Şimdi Ara

Mercedes Mengerler'de İşe Başladım Soruları Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
14.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum girişte biraz tanıdık torpili oldu mu ?
  • Sen burada sorulara cevap vermek yerine kendini orada sevdir ve el maharetlerini sergile. Kapağı oraya atarsan sırtın kolay kolay yere gelmez
  • Yere düşen mercedesleri ne yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Öğrenebildiğim kadarını.Girişimci atılgan olduktan sonra bir çok şey kapabiliyor insan.İlk günüm cuma'ydı birgün gittim oraya ve bir çok şey öğrendim güven kazandım onlar için.

Güven sağlamasaydım bir şeyler öğrenmeseydim bilmeseydim 650 bin liralık G 500'ü kullanmama izin vermezlerdi heralde.E serisi A serisi B serisi onları hiç söylemiyorum bile.

makine mühendisi adayısın ne işin var satışla pazarlamayla araba kullanmakla kendi mesleğinle ilgili bir yerde staj yapsaydın işletme pazarlama vs okuyorsun sandım ama zevklidir tabi ilgi alanınsa.hayırlı satışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsoul

quote:

Öğrenebildiğim kadarını.Girişimci atılgan olduktan sonra bir çok şey kapabiliyor insan.İlk günüm cuma'ydı birgün gittim oraya ve bir çok şey öğrendim güven kazandım onlar için.

Güven sağlamasaydım bir şeyler öğrenmeseydim bilmeseydim 650 bin liralık G 500'ü kullanmama izin vermezlerdi heralde.E serisi A serisi B serisi onları hiç söylemiyorum bile.

makine mühendisi adayısın ne işin var satışla pazarlamayla araba kullanmakla kendi mesleğinle ilgili bir yerde staj yapsaydın işletme pazarlama vs okuyorsun sandım ama zevklidir tabi ilgi alanınsa.hayırlı satışlar.

Bu benim isletme stajim diger stajimi zaten saglam bir uretim fabrikasinda yaptim.

Bu hem benim zevkim hosuma giden birsey hem de sirket isleyisini ogreniyorum.Ayrica ticaret pazarlamayla cok ilgiliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 18 Ağustos 2013; 15:13:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurt dışına hiç türk mühendis yolluyorlar mı?

• gelen müşteri profili nasıl,

onlar nasıl insanlar?

çay falan içiyorlar mı, konuşuyorlar mı yoksa sadece imza atıp aracı mı alıyorlar?

• Satış görevlileri haftada kaç gün çalışıyor ? Ve ileriye dönük bir meslek mi? İleriye dönük bir meslek mi derken emekli olana kadar satış görevlisi olabiliyor mu?
  • carsoul kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: carsoul

quote:

Lütefen bakınız ----->>>Lee Iacocca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Praetor -- 18 Ağustos 2013; 21:38:22 >

• Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    BMW 3.16'yı peugeot servisine götürmüşler ancak servise kabul etmemişler....Sanırım bu durumda Mercedes'i de Renault servisine kabul etmezler
  • Praetor kullanıcısına yanıt
    Biz Megane'ın kapıyı ve boyasını Audi servisinde yaptırmıştık. Ama rica üzerine olma ihtimali yüksek.
  • Kendin kaşınmışsın cevala bakalım bukadar soruyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

E63 AMG'nin 120000km bakım ücreti 10382€.

Bu arabayı 110.000'de alsam 119.999'da olduğum yerde dururum, bir metre daha yürütmem arabayı. Evlat acısı gibi koyar. O yüzden zaten bu araba alamayacağım kadar pahalı.

• bizim araçta bir gecikme olmaz inşallah özlem hanım eylül ortası teslim demişti :)
  • Mühendis adayı olarak orada staj yapman pek iyi olmamış. Endüstriyel Bakım Onarım, Havacılık, Denizcilik alanında çok iyi yerler var. Bazı askeri fabrikalarda staj için oldukça iyi yerler arasında.

Neyse hayırlısı olsun diyelim.

Saygılar...
  • pazarlık yapan varmı
  • Bu benim isletme stajim diger stajlarimi uretimde yapiyorum.

• Burasi satis oldugu icin burada o tarz seyler olmuyor.O ancak otobus veya kamyon fabrikasinda olabilr.

• Size soylendigi gibi gelir tabi ama siz yine de biraz gecikmeye alistirin kendinizi araclar yurtdisindan ithal geliyor ve bir suru asamadan geciyor bu yuzden isler pek tikirinda gitmeyebilir.

• Tesekkurler hocam bunu ogrenmem cok iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.