ben buradayim diyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ssangyong nasıl okunur
- ortalama hız tespiti tabelası
- sanayi sözleri
- geri geri araba kullanmanın püf noktaları
- pozantı rampası kaç km
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X