Şimdi Ara

Mercedes Hk Bilgisi Olan (BMW'de tercih edilebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Taksit ile Mercedes Almak İstiyorum. Bayisinden Standart Taksit Kapsamında vs. Olabiliyormuş. Ancak Alacağım Araç Hakkında Karar Veremedim.

Mercedes CLA 180 CDİ | Dizel motoru küçük acaba diyorum alsam arabaya yazık mı etmiş olurum o kadar para verip bir mercedesi performanslı kullanamamak.

Ayrıca ses konusunda dizel daha sesli olacağı için pek taraftarı değilim. bunun dışında benzin seçeneği var o nasıl olur bilmiyorum sizde bana önerebileceğiniz modeller neler ?

Bütçe Max. 150 Bin TL

Ayrıca Almanya da 1.Dereceden Akrabalarımız Var Gidip Ordan Olsak Gümrük'te yine aynı mı vergi öderiz ? ÖTV Mağlum %45 Olduğu için Alternatifi Olan Var mı ?

Birde Acaba Diyorum BMW Nasıl Olur Çok Karıştı Kafam.

Araç Spor Tipli Olması Gerek Sedan Tarzı.

Herkese Teşekkürler.

• Yeni kasa c180 fascination yada avantgarde o fiyat aralığında en güzel tercih olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: retina5

Merhaba Arkadaşlar,
    Ben Taksit ile Mercedes Almak İstiyorum. Bayisinden Standart Taksit Kapsamında vs. Olabiliyormuş. Ancak Alacağım Araç Hakkında Karar Veremedim.

Mercedes CLA 180 CDİ | Dizel motoru küçük acaba diyorum alsam arabaya yazık mı etmiş olurum o kadar para verip bir mercedesi performanslı kullanamamak.

Ayrıca ses konusunda dizel daha sesli olacağı için pek taraftarı değilim. bunun dışında benzin seçeneği var o nasıl olur bilmiyorum sizde bana önerebileceğiniz modeller neler ?

Bütçe Max. 150 Bin TL

Ayrıca Almanya da 1.Dereceden Akrabalarımız Var Gidip Ordan Olsak Gümrük'te yine aynı mı vergi öderiz ? ÖTV Mağlum %45 Olduğu için Alternatifi Olan Var mı ?

Birde Acaba Diyorum BMW Nasıl Olur Çok Karıştı Kafam.

Araç Spor Tipli Olması Gerek Sedan Tarzı.

Herkese Teşekkürler.

5.20i f10 kasa olabilir veya 3.20d f30 ama benim sana tavsiyem 5.20 i

• Arkadaşlar Ben Sıfır Almak İstiyorum. C180 Fascination Listemde Olan Bir Araçtı Zaten Mercedes Olunca Güzel Demeye Gerek Olmuyor Pek.

5.20i Çok Güzel Ama Bütçemi Aşıyor Gibi Birde Bunlarda Techno Paketmiydi Onun Gibi Bişey Oluyormuş Onlar Nasıl ?
  • Konu Güncel.
  • 1.5 tonluk arabaya 1.5 motor. Ve o merso olacak. Yerim ekonomisini. Mercedes alipta tosbaga gibi gideceksem hic almam daha iyi. Tabiki tercih meselesi ama olmusken ucan kacan bisey olsun
    Ayrica 5 serisi daha iyi olur diye dusunuyorum. Az kullanilmis olsun daha mantikli. Sifirina bidolu para vermek akil isi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 8 Nisan 2014; 18:57:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes yeni kasa c180 amg paket yada avantgarde yeni kasa çok hoş ayrıca yurtdısından araba getirme işine bulaşmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hep ayı yorumu yapıyorsun diyecekler ama

184 beygirlik 3.20 D varken 2. Ele 150 bin bütçe ile de cok rahat temizi bulunur .

Illa 0 takıntısı nedir yani hayır yanlis anlamayın pişman olursunuz

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Araba fiyatlarıda aldı başını gitti yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Araba fiyatlarıda aldı başını gitti yahu.

Ben de neye elimi atsam artıyor Polo gti bakarken bir anda yükseldi giulietta bakıyorduk gecen yaz oda arttı . Alınacak arac kalmadı aslında bizim cebimize gore kalmadı

Valla babam 50-60 araba değiştirdi daha 0 aldığı 2 arac gordum

Onun haricinde hep 2. El . Kendisi 0 almam diyor daha şimdiye kadar patlamadık cok sukur . Gerci hani km si düşmüş mu bir kazası varda örtülmüş mu ? Diye düşünmektense insanlar 0 alayım kafam rahat olsun diyor haklılar da

Gerci 0 alıp boya farkı cikan scirocco da gördük ama

Cla 180 performans yok BMW 184 Bg 3.20 hem az yakıyor hem cok kaçırıyor ben alırdım kesinlikle Cla ya bakmazdim bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Nisan 2014; 19:11:41 >

• 320d veya 520i alin.

Donanim degil araba alin.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Zaten çok yaşı araç almazsanız örnek 2011-2012-2013 araç alırsanız zaten km düşme ile karşılaşma olayınız yok.Umarım istediğiniz aracı alırsınız.

Bende gencim fakat şuan piyasada beni çeken sportif ve dizel bir araç yok fluence sürüyorum idaretenlik
  • Evet 0 olmasına gelirsek almışken biniyim diyorum ya 2.eli adam nasıl kullandı bilmiyorum aklımda şurası böyleymiş burası böyleymiş dememek için ama bakınca 2.el daha mantıklı gibi fiyatlar zaten diyecek pek birşey yok almış başını gidiyor.

Şuan Passat 2006 2.0 TDI kullanıyorum Arkadaşımda BMW 2001 3.20i Var Kullandım Sürüş ve Konforu Çok Güzel 2001 Olmasına Rağmen

BMW 3.20d ve 520d Arasındayım bu araçların kronik sorunları var mı ? Satarken nasıl olur piyasası düşer mi 1-2 Yıl Sonra ?
  • retina5 kullanıcısına yanıt
    Euro artarsa piyasası artar ama euro düşünce düşürenin görmedim.

Kronik sorun genelde aynı yıl değil daha çok üretim ve araçtaki yazılım versiyonu ve bazı parçaların kaçıncı nesil olduğuna bağlı bir olay.

İmkan varsa 525 xdrive derim

3 serisini de imkan varsa xdrive olarak tercih edin.

Ben olsam 5 serisi alırım daha çok buradayım diyor ve sportifliğinin yanında 3 serisine göre de baya abi denecek araç gibi duruyor.

Şu an bence kaza yapmadıkça ve ya çok km yapmadıkça neden o kadar çok değer kaybetsin ki.Zaten altın değerinde araçlar.Birde dizel motor olunca eski ksa 320Dleri görüyoruz piyasasını.

Yakıt tüketimi performansa göre çok beğeniliyor çevrelerce bence de güzel.

Tavsiyem iki aracında alt forumlarına girip araştırmanız olur.Özellikle forumda 320D konusunda F30 serisi kasa bölümünün altında baya bir konuşuldu.520D ben çok sevip inceliyorum ama teknik anlamda çok yeterli değilim.

Şunu söyleyeyim bana göre 520D ile xdrive arasında fark baya bir var.520D kalkışlarda güzel ama uzama konusunda ve yol tutuşunda xdrive farkı hissediliyor bunu da söyleyeyim.

Şu konuya bakmanızı tavsiye ederim altlarda gzel paylaşımlar var.

http://forum.donanimhaber.com/m_58499072/tm.htm

• valla hocam senin yerinde olsam cla ya bulaşmam hem benzinliden daha çok para hemde performansı düşük
    otobanda 1.6 benzinliler sizi geçince pişman olursunuz.
    ayrıca CLA 180 çok çirkin bir araç içi güzel tamam hatta içi baya güzel ama dış hacim
    çirkin geliyor bana.
    3.16i lere bakmanızı öneririm 1.6 benzin araba + 3-5 bin tl lik lpg taktır arabada 1 gıdım perdormans düşüşü olmaz.
    5.20 d de 150 bin liraya bulursanız alın vallahi ama biraz zor 2013 model temiz düşük km li 150 bin tl ye zor.
  • Ben olsam 2014 c class alırım.
  • xDrive tabiki çok hoş inceledim fiyatlarda öyle

5 Serisi güzel ama 3 ile kıyaslanınca nedense aklımdan hep 3 geçiyor

CLA180 İç ve Dış olarak gerçekten hoşuma gidiyor ama küçük motor soğutuyor kafama kestirdiğim birkaç model var. Bütçeyi de iyi ayarlamaya çalışıyorum sonradan bir sorun çıksın istemem.

Cevap veren herkese teşekkürler. (Kutu149 : Linki inceliyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.