Şimdi Ara

Mercedes Mengerler'de İşe Başladım Soruları Alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
14.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar yeni başlamış olsanız da belki görmüşsünüzdür diye soruyorum; yüksek km B serisi gördünüz mü hiç serviste? Nedense B serileri 150bin KM'den sonra yok oluyor.
  • Kapağı oraya atmaya bak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almancan iyi mi? Bildigim kadarıyla almanca olmayanı almıyorlar da
  • Benim c kasayi servise goturecektim, ilgileneceksen bostanciya getireyim cay iceriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: Praetor

C180 bakım

teşekkürler,

120.000 km için 11312€ yaptı

Hocam bunun bakımlarını reno da yaptıramıyomuyuz Belki daha ucuza gelir

• hangi bölümde okuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

Orijinalden alıntı: Praetor

C180 bakım

teşekkürler,

120.000 km için 11312€ yaptı

3384€ 120000 km dahil olmak üzere o zamana kadar bakım için ödenecek TOPLAM ücret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm araçlara yoğun talep var ellerinde araç kalmamış showroom daki araçlar bile satılmış.Fiyatı vergi avantajı dolayısıyla e180'e de talep çok fakat insanların yarısı E180 nin çıkışından habersiz hafif yaşlı üst sınıf insanlar özellikle pek ilgilenmeyen parayı basıp alan tiplerin umrunda değil yani bu aracın çıkıp çıkması.Ama fiyatı düşünen biri 200 bin liraları gözden çıkırıp oraya geldiği için E180 fiyatını duyunca baya bir seviniyor.Tek sorulan soru ise bu motor bu kasayı kaldırır mı?Açıkçası bende daha 1.6 motoru test etmedim.Diğerlerin hepsini kullandım ama ona sıra gelmedi daha.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    S serileri sipariş ile geliyor zaten showroom aracı olarak gelecek mi bilmiyorum.Sorup öğrenirim bilgileri varsa.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    İlk gün için pek bilgim olmadı biraz bir şeyler duydum.Maaşlar düşükmüş.Satılan araç başına 40 TL gibi birşey alıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Mehmet bey'e selamlarımı söyleyin

Daha pek muhabbetim samimiyetim olmadı ama görürsem söylerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Merhaba arkadaşlar Bostancı Mercedes Mengerler'de stajyer olarak işe başladım.10 gün satışda 10 gün de serviste durucam.Sorularınız ve öğrenmek istedikleriniz olursa bende öğrenip size aktarmaya çalışırım.

Hayirli olsun yeni c serisinin gelis zamani sanzimani dizel otomatik gelecek mi bunlari ogrenirsen sevinirim.

Suvlara talep nasil.

Saolun.Pazartesi unutmazsam bunları öğrenip yazarım.Suvlara talep var hiç satmıyor değiller dediğim gibi GLK teslim ettik cuma günü var arabaya bayıldım çok güzeldi.
  • carsoul kullanıcısına yanıt
    Öğrenebildiğim kadarını.Girişimci atılgan olduktan sonra bir çok şey kapabiliyor insan.İlk günüm cuma'ydı birgün gittim oraya ve bir çok şey öğrendim güven kazandım onlar için.

Güven sağlamasaydım bir şeyler öğrenmeseydim bilmeseydim 650 bin liralık G 500'ü kullanmama izin vermezlerdi heralde.E serisi A serisi B serisi onları hiç söylemiyorum bile.
  • gorko15 kullanıcısına yanıt
    Cuma günü bir bayana GLK teslim ettik.Çok hoşuma gitti araç çok beğendim.
  • FirstClass F kullanıcısına yanıt
    Servise daha inmedim 2 hafta sonra orada durucam.
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Kısmet hocam.Ben biraz daha üretim istiyorum satış falan bana biraz pasif geliyor bir şeyler yapmak bir şeyler katttığım bir iş istiyorum ama belli de olmaz bakalım.
  • 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    Almancam çok iyi değil giriş seviyesinde biraz var ama üzerine koyabilecek seviyedeyim.Almanca olayına staj için takılmadılar hatta işe alırken de takıldıklarını sanmıyorum.Ne de olsa burası sadace bir servis ve satış var burada.

Hadımköy otobüs fabrrikası ve Aksaray kamyon fabrikasında işler biraz daha farklı tabi orada Almanca'ya bakılıyor ama yoksa almazlar diye bir şey olduğunu sanmıyorum belki çok talep varsa elemek için yaparlar.
  • Batu B kullanıcısına yanıt
    2 hafta sonra servise geçicem.Gelirseniz özel ilgilenir güzel bir yıkama falan da yaparız.
  • Evet Makine Mühendisliği okuyorum.
  • hangi üniversite hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.