Mercedes w124 aracım var. Fakat cam düğmelerinin olduğu konsolun ahşabı 23 yıla dayanamadı artık çatladı ve kalkmaya başladı. Orjinal şekilde bunu nasıl yaptırabilirim bir türlü bulamadım. Duruma göre bunu ahşap kaplatabileceğim yada tamanen o bölümü değiştirebileceğim biryer varmı. Yardımlarınızı bekliyorum. Not: 2 cam otomatik olanlardan. resminide en kısa zamanda çekip ekleyeceğim.
Yokmu forumda kimseden cevap ???
Ben geçen sene kasımda vites kısmını yaptırdım. Aksesuar satan arkadaşım aldı söktü zımparaladı, boya/cilacıya götürdü. İzmir ikliminde hafif atlamalar başladı ama bir sene daha idare eder.
Aslında benim istediğim orjinali gibi olması. 1-2 senede yine aynı olacaksa bir anlamı yok. Ama bulamıcam anlaşılan bu gidişle :)
ben ebayden falan baktım çok para istiyorlar oyle düzgün birşeyde bulamadım sen bulursan hocam buraya yazarsın bizde faydalanırız. bi ara krom kaplama yapmayıda düşündüm bilmem nasıl olur
gürcistandan bir bağlantı bulacaksın 20-30 tl. ye ordan alınır. Bu araçların cenneti orası ...
ali coşkun
kullanıcısına yanıt
Bizim arabalarda kesinlikle orjinalliği bozmamak lazım. Krom falan yaparsan hiç bi anlamı kalmaz bence. Kesinlikle yaptırma derim. Ben bulursam hemen yzıcam buraya
Tamamda nasıl bağlantı kurucaz oralarla. Siz biliyorsunuz bana yardımcı olabilirmisiniz nereden alabilriz nasıl yaparız.
cancanakanC
kullanıcısına yanıt
bursada omsa line var bozuk parçayı gönderin eski ahşabı söküp yeniden ahşap kaplayıp polyester cila yapıp gönderiyorlar görseniz sıfır zannedersiniz. eğer ankarada iseniz şaşmazda forex var benim aracım s320 direksiyon ve orta göğüs maunları ona yenilettim işçilik on üzerinden onbir. o kadar beğendimki yan kapılarıda yaptırmaya karar verdim.
quote:
Orijinalden alıntı: cancanakan
Tamamda nasıl bağlantı kurucaz oralarla. Siz biliyorsunuz bana yardımcı olabilirmisiniz nereden alabilriz nasıl yaparız.
benim bağlantım yok ama gürcüye yakınım, kendi aracım için gidip bir kaç şey almayı planlıyorum. (88 250 D 124 kasa) ...
Teşekkürler
cdx96
kullanıcısına yanıt
Tamamdır söküp Bursaya göndereyim olmazsa onlara o şekilde yaptırayım. Orjinali gibi olur inş. Ankaradaki yere mi göndereyim yoksa Bursaya mı ne dersiniz.
bursa işi seri üretime dökmüş işçilik iyi ama hızlı yapmaya çalıştıkları için sıkıntı yaşayan duydum. ama ankaradaki yeri kendim denedim biliyorum işçilik kalite ve ahşap tonu tutturma konusunda ben çok memnun kaldım.
Aynı sorun bizim araçtada var. Araç w210 e200 elegance. Orta konsol kavlamış durumda. Acaba ben o kısmı direksiyon kapladıkları maun kaplamayla kaplatsam olur mu? Yada o kısım için normal araçlardaki gibi maun kaplama takımı var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme