Şimdi Ara

Mercedes'in Kalite Ve Donanım Olarak Gerilemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden Mercedes demek donanım demekti konfor prestij vs demekti mercedes mercedesti kıyslanamazdı

Şimdi evet biri suv biri sedan otomobil fakat
    Hyundai Tucson'a bakıyorum full+full donanımı 150.000 tl
    Mercedes c200d amg'ye bakıyorum 250.000tl[230-235 e bırakıyorlar] (a-cla-gla gibi çakma mercedeslerden değil gerçek mercedesle kıyaslıyorum]

Tucson ve C200d amg'yi yan yana düşünün
    Prestij heybet güç vs Tucson daha önde
    Konfor rahatlık desen yine tucson[suv olmasının avantajı var elbette]
    Ve en önemlisi donanım bir mercedes'i mercedes yapan donanım ve motorudur fakat c serisi donanım olarakta motor olarakta tucson dan daha kötü

Mercedes eskisi gibi değil yada Tr pazarına özgü bi durum ama donanımı çok kısık sen mercedes'in tucson gibi c suv da 4 koltuk ısıtma varsa sende 4 koltuk ısıtma soğutma olması lazım ne bileyim en üst donanım mercedes alıyorsun navigasyon yok

Şuan cebimde 250.000 tl olsa git araba al deseler alacağım araç tucson yada 3008 olur.
    Mercedes gerçekten bozdu yada dediğim gibi tr pazarına boş araba yolluyor ya sen mercedessin 136bg 1.6 dizel motor mu koyulur d sınıfı lüks araca ? talismanda 150bg var premium c de 136 bg bu mu premiumluk ? ne donanımın var ne motorun ? ama fiyatın maşallahı var 1.6 dizel otomatik getirmesen 2.0 dizel otomatiği bu fiyata satacaktın zaten

Ve de en önemlisi 230-240 bin veriyorsun d sınıfı premium bir mercedes alıyorsun ama araba sıkış sıkış yanından 150.000 lik bi tucson geçiyor içi ferah donanımı kat kat zengin perfonmansı iyi ama sen premiumsun o hyundai

Dediğim şey e serisi içinde geçerli e serisine opsiyonsuz haline binin bakın opsiyonsuz bir hiç olmuş resmen

Üst düzey bir preimum alacak olsamda mercedes değil porsche tercih ederim mercedes'i beğenmiyorum artık şişik fiyat dandik motor opsiyonsuz boş arabalar benden uzak olsun prestiji için alayım desen yanına bi 3008 tucson yada r line tiguan park etse prestijin falan kalmıyor

• Bana clsden bahset bošver onlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar piyango vurmadıkca ulaşılmaz araçlar bizler için hocam yinede cls yerine panamera alırdım ben
  • Bu konu iki araç arasında kalıp tucsonu seçip kendini rahatlatma mesajı gibi olmuş

• Mercedes gerilemedi diğer firmalar çokkk ilerledi

• yok hocam benzinli araç bize olmaz çok km yapıyoruz dizellerden de 3008 alırdım sanırım

• Katıldığım noktalar yok değil ama yıldız yıldızdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyide hocam yıldızı dışında bi farkı kalmamış ki ?

iç malzeme kalitesi desen evet çok iyi tableti hariç iç tasarımda çok iyi dış tasarımda çok iyi ama tucson a bakarsak onunda kötü değil ki onunda iyi

Sonra bence en önemli şey bi mercedesi mercedesi yapan donanımdır bi mercedes alıyosun navigasyon yok insan utanır

• quote:

Orijinalden alıntı: YÜZÜKBAŞI

iyide hocam yıldızı dışında bi farkı kalmamış ki ?

iç malzeme kalitesi desen evet çok iyi tableti hariç iç tasarımda çok iyi dış tasarımda çok iyi ama tucson a bakarsak onunda kötü değil ki onunda iyi

Sonra bence en önemli şey bi mercedesi mercedesi yapan donanımdır bi mercedes alıyosun navigasyon yok insan utanır

Bunda utanması gereken mercedes değil hükümet. Bu kadar ötv ve bilimum vergi olmasa gör bakalım mercedesin donanımını. Adamlar Türkiye pazarına girebilmek için mecburen donanımdan kısıyorlar. Çünki bizim şark kurnazı hükümet her eklenen donanımdan fahiş ötv ve bunun üzerine de ötv nin kdv sini alıyor. Sen 1000 euroluk bir opsiyon paketini alabilmek için yaklaşık 2300 euro veriyorsun. Bunu da 4.20 ile çarp. Yaklaşık 10 bin TL. Böyle böyle 3-4 opdiyon eklesen 50-60 bin TL fazladan ödemek zorundasın. İşte bu yüzden gördüğün mercedes ve bmw ler bu kadar boş. Yoksa bir git opsiyon listesine bak. Senin hyundai cilerin hayatta ilk kez duyduğu teknolojileri de alabilirsin paran varsa. Mercedese bok at ama önce seni bu hale getiren seni bu zevkten mahrum eden, ama kendisi maybach mercedesten başkasına binmeyen hükümetine de iki çift laf et artık.

• Sacmalamayin ya suv arac ile sedan araci kiyaslayip nasil heybet dersin ? Guc neye gore ?

Mercedes in girdigi virajlara Tucson girse arkadakiler son duasini eder .

Evet her firma gelisti ama rekabet etmek icin bazi seylerden odun vereceksin tabii ki Bentley degilsen

Sacma sapan konular komedi resmen sanki Almanya fiyati 90 bin euro da bu aracin senin ulken kaziksa Mercedes napsin ? Biraz dusunerek konu acin artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Ağustos 2017; 21:59:22 >
  • Mercedes'i dizel fiyatla vermişsiniz, tuscon u benzinli ile. Tusconu dizel almak isteseniz aynı paraya gelir

• Yanlış segment kıyaslaması ve tezi destekleyen örnek sayısının yetersizliği..

• YÜZÜKBAŞI kullanıcısına yanıt
    C serisine kadar eleştiri yapılabilir ki, diğer markalara göre bence kalitede hiçte fena değil lakin e ve sonrası için gayet de kaliteli diyebiliriz i.

• 3 günlük üye tuscon ile mercedesi kıyaslıyor. Forum ne hale geldi ya.. Dış nikelajlara bakıp araba hakkında ahkam kesmek ne kolay.

• Tuscon gibi bir cop arabayi ic mekan rezalet kalitede yuksek

İ20 iste c200 ile bir tutmaniz asiri derecede sacma ya

3008 desen neysede tuscon nedir ya allah askina

• yeni üye konusu diye girdim. Yanılmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

Mercedes gerilemedi diğer firmalar çokkk ilerledi

Mercedesin 15-20 sene urettigi araclarinin malzemesi daha kaliteli. Boyasi bile daha kaliteli. Mercedes umrumda degil hayatta tercih etmeyecegim bir marka ama durum bu sekilde.

• anladık tucson aldın

hocam c class ile hyundai helede tucson saçma bir kıyas bence sonata desen hadi bir nebze, kaldı ki sonata bile c class ayarında değil, tamam hyundai bende severim överim ama o kadar da değil

• quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Mercedes'i dizel fiyatla vermişsiniz, tuscon u benzinli ile. Tusconu dizel almak isteseniz aynı paraya gelir

160-165 olur en fazla.

Gla ile kıyaslaman lazım konu sahibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye paketlerine bakıp donanımda geriledi demek çok saçma parayı verince neler neler ekleyebilirsiniz. Tusconda donanım dediginiz şeyler 2000 lerin başında, bazıları çok daha eskilerde mercedes te zaten mevcut olan donanımlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.