Şimdi Ara

Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
30.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğraflar silinmiş,önceden görünüyordu.
  • Gerçekten e39-e38 ve e46 BMW'nin ürettiği en güzel araçlar. Şahsi fikrimde, W210 e39'un yanında sönük kalıyor. Sıralı 6 silindirin sesi başka hiçbir motorda yok

Bende biri ile tanıştım dün, 18.500 TL'ye almış aynı 99 modeli ısıtmalı koltuk var direksiyon elektrikli, baya dolu bir araçtı. Toplattı bide aracı 3.000 TL'ye alt takım ne varsa değişti, içi elden geçti. Artık fiyatları çok düştü e39'ların alınası gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Araç acayip temiz duruyor hayırlı olsun güle güle kullan.

çok teşekkür ederim.. hepimize inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tniaskrad

evet çok temiz duruyo araba, hayırlı olsun
    edit : yakıt durumu nasıl ?

teşekkür ederim.. basmayınca, uslu kullanınca 40 kuruş yakıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Maşaallah.Arabaya bak saçını tara,sakal traşı olİçi de aynı şekil
    Ne kadara mal oldu size?

teşekkür ederim :) bu arada araba orda acaip toz kapmış durumda ama fotoda belli olmuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freak_taz -- 1 Nisan 2010; 13:15:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Hayırlı olsun güle güle kullanın...
    Bizde 15 20 tane w210 bakıp hiç aklımızda yokken son saat bir e39 aldık Bu araçlardan (w210-e39) temiz bulmak kolay değil hangisini bulursanız kaçırmamak lazım
    Araç hakkında aklınıza takılan sorular olursa yardımcı olmaya çalışırım

saolun :) aynen temiz w210 bakarken birden bire bunun haberi geldi.. hiç kaçırmadan aldık.. gerçi bu fiyata max 98 model kompressor olmayan bi modelini alabilirdik.. ama nasip kısmet derler ya o hesap :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bureda

Bu kasa var ya , ah bu kasa ,her haliyle güzel.

Araba çok temiz duruyor,inşallah sizi hiç üzmez.

Hayırlı olsun.

inşallah.. hiç binmediğimiz bir araba olduğu için, tanıdıklar aracılığıyla aldık zaten.. motorun sesinin dinlediler, şanzımanı kontrol ettiler, kullandılar vs vs :) okey i verdikleri zaman bize de almak düştü :)
  • quote:

İmkanınız olursa ledli stop ve angel birde çıtaları gövde rengi yaparsanız araca tekrar aşık olursunuz

aynen.. onun araştırması içersindeyiz.. m tamponlar, m aynalar, m direksiyon, angellar ve ledli stoplar :) ama şu an durum zor gibi nisan ve daha sonrası için gözüküyor bu masraflar.. gerçi bir kaç çıkmacıya haber verdik temizleri olursa yine nasip :) ama çıkmaya pek sıcak bakmıyorum ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILIÇ

hayırlı olsun ne kadara aldınız?

saolasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freak_taz -- 1 Nisan 2010; 13:16:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSMN

Harbiden 10 senelik araba ne kadar temiz ve bakımlı hayret yani. Güle güle kullan.

teşekkür ederim.. temziliği bir yana bu tarz arabalarda w210 olsun e39 olsun kullanılan teknoloji hayrete düşürüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freak_taz -- 1 Nisan 2010; 13:16:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

hayırlı olsun

teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Çok güzel duruyor hayırlı olsun
    Ama o motor çok yakar be

çok teşekkür ederim.. hepimize inşallah.. uzun yolda yakıt durumu motoruna göre iyi ama yukarda da yazdım şehir için uslu uslu kullanınca 40 kuruş yakıyor :) 5.20 5.28 5.30 şehir içi hepsi aynı hatta 5.30 şehir dışında 5.28 e göre birazcık daha az yakıyormuş :)
  • quote:

kadranın üstündek sağ taraftaki düğmeye basın check OK yazısı çıkar
    o düğmeye basılı tutun test menüsü çıkar
    test 3 e kadar test yaptırır ancak sonra kod soruyor
    kod ise aracın şasi numarasının son 5 rakamının toplamıdır...

onu girdiğinizde 21 e kadar olan test menüleri çıkıcak.....

Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :)

bunu başka bir forumda daha okudum ama inanın bmw den anlamadığımız için ne işi yarar, bir arıza verir miyim korkusuyla denemedim.. çok güzel bir bilgi vermişsiniz ama beni daha daha aydınlatırsanız inanın çok sevineceğim :)
    ne işe yarar, neden böyle bir test koymuşlar vs vs. gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

çift vanos mu?
    birde direksiyonun derisi yeniletirseniz cok daha diri durur arabanın içi
    çok güzel aradır.hayırlı olsun

çok saolun.. zaten sizlerin fikirleri için bu konuyu açtım.. evet aracın içinde tek göze batan direksiyon :( onda da kararsızım biraz daha bekleyip M direksiyon mu alsam yoksa kaplatsam mı.. şimdi insanlar güvenemiyorda herkese nasıl yaparlar nasıl ederler diye.. gerçi ustamız bir kaç bi yer önerdi ama gitmek de nasip olmadı.. evet çift vanos.. 193 beygir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Yıllar evvel binmiştim,çok güzel bir araba.Motoru süper zaten.Arabanız da oldukça temiz görünüyor,1-2 ufak dokunuşla daha da iyi olacaktır.

Güle güle kullanın.

çok teşekkür ederim :) 1-2 dokunuşlarla nasıl iyi olur diye açtım konuyu :) yardımlarınızı bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Mercedes W210 Hastasıyken Bmw E39 5.28 Aldım :)

güzel mesajın için sana minnetlerimi sunuyorum :P zaten nick in içimi yaktı geçti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.t

süper araç hayırlı olsun kazasız belasız inşallah bigün bende sahip olcam bu makineye

inşallah allah herkese nasip eder.. keşke motor hacminde, benzinde aşırı yüksek ötv miz ve aşırı yüksek mtv miz olmasa da insanlar benzini ve motor hacmini düşünmeden rahat rahat arabalarına binebilseler :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

10 yaş falan boşverin çil çil duruyo araba. hayırlı olsun .kazasız belasız kullanmalar. çok tatlı duruyo iyi seçim

:) :) :) çok teşekkür ederim :) :) :) ''10 yaş falan boşverin'' bende böyle derdim önceden 10 yaş falan boşverin sıfır araba alın diye :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekström

Hayırlı olsun.Fotoğrafları göremedim yüklediğiniz sitede bi sorun var sanırım.

saolasın :) evet problem var ama nerden çıkaramadım :S boyut çok büyük yazıyor sanki.. bende daha küçük ebatlarda koydum.. acaba forumdan mı kaynaklandı anlamadım :S
  • Hocam üst üste mesaj atmak forum kurallarına aykırı. Rumuzları yazıp, cevaplarını altlarına yazarsan iyi olur.

Güle güle kullan. Araç çok temiz duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.