Şimdi Ara

Mercedes Mengerler'de İşe Başladım Soruları Alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
14.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yillarca satis gorevlisi olan biri isini duzgun yaparsa illa ki yukselir ama sen dersen ki ben hep satis gorevlisi olayim kimse sana bisi demez hatta digerlerinin isine yarar onlarin onu acilir.Is hayatinda bu tarz rekabetler cok oluyor.Hatta cekememe isine comak sokma bile oluyor.Ben bile staj hayatimda yasadim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 20 Ağustos 2013; 8:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

İlk gün için pek bilgim olmadı biraz bir şeyler duydum.Maaşlar düşükmüş.Satılan araç başına 40 TL gibi birşey alıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Öncelikle hayırlı olsun. Umarım başarılı bir staj dönemi geçirirsiniz. Maaşlar konusunda Mercedes' de çalışanların yüksek maaş almadıklarını, hatta tam tersi düşük maaşlarla çalıştıklarını farklı bir konuda söylemiştim, fakat bana inanmamışlardı. '' Mercedes bu boru mu '' diyenler bile olmuştu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

İlk gün için pek bilgim olmadı biraz bir şeyler duydum.Maaşlar düşükmüş.Satılan araç başına 40 TL gibi birşey alıyorlar diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Öncelikle hayırlı olsun. Umarım başarılı bir staj dönemi geçirirsiniz. Maaşlar konusunda Mercedes' de çalışanların yüksek maaş almadıklarını, hatta tam tersi düşük maaşlarla çalıştıklarını farklı bir konuda söylemiştim, fakat bana inanmamışlardı. '' Mercedes bu boru mu '' diyenler bile olmuştu :)

Saolun hocam.Evet benimde cok saglam bilgim yok ama duydugum ve gordugum kadariyla maaslar yuksek degil hatta vasat duzeyde.Ama uretim yapan otobus ve kamyon fabrikasinda durum farkli oldugunu dusunuyorum.Ozellikle oradaki muhendis maaslari.Burada muhendis yok ki bir tane belki cikar cok nadir.Satis gotevlileri de fazla almiyor.

• viano ambiente kısa kasa aracın ,
    arka koltuklarının ve bagajının,
    değişik koltuk pozisyonlarında fotoğraflarını çekep burda paylaşabilirmisin?
    yada bir incelem yazısı yazabilir misin?
    1-2 sene içinde almayı planlıyorum da.
  • Ticari de pek isim olmuyor.Herhangi bir bayiye gidip ayrintili inceleyebilirsin bu kadar hazira konmaya gerek yok.

• Maaslar dusuk olsa bile sattiklari arabalarin yeni sahiplerinden aldiklari bahsis yeter.

• quote:

Ticari de pek isim olmuyor.Herhangi bir bayiye gidip ayrintili inceleyebilirsin bu kadar hazira konmaya gerek yok.

elazığda ikamet ediyorum, burda mercedes bayisi yok.
    talep ettiğim inceleme sadece benim için değil, bu sınıfı düşünen herkesin faydasına olurdu.
    hazıra konmak deyiminiz de maksadını aşmış, yazık.
    hem konu açıp, şurda çalışıyorum sorularınız yada öğrenmek istedikleriniz varsa yardımcı olayım diyipte, sizden bir şey rica edildiğinde hazıra konma demek büyük ayıp. teessüf ederim. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

quote:

Ticari de pek isim olmuyor.Herhangi bir bayiye gidip ayrintili inceleyebilirsin bu kadar hazira konmaya gerek yok.

talep ettiğim inceleme sadece benim için değil, bu sınıfı düşünen herkesin faydasına olurdu.
    hem konu açıp, şurda çalışıyorum sorularınız yada öğrenmek istedikleriniz varsa yardımcı olayım diyipte, sizden bir şey rica edildiğinde hazıra konma demek büyük ayıp. teessüf ederim. :(

Ben sorulari aliyim dedim.Sen ise sunu yap foto cek bunu yap demissin.Mercedes yoksa ac telefon sor o zaman usagin yok senin burada.

• quote:

quote:

quote:

Ben sorulari aliyim dedim.Sen ise sunu yap foto cek bunu yap demissin.Mercedes yoksa ac telefon sor o zaman usagin yok senin burada.

ben özür dileyerek çekiliyorum o halde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben özür dileyerek çekiliyorum o halde.

Nazik bir insansınız. Tebrik ederim.

• ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Bende hemen arkada ki plazadayım
  • Hangi firma?

• ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Yudum
  • Teşekkürler, ben 120.000 km'ye olanları toplamıştım çok da abartı değilmiş o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Teşekkürler, ben 120.000 km'ye olanları toplamıştım çok da abartı değilmiş o zaman

Yok değil o kadar araç fiyatını düşününce. Hazır paket de alsanız kendiniz de mutad aralıklarla servise bıraksanız afaki rakamlar çıkmıyor ancak yaptıkları işlemin karşılığı olarak bakarsan epey fazla ücret talep ediyorlar.
  • yere düşen arabaları ne yapıyorsnuz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.