Şimdi Ara

Mercedes mi, BMW mi, Audi mi? Otomotivin Kralı Kim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2023 model mercedesten trim sesi geliyor.

• Yolda konforlu gitmek isteyene mercedes, yolda spirtif ve surus odakli gitmek isteyen bmw, suslu vw ye binmek isteyen audiye biner. Gecmiste, merso bmw ve audi arasinda kalip her seferinde mersedesi sectim. Her yer radar, hiz koridoru, gezici radar vs. Bmw lik bir ortam gercekten yok. Mercedes alip tin tin gitmek icin uygun bi ortam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden anlamı olan konular bunlar 15+ sene önce.

Hiç bir kendine has karakteri yok şu anda bu markaların. modele göre tarzları da çok değişiyor ve hepsi müşterinin köpeği durumunda. ben yaptım oldu diyen, kendi yolunu yapan markalar değiller artık.

Güncel Mercedeslerin de konforlu falan gittiği yok, son derece de vasatlar bu konuda. işçilik kaliteleri de Hyundai-Kia grubundan daha kötü. marka tamamen show business işinde gibi, iyi otomobil üretmekle işleri kalmadı.

Bmw'lerde sürüş keyfi kendi eski modellerine göre net geride. araçlar yoldan çok izole, çok büyük (3-5 5-7 oldu bana göre) çok konforlu, elektronik yoğun, direksiyon yol-şasi hissiyatı artık çok azalmış, lüks oto durumundalar. sadece dinamik ve arkadan itişliler, o kadar. çoğu Bmw modeli Mercedes'lerden net biçimde daha konforlu.

Audi son modeller itibarı ile hissi kalite üstünlüğünü kaybetmiş durumda. iç mekanları gayet ucuz, S ve RS olmayan modellerinde torsen quattroyu iptal ettiler, sürüş olarak ortalama ama dizayn olarak üçlünün içinde en iyisi.

3'ününde tek üstünlüklerini korduğu sınıf AMG-M-RS modelleri. burada konuşuyorlar, alttaki modellerin ne karakteri ne klası kaldı.

• Podgoritsa kullanıcısına yanıt

Estağfurullah.

Sizden AUDI cevabı bekliyordum sonuç olarak, BMW şaşırttı. Teşekkürler Hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.